Casnicute sexy (183)
Raspunsuri - Pagina 17
mariussimiuc spune:
Buna dimineata! ![]()
Monule,da...m-am jucat de-a baba oarba cu Zmeurel aseara. I-am dat una dupa ceafa de i-au sarit ochelarii si a ramas in bezna. ![]()
Alina,si la noi s-a stricat vremea.E frig si ploua.
Dar ii am pe amandoi acasa,asa ca nu am timp sa ma plictisesc. ![]()
Miki,bafta la cautari. 
Georgico,bine ca ne mai dai vesti despre Musteata. ![]()
Bazai prin zona. 
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
gabitz78 spune:
ziua buna si de la noi.
n-am mai trecut de mult p-aici...nu sunt in tema cu ce se discuta.noi suntem acum in pregatiri, duminica rupem turta elizei...hmmm nici nu stiu cand a trecut anul.
![]()
va pup dulce si sa stiti ca nu v-am uitat....
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
alexa si mami spune:
alooo, ce faceti pe vremea asta
copii? numarati banii?
gabitza, un an!!! wow ce repede a trecut! petrecere frumoasa!
sa va mai zic una de scroafa, ca mi-am amintit odata cu cadoul adus de cumnata pt alexa. orice ne da, alexei, mie sau lu' fii'su poarta eticheta cu pretul de achizitie
acum a instruit-o si pe fii'sa, a lasat si asta pretul pe cadoul de ieri.
alexa si
mami
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami sa va mai zic una de scroafa, ca mi-am amintit odata cu cadoul adus de cumnata pt alexa. orice ne da, alexei, mie sau lu' fii'su poarta eticheta cu pretul de achizitie acum a instruit-o si pe fii'sa, a lasat si asta pretul pe cadoul de ieri. |
Cand va vedeti data viitoare sa-i spui:" Cred ca ai luat teapa...dincolo era mai ieftin"

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 duminica rupem turta elizei...hmmm nici nu stiu cand a trecut anul. ![]() |
Trece timpul mey Gabitz...Unde faceti petrecerea? Ce pregatiri faci?

monica-elizabet spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cand va vedeti data viitoare sa-i spui:" Cred ca ai luat teapa...dincolo era mai ieftin" ![]() Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Buna asta miho
Scump d-na scump...dincolo era mai ieftin...le bagai in balamuc Alinutza
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Danelutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cand va vedeti data viitoare sa-i spui:" Cred ca ai luat teapa...dincolo era mai ieftin" ![]() |

corect, sau ii spui ca nu ai bon de decontare

Elvetia in miniatura
Danelutza spune:
Acum sa zic ziua buna
, ca uitai sa va salut astazi. Dimineata m-am luptat cu curetenia generala, iar la prinz am pus rufe la spalat. Si ca si cum nu mi-as fi rupt suficient spatele frecind dimineata, am dormit o tira la prinz, iar cind m-am trezit m-am dus sa vad ce fac rufele in masina. Era inundat tot parterul
, s-a desfacut/rupt tubul pe unde iese apa din masina si a ajuns apa in toata casa
. Asa ca acum, ma simt ca noua 
De astazi sintem in vacanta o saptamina
, iar de pe 2 noiembrie o sa stea Isabella pina la ora 15.30 la gradinita
, deci o sa am mai mult timp sa ma destrabalez cu...
. Eu ma dusesem la gradinita cu gindul sa o intreb pe educatoare, de ce doar Isabella va sta pina la ora 13, la care ea: e vreo problema daca Isabella ramine sa si doarma, de pe 2 nov, adica pina la 15.30 ? Eu, nu, nici o problema, tocmai vroiam sa intreb daca se poate ![]()
Gata, ma duc sa ma intind pe pat, sa-mi odihnesc frumusete de corp ![]()

Elvetia in miniatura