Casnicute sexy (183)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata!
s-a stricat vremea :( stam in casa.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna dimineata!

Monule,da...m-am jucat de-a baba oarba cu Zmeurel aseara. I-am dat una dupa ceafa de i-au sarit ochelarii si a ramas in bezna.

Alina,si la noi s-a stricat vremea.E frig si ploua. Dar ii am pe amandoi acasa,asa ca nu am timp sa ma plictisesc.

Miki,bafta la cautari.

Georgico,bine ca ne mai dai vesti despre Musteata.

Bazai prin zona.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ziua buna si de la noi.
n-am mai trecut de mult p-aici...nu sunt in tema cu ce se discuta.noi suntem acum in pregatiri, duminica rupem turta elizei...hmmm nici nu stiu cand a trecut anul.
va pup dulce si sa stiti ca nu v-am uitat....

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

alooo, ce faceti pe vremea asta copii? numarati banii?
gabitza, un an!!! wow ce repede a trecut! petrecere frumoasa!
sa va mai zic una de scroafa, ca mi-am amintit odata cu cadoul adus de cumnata pt alexa. orice ne da, alexei, mie sau lu' fii'su poarta eticheta cu pretul de achizitie acum a instruit-o si pe fii'sa, a lasat si asta pretul pe cadoul de ieri.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami
sa va mai zic una de scroafa, ca mi-am amintit odata cu cadoul adus de cumnata pt alexa. orice ne da, alexei, mie sau lu' fii'su poarta eticheta cu pretul de achizitie acum a instruit-o si pe fii'sa, a lasat si asta pretul pe cadoul de ieri.

Cand va vedeti data viitoare sa-i spui:" Cred ca ai luat teapa...dincolo era mai ieftin"

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
duminica rupem turta elizei...hmmm nici nu stiu cand a trecut anul.

Trece timpul mey Gabitz...Unde faceti petrecerea? Ce pregatiri faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Cand va vedeti data viitoare sa-i spui:" Cred ca ai luat teapa...dincolo era mai ieftin"

Buna asta miho
Scump d-na scump...dincolo era mai ieftin...le bagai in balamuc Alinutza

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

corect, sau ii spui ca nu ai bon de decontare

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Acum sa zic ziua buna , ca uitai sa va salut astazi. Dimineata m-am luptat cu curetenia generala, iar la prinz am pus rufe la spalat. Si ca si cum nu mi-as fi rupt suficient spatele frecind dimineata, am dormit o tira la prinz, iar cind m-am trezit m-am dus sa vad ce fac rufele in masina. Era inundat tot parterul , s-a desfacut/rupt tubul pe unde iese apa din masina si a ajuns apa in toata casa . Asa ca acum, ma simt ca noua

De astazi sintem in vacanta o saptamina , iar de pe 2 noiembrie o sa stea Isabella pina la ora 15.30 la gradinita , deci o sa am mai mult timp sa ma destrabalez cu... . Eu ma dusesem la gradinita cu gindul sa o intreb pe educatoare, de ce doar Isabella va sta pina la ora 13, la care ea: e vreo problema daca Isabella ramine sa si doarma, de pe 2 nov, adica pina la 15.30 ? Eu, nu, nici o problema, tocmai vroiam sa intreb daca se poate
Gata, ma duc sa ma intind pe pat, sa-mi odihnesc frumusete de corp

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput