Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
novus spune:
Bun venit noilor mamici de ghiocei !!!

19+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
mihaelacg spune:
petrean , sa fie sanatosi flacaii tai.
lasa ca sa vezi tu ce bine ti-o fi cand n-or mai sti nurorile ce sa-ti faca sa-ti fie pe plac
pisigri, bine ai venit
la mine urina e mai galbena, insa nu am dat importanta daca e de la elevit. eu il iau can dim cand seara.
sa ai o sarcina usoara si bb frumos si sanatos
17+
aris26 spune:
petran - uauuuu felicitari! trei baietzi
o sa vezi ce rasfatzata o sa fi toata viatza, singura doamna in casa. eu zic ca e o veste buna.
17+
ZoRi spune:
Fetele va multumesc de lamuriri, asa stiam si eu.
Bubulina, Leeloo, Petrean felicitari pt flacai. Deja carucioarele albastre au luat avans fata de cele roz pe listuta
.
ZoRi
18+ cu 
Ciresica5 spune:
Buna seara burtici,
Leeloo, Bubulina, felicitari pentru
!!!
Petrean, sa-ti traiasca baieteii! Cred ca Doamne-Doamne iti pregateste ceva minunat pentru viata ta... Sa fiti cu totii sanatosi si sa aveti parte numai de bine!
Pisigri, bun venit in randul burticilor!
17+ cu 
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui petrean buna seara fetele..am fost la dr..si am in burtica 2 baietei..deci mi-e dat sa fiu soacra cu 3 nurori alina..6 luni dupa ce se termina concediul de maternitate..nu dupa cele 126 zile prenatal+postnatal Bogdana 18+ Andrei Luca -15.12.2006POZE |
Sa-ti traiasca flacaii!! Sanatosi sa fiti ,deci o sa fii soacra cu trei nurori
Pai e bine daca dupa cei 2 ani sunt obligati sa tina postul inca 6 luni
Tu ziceai ca ai cuptor de facut paine,ce model e?Face el singur tot doar pui faina si drojdie?Suna intersant
Alina
13+Vine barza!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri primiti-ma si pe mine aiiiciii.... ![]() pisigri, 27 de ani, nascuta pe 16.06.1981, UM 18.06, DPN 25.03.2009. acuma...intrebare de baraj: am schimbat de o saptamina cutia de elevit pronatal, si de luni am vazut ca urinez cam....colorat. am alergat si am dat la laborator un sumar de urina si o urocultura; la sumarul de urina nu a iesit nimic in neregula, urocultura o iau miine. "programul" meu e cam asa: elevitul il iau seara (din motive obiective); prima urina de dimineata e ok, apoi pina spre prinz fac colorat, dup-amiaza si seara e iar ok. ma pot gindi ca e de la elevit? de ce dumnezeu la prima cutie nu am avut nimic, si acum...m-am speriat cumplit.... if you can't say something nice, then don't say it at all |
Bine ai venit printre gravidute

Cu urina este posibil sa ai acea culoare daca cumva consumi putine lichide,am inteles ca ar trebui sa crestem cantitatea de lichide consumata in timpul sarcinii
.Alina
13+Vine barza!
petrean spune:
Moulinex am alina..pui totul..si el face tot![]()
Bogdana
18
si
+
Andrei Luca -15.12.2006
POZE