Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
millie spune:
Neata!!Ieri mi-am luat tensiunea si o am mica ,nu stiam de ce am ameteli asa ca azi de dimi m-am pus si eu pe o cafeluta cu lapte si cred ca o voi reincepe sa o beau zilnic.Eliov ce frumos ,mai ai putin si ati vei tine voinicelul in brate
Pe mine deja ma obsedeaza chestia asta mai nou visez ca am nascut.In rest incep sa obosesc tot mai mult,mi-e greu sa urc scarile si au inceput sa mi se umfle picioarele si domnisoara mea ami da trezirea zilnic la ora 5 dimineatza![]()
monica
20+
dyana27 spune:
la 4 jumate dimineataaa....... singura varianta mai era perna lu' barbati'miu'![]()
, dar am zis sa-l iert, chiar daca sunt tot suparata pe el.
diana
14+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn
petrean spune:
ce frumos millie..stai sa vezi cum va fi cand nu te va mai lasa sa dormi mai deloc noaptea![]()
acum vad ca stai f aproape de mine![]()
Bogdana
18
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
petrean spune:
pai sa-ti treaca supararea ca nu afce bine la bebelush
Bogdana
18
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
MITITICA82 spune:
BUBULINA1 nu mai plange din cauza placentei sunt in aceeasi situatie ca tine si bb se dezvolta bine...nu stiu de ce plangi?nu ti-a zis medicul ca cu timpul se ridica? si totul va fi bine?
hai fruntea sus
Fetele care luati elevit stiti cumva pana la cate sapt se ia?

17+
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Leeloo21 spune:
neatza burtici!
la 12 30 vine iubi de la munk si ne facem bagajele si plecam la relaxare la munte..ne intoarcem duminik cand avem masa in familie cu bunicii..fericiti foarte tare de caruciorul albastru
bogdana felicitari pt baietei
cred k o sa fii intradevar o rasfatata![]()
bun venit noilor gravidute!
weekend placut tuturor si revin cu date duminik cand ma intorc
Cristina
cu bebe mic 17+ 
nasterea in apa
alina.n spune:
Leeloo - petrecere frumoasa scumpa la munte si in familie chiar e o vreme super acum
.
Alina
14+
Vine barza!
novus spune:
Salutare fetele !!!
Astazi am bagat o cearta la birou zdravana de tot soldata cu un 
de toata frumusetea si acum sunt ok 
; nu m-am mai enervat de mult asa tare, dar un idiot de coleg sustinea sus si tare o tampenie mai mare decat el si 
nu m-amn putut abtine sa nu ma enervez !!! noroc cu seful meu care e de nota 10 si a avut rabdare sa-i explic pe indelete ... ceea ce boul nu intelegea !!
Una peste alta, imdiat plec la munte pana duminica si sper sa se indrepte vremea !
V-am pupat !!

19+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
alina_27 spune:
Buna fetelor!
In primul rand multumesc pentru raspunsuri... cert e ca joia viitoare am programare la dr. Iosup si sper sa vin cu zambetul pe buze....mi-e tare, tare teama si am niste emotii.........
Felicitari burticilor cu rezultate bune la eco si celor care au aflat culoarea caruciorului. Bravo voua!
Mititca82 - Elevit vei lua pe toata perioada sarcinii si stiu ca se continua cu el si in timpul alaptarii.....![]()
Iuca - te asteptam cu vesti bune![]()
Alina
13+