Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Madyn - mult succes la eco, te asteptam cu vesti bune !!
Asa sunt si eu cand se apropie data am multe emotii caci sper sa fie bb bine si nu il mai vedem asa des. Noi o sa mergem peste 2 sapt dupa o pauza de 5 sapt .Grea e si astepterea asta .

Alina 14+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bafta multa Madyn azi la eco! Vezi ca este posibil sa se vada deja sexul! Ieri seara dr T a plecat cu avionul si revine azi pe la pranz.
Si eu sunt curioasa ce a facut Iuca ca avea ieri eco.

Ingerasul meu

Bubulina Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

eu am circumferinta perineu...95 cm:))si 57 kg

Bogdana
18si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Poate vine Iuca cu fetite..sau cu o pereche.ea are gemeni.nu?sper ca nu am incurcat borcanele

Bogdana

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Alina, bubu multumesc de incurajari!

Bubu dar unde a plecat asa fulger dr. T? Sper sa vina azi la cabinet, sa nu-i intirzie avionul.

m13+ & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna burtici,

O de la mare.

Bogdana pentru baietii tai;
Madyn astept vesti de la eco de azi.Si eu am emotii de fiecare data cand merg la Bogdi nu am fost asa;

O zi frumoasa tuturor.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
mama omida va saluta ...deci joanna dupa cum vezi sunt pe aici..insa sunt o mata lesinata fara energie...deh greu greu...
Maria k sa vi pe la noi a nascut draga de Mirtha azi de dimineata la 5.50
vai fetele mi se pare ireal ca deja au inceput fetele sa nasca..si ma gandesc cu emotie la intalnirea mea cu minunea..am niste emotii
Va doresc sanatate si numai bine...sa nu va suparati ca numai sunt asa de activa, dar parca plutesc asa.... o imbratisare si un pupik si o floare pt fiecare in parte
36+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

neata fetele
uau, inca 4 putici????????? leeloo, bubulina, bogdana, sa va traiasca, sa creasca mari si frumosi si sa aiba succes la fete (asta asa ca sa va fac pe voi geloase). deci pot sa-i spun sotului ca s-au dat toti baietii din odisee, sa se astepte la fetita
pisigri bine ai venit pe la noi. esti cu 2 zile mai mititica decat mine
pisik06, mie doctorul mi-a zis sa nu mai fac TT, pentru ca a iesit bine DT, dar eu il fac oricum.
madyn, cine stie, poate azi aflam ce ai la burticuta. daca apari si tu cu baietel eu imi dau demisia!! da' mai lasati mai si pentru altii macar 1-2 acolo!!!
iuca, hai cu vestile bune

eu am o energie azi de necrezut si nu are explicatie. azinoapte la 4 jumate imi plimbam o criza de sciatica prin toata casa si injuram de mama focului. abia dupa vreo juma de ora s-a mai domolit, dupa ceva gimnastica facuta cu multa atentie (ca nu stiu ce se recomanda), si am reusit sa mai atipesc putin, cu o perna imensa intre picioare(de fapt un arici de plus imens).
pupici, o zi minunata de vineri

diana 14+
http://good-times.webshots.com/album/567759968zUrqjn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

a, si de raportat 200g castigate saptamana asta

Mergi la inceput

mai dyana..pai altceva nu ai agsit sa tii intre picioruse?numai ariciul?

Bogdana

POZE

Mergi la inceput