Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaelacg spune:
noape buna burtici, noi plecam la culcare.
maine m-a invitat tati lu copilul meu
dupa servici in gradina botanica ca este targ de flori.
va
, sa visati frumos si aveti grija cum dormiti sa nu deranjati bb-ii.
17+
alina.n spune:
fetele vreau sa va intreb voi la dr cand mergeti cum verifica colul daca e sau nu ok?
intreb pt ca mie nu mi-a zis nimic daca este sau nu ok sau daca ar fi vreo pb ,defapt nu mi-a zis nimic de col pana acum...
se poate vedea cum e la eco abdomonal?(eu numai asta am facut in ultima vreme)
Alina
13+
Vine barza!
alina.n spune:
ma bag si eu la somnic, vad ca pe voi v-au tras deja bb-itii la nani 
somn usor,vise placute, puricii sa va sarute ![]()

Alina
13+
Vine barza!
florinela79 spune:
Intradevar cam lovite in cap la Medsana Cotroceni. Eu am sunat sa intreb daca pt. TT de trim. II tb. programare si in cat timp am rezultatul: au zis ca nu tb.programare si rez. intre 10 si 4 sapt
, m-am bucuratca-l am pana in nastere.
Am stat acolo de la 9 pana la 11 sa-mi ia sange si rez.am primit in 6 zile. Asa ca..... Ideea e rezultatul sa fie ok. si in rest nimic nu mai conteaza.
| Citat: |
| citat din mesajul lui lysbeth Fetelor sa va zic una faina:D Se pare ca numai eu patesc din astea:d Va amintiti de faza cu sotiorul programat la ecografie sarcina trims 1 nu? Ei, m-am suparat pe cei de la medsana ca nu mi-au dat rezultatele la dublu test nici pana azi desi au zis maxim 10 zile si cand am sunat au zis ca dureaza 2-3 saptamani! Asa ca m-am decis sa renunt la ei si sa ma programez la ecografie la alta clinica privata tot la medicul meu. Clinica pare ok, are ecograf 3d/4d (cei de la medsansa cotroceni n-au asa ceva). Numai ca: Sun eu la ei, le zic ce vreau, cam cand si ma intreaba o "desteapta" ca cik ce trimestru? Doi zic 17-18 saptamani. Cik nuuuu ca nu shtiu eu , ca ecografia de la 17-18 saptamani se face in trimestrul 1:))))) Si cik ok sunteti programata pt morfofetala de trimestru 1 in saptamana 18 Sincer nu cred ca ma duc:D 14+ |
fbruma
novus spune:
Petrean, super tare esti inconjurata de baieti !!sa fiti sanatosi !!! ca restul se rezolva de la sine !!!!!!!!!!
Va pup si ma pun la somn ca dimineata iar dorm cu capul pe tastaura la birou !!!![]()
![]()
19+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
PetraTudor spune:
Fetelor, se pare ca nu am somnic si daca tot am fost harnicuta si am facut papa bun - ca de o saptamana manac in oras si nu imi prea prieste - am zis sa profit de o ultima urma de energie si sa intru sa va salut!
Felicitari pentru noile vesti referitoare la baietei (Leeloo am retinut...si Bogdana, parca, vei ave trei patru cavaleri in familie, nu?) si bun-venit noilor gravidute! Nu am citit decat putin din urma, dar sper sa recuperez in we. ![]()
Am fost la eco ieri si bb e bine, are 275 gr 

. Nu voi mai lua No-spa decat daca e necesar si mi-a recomandat sa iau Materna ca vitamine si inca un supliment cu Fe, dar care se pare ca nu exista in farmacii... Dar am o intrebare: voi ati citit prospectul la Materna??? Are nu-stiu-cate E-uri!!!! Sper sa fie din cele bune, doar nu sunt producatorii inconstienti, nu???
Multi pupici pe burtici!
PT
18+ cu 
PetraTudor spune:
Bogdana, a iesit o ciudatenie din ceea ce am vrut sa-ti scriu
, m-am gandit ca vei avea trei baietei si apoi am vrut sa ma refer la numarul de cavaleri din familie si a iesit o zapaceala... in fine, ideea este ca ma bucur pentru tine!
Cum mai stai cu ametelile, stiu ca ultima data cand am intrat pe forum spuneai ca ti se facuse rau pe strada si ca bei suc de sfecla ca sa mai asimilezi Fe...
Pupici!
millie spune:
Buna seara!Bine ati venit noile mamici ,sarcini usoare si la termen!! Felicitari mamicilor care astazi au aflat culoarea caruciorului!
monica
20+
Aalina spune:
Laptele e gata burtici! Sau ceaiul dupa preferinta... Cafea nu ofer ca de cateva zile ma tot gandesc la o tigara dupa ce 5 luni nu am avut nici o treaba
Si stiu ca mai sunt fete care s-au lasat de sportul asta.
Bun venit noilor burtici! 
Si felicitari celor care deja si-au pus culori. Iau avant baietii?? Cele ce ati zis sa vi se opreasca fetitele ce faceti? ![]()
Despre miscari eu la prima am simtit la 20 de saptamani acum la 16. Dar tot pe la 20 am inceput sa il simt constant. Inca suntem la faza la care ma mangaie din interior. Asteptam suturile in vezica, ficat si alte organe interne.
Na, ca mi s-a golit memoria si nu mai stiu despre ce ati scris... Adevarul e ca va citesc zilnic dar nu apuc sa scriu ca am de lucru iar acasa pic lata si lipsita de energie de parca as fi insarcinata.
Am vazut si pozicile...aveti burtici superbe.
Va pup
21+ cu