Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

La elefantul indian este 21 de luni iar la cel african 22 de luni
Eu as fi preferat sa fie ca la pisici 3-4 luni
Nu de alta da nu mai am rabdare:D

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

lysbeth

cred ca nik cu calendar nu s-ar descurca

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

frumos

Alina 13+
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Fetelor, multumesc de primire in cercul ghioceilor, sper sa recuperez pe parcurs si sa ne cunoastem mai bine.

Vorbeati de translucenta nucala, eu stiu si de la prima sarcina ca e relevanta pana la 14 saptamani, dupa aceea e normal sa creasca.

dyana27, exact despre nervul sciatic este vorba dar nu-ti face probleme, trece pe parcursul sarcinii. Eu am patit-o la prima sarcina de nu puteam urca scarile, ma durea de ma seca dar trece cu indiferenta.
Sa stii ca se gasesc o groaza de hainute smechere de baietei. Eu il imbrac pe fi-miu in maro, crem, portocaliu, verde, galben si intotdeauna (nu ca-i al meu) e cool.

alina.n, eu am facut echo morfofetala de sem 1 pe 08.10 si mi s-a spus ca 70% este tot baietel. Astazi am fost la echo la Iosup, clinica Fortis in care am f mare incredere si mi-a spus ca e fetita, chiar mi-a marit o anume parte a corpului si mi-a aratat detaliile. Cand am fost insarcinata cu fi-miu, am fost la echo tot la 13 sapt si 6 zile, mi-a zis ca e baiat si asa a fost.
Intr-adevar observ ca suntem multe cu aceeasi UM si DPN asadar fetelor, ce program aveti de Paste?

Vis a vis de miscatul bb-ilor in burtica, eu pe Vladi l-am simtit prima oara tot pe la 20 sapt. pana atunci, intr-adevar am simtit ceva bolboroseli dar nu le puteam asocia cu miscatul bebelusului. Acum ma astept sa simt mai devreme avand in vedere ca am experienta.

Asadar, astazi am aflat ca bb 2 e fetita

Andreea in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Buna fetelor!

Vreau sa va intreb pe cele care ati fost pentru morfofetala de trim 1 la dr. Iosup - Aris, Aniast - la cate saptamani v-ati programat.....
Ideea e ca eu am sunat la cabinet si asistenta m-a programat exat in ziua in care implinesc 14 sapt ( dupa UM). Ce ziceti, e prea tarziu si valorile translucentei nucale pot fi irelevante? Oare pot face TT in aceeasi zi, nu e prea devreme la 14 sapt. fix?
Voi cum ati facut?

Pupici tuturor burticilor

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Va pup pe toate burtici,

Andreea, bine ai venit in odisee si felicitari pentru printesa! Esti cu adevarat o norocoasa: baietel mai mare si fetita mai mica! Sa-ti traiasca sanatosi si sa te bucuri de ei!

Georgyiuly, eu stiu ca in luna a cincea se intra incepand cu saptamana a 19 a. Daca fetele stiu altfel, sa ne zica si noua!

17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Aniast - Felicitari pentru fetita! Cred ca esti tare fericita pentru perechea pe care o sa o aveti in familie.

Aaaaa, era sa si uit.. am vazut ca vorbeati de kg.de pana acum....eu m-am cantarit azi si nu am pus nici un gram. de cand am ramas, din contra, cred ca am slabit 1 kg........asta este vestea buna.
Vestea proasta e ca de ieri mi-e foame non stop...simt ca ma doare stomacul de foame si chiar si in timp ce mananc mi-e foame....ma ridic de la masa flamanda chiar daca mananc destul de consistent.....
Ce ziceti, ati mai patit asa ceva? Oare e normal?........cre ca daca ma tine asa pana la sfarsit o sa pun 50 kg.......

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Alina, eu am fost intre 14 si 15 sapt la Iosup pt trim I. Translucenta a mausrat-o si el, dar fusese masurata si de dr meu, la 13 sapt., cand m-am dus sa imi dea trimitere pt dry test

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

alina_27 spectrul de ciudatenii e asa de larg in sarcina Eu cand ii spun sotului de cate o ciudatenie de-a mea imi da invariabil replica "Doar nu esti insarcinata..."

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina - eu am facut morfo la 14 sat si 6 zile(dupa ecograf) si 15sapt dupa UM. mie tutu mi-a zis ca trebuie sa fie facuta la 14saptamani implinite. daca stii ca se potriveste ecograful cu calendarul e ok cum ai programarea, daca ai o mica intarziere atunci e mai bine sa o amani o zi doua.
..ce mari sunteti si voi

17+

Mergi la inceput