Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
aris26 spune:
neatza
alina.n - colul se verifica prin eco. mai precis il masoara si vede daca orificiul intern este inchis. eu am aflat prima data imensiunile lui la morfofetala de 14sapt+. nu stiu daca pana atunci il masura doctorul sau nu, dar parca din ce am citit presiunea pe col incepe din saptamana 14-15. o sa-ti zica dr. iosup sigur saptamana viitoare(parca saptamana viitoare ai eco la el nu?)
17+
aris26 spune:
petratudor - aproape 300 de grame...uauu...sa fie sanatos si sa ajunga de 10 ori mai mare
eu umblu prin casa si caut diverse produse care sa aiba 100g-150g-250g ca sa imi dau seama cat a mai crescut bb.acum este cam cat o punga de cafea
si ma tot uit la burta mea si nu imi dau seama unde incape bb. am inceput de azi sa imi masor circumferintza abdomenului...macar as pot sa stiu sigur cu cat creshte. azi am 82cm![]()
17+
petrean spune:
Buna dimineata
Petra..pai nu ai gresit cu nimic...o sa am 4 barbati in familie..cu tot cu sot:) voi fi o rasfatata
Bogdana
18
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Pisik06 spune:
Neatza!
Felicitari fetelor pt carucioarele albastre, sa va traiasca flacaii, sa fie sanatosi!
Fetelor care ati facut dry test si a iesit ok, vi s-a recomandat si triplu test? Ca mie unul din medici mi-a recomandat, celalalt nu si parca nu l-as mai face...
Azi schimbam si noi semnatura. Tot nu il simt pe bebe, dar nu imi mai fac atatea griji, o sa dea ea semne cand o sa fie pregatita.
Pupici pe burtici
18+ 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 petratudor - aproape 300 de grame...uauu...sa fie sanatos si sa ajunga de 10 ori mai mare eu umblu prin casa si caut diverse produse care sa aiba 100g-150g-250g ca sa imi dau seama cat a mai crescut bb.acum este cam cat o punga de cafea 17+![]() |
ce draguta esti cu greutatile
m-ai lamurit cu masurarea colului deci se poate vedea la eco si nu este necesar controlul clasic, eu nu merg la isoup ,chiar dr. mea va face cred masuratorile la eco inainte de TT

Alina
14+Vine barza!
Ciresica5 spune:
Buna dimineata,
Pisik, eu am facut dublu test la 13 saptamani si a iesit ok. Doctorul nu mi-a mai zis nimic de TT, iar urmatoarea intalnire cu el va fi la 20 de saptamani cand va fi deja prea tarziu pentru TT, caci se face numai pana la 17 saptamani. Deci asta inseamna ca nu mi-a mai dat sa fac TT. Oricum, daca astazi ai implinit 18 saptamani probabil ca va trebui sa te hotarasti foarte repede daca vrei sa-l faci sau nu, caci depasesti termenul...
Burtici, sa aveti o zi usoara si foarte scurta caci se apropie week-end-ul!!!

17+ cu 
bubulina1 spune:
Felicitari Leeloo si petrean pentru baietei!!!
Felicitari Andreea pentru fetita si bine ai venit!!!!!
Bine ai venit pisigri, sarcina usoara!
Rezultatul meu de la eco e cam asa: placenta este anterioara, jos inserata, colul este de 35 mm
.
Partea buna este ca este ca este f bine dezvoltat, are 8,8 cm si parca vreo 26 g, are 151 bpm. Restul organelor sunt ok, 
Luni o sa merg sa fac TT la Genetic Lab.
Ingerasul meu
Bubulina
Doamne ajuta!
mon_mmm spune:
'neata !
Nu am scris cam de multisor...am fost cam lenesa ...nu m-am simtit prea bine si abia am rabdare sa privesc ecranul si trebuie sa-l "privesc" si in interes de servici
! Cu toate astea am facut eforturi sa va citesc regulat si sa fiu alaturi de voi !
Acum parca mai imi trec ametelile si greturile ... aveam tensiunea scazuta ca nu am putut sa beau nici macar o gurita de cafea! acum sorb cate o gurita dimineata si parca ma simt putin mai pe picioarele mele![]()
Felicitari celor care stiu culoarea carucioarelor !!!
Abia astept si eu sa aflu ... desi nu sunt foarte curioasa din fire ![]()
As vrea o printesa langa baietelul pe care il am ... dar cand "aprofundez" subiectul ajung la concluzia ca imi doresc un bebe sanatos
... asta e cel mai important !!!
Voi merge si eu saptamana viitoare la medic ... si in sm. 17 voi face TT !!!...deja ma apuca emotiile ![]()
Va pupic si sper sa scriu si eu mai des !
13+
MADYN spune:
Aniast bine-ai venit la ghiocei si felicitari pt. pereche!
Leloo, petrean, bubulina sa va traiasca putzicile, sa se faca mari si sa va aduca numai bucurii!
Iuca nicio veste?!?
Azi merg si eu la eco sa vedem ce si cum pe acolo. Nu cred ca o sa-mi zica ce e, dar macar sa-mi zica ca e bine. Am emotii, ca de fiecare data!
m
13+ & m - (1-aug-2006)