Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna fetelor! bun venit noilor gravidute!

are putica este baietel suntem extrem de fericiti

am aflat marti la eco..este perfect sanatos..si nu am niciun fel de problema..licvhid suficient, col inchis, placenta amplasata posterior..totul de bine bebe gras si cu caputul rotund..ii zicem Bila

nu am mai apucat sa intru sa scriu..insa am mai citit ce ati mai scris..sunt ocupata cu facultatea momentan..

va pupic..si cand mai schimbam cap..sa ma treceti si pe mine cu caruciorul albastru va rog

Cristina cu bebe mic 17+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZoRi spune:

Ciao burtici!
Felicitari celor ce si-au vazut bebei la eco, eu mai am de asteptat 2 sapt si parca nu mai am rabdare.
Am pus si eu 4 kg pana acum si burtica (de care sunt tare mandra)se vede destul de bine.

Andreea bine ai venit, sarcina usoara si felicitari pt printesa. Cred ca esti tare fericita ca ai acum pereche. Tu poate nu ma mai tii minte, dar eu te stiu de la aspirante e adevarat ca scriam mai des la FIV in Ungaria, asta se intampla acum doi ani.

Alina_27 stai linistita ca asta-i numai inceputul, eu am zile cand as rontai continuu cate ceva. Asa ca mi-am umplut camara de fructe si rontai

Fetelor m-ati derutat total pana la urma in ce sapt. se intra in trim II? Eu am facut morfofetala de trim I la 12 sapt si 3 zile.

ZoRi 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

zori in trim 2 intrii dupa 14 sapt de la UM..eu am facut la 11s 3 z morfofetala de prim trimestru..este ok si a ta..urmatoarea este probabil la 17s cand faci si TT si eco de trim 2 la 22s..eu asa am fost informata..

pupici

Cristina cu bebe mic 17+

nasterea in apa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

leeloo - felicitari pentru caruciorul albastru

zori - la 14 saptamani intram in trimestrul 2.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Vin si eu cu un carucior albastru

Ingerasul meu

Bubulina Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

felicitari bubulina
cum a fost la iosup?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Mi s-a parut super amabil si dragut, a incercat sa ma faca sa-mi treaca tracul caci eram foarte emotionata. Revin maine cu detalii.
Va pup pe toate.

Ingerasul meu

Bubulina Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

SALUTARE BURTICI FRUMOASE

LEELOO SI BUBULINA, felicitari pt frumoasele carucioare albastre din dotare.
andreea, bine ai venit

am vazut ca vb de kg si de miscarile lu bb.
eu am acum 54, si am plecat de la 54, slabind 1 kg, dar l-am pus la loc, e la burtica

bb al meu, nu misca, ci impinge, cu ce nu stiu, dar cand o face chiar ma sperii si tip.
colegele rad de mine si-mi zic ca nu stiu ce ma asteapta mai incolo.astazi a "impins" in vreo 4 ture in intervalul 10-16, cat eram la servici.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

buna seara fetele..am fost la dr..si am in burtica 2 baietei..deci mi-e dat sa fiu soacra cu 3 nurori
alina..6 luni dupa ce se termina concediul de maternitate..nu dupa cele 126 zile prenatal+postnatal

Bogdana
18+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

primiti-ma si pe mine aiiiciii....

pisigri, 27 de ani, nascuta pe 16.06.1981, UM 18.06, DPN 25.03.2009.

la ultima echo dr a zis ca "parca" ar fi fetita, dar e un medic care se stie ca nu se prea omoara cu previziuni de-astea, si mi-a zis cu gura lui sa nu ma apuc sa fac totul roz, ca sa nu-l injur dup-aia....

in rest...cam ca voi: asteptam cu muuulta nerabdare fiecare echo, dureri de spate si picior, am devenit cam...casnica...

am pus 2 kg in astea 17 saptamini, ceea ce e aproximativ ok ca si-asa eram cam...rotunjoara (nu de speriat, dar...).

acuma...intrebare de baraj: am schimbat de o saptamina cutia de elevit pronatal, si de luni am vazut ca urinez cam....colorat. am alergat si am dat la laborator un sumar de urina si o urocultura; la sumarul de urina nu a iesit nimic in neregula, urocultura o iau miine. "programul" meu e cam asa: elevitul il iau seara (din motive obiective); prima urina de dimineata e ok, apoi pina spre prinz fac colorat, dup-amiaza si seara e iar ok. ma pot gindi ca e de la elevit? de ce dumnezeu la prima cutie nu am avut nimic, si acum...m-am speriat cumplit....

per total...ma pling ca inca nu il simt pe bebe. rar, simt cite ceva, care insa poate fi foarte bine o bula mai mare de gaze (ca am, slava domnului, sa dau si la altii), nu musai bebe.

cam plingacioasa sint eu oricum; in primul trimestru, in loc sa ma bucur ca nu am avut NICI O NEPLACERE, le invidiam pe cele care isi vomau si sufletul, ca citisem eu undeva ca, cu cit simptomele astea sint mai accentuate, cu atit riscul de avort spontan este mai mic....

ne bucuram ca v-am gasit (va gaseam noi mai devreme, dar...am vrut sa fim siguri inainte sa "deranjam" ), ne bucuram ca ne primiti (hihi), va pupam pe toti....si uram sarcini usoare, nasteri floare la ureche si bebei sanatosi, destepti si voiosi !

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput