Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
alina.n spune:
novus - nu te mai supara la munca
mai sunt si specimene cine nu are
? Foarte bine ca mergeti la munte sa va relaxati ca doi porumbei ![]()
off deja mi-ati facut pofta
![]()
![]()
Alina
14+
Vine barza!
florinela79 spune:
Si eu am placenta jos,inserata anterior, marginal deasupra OCI......medicul a zis sa astept ca o sa se ridice....sa vad saptamana viitoare cum stau lucrurile la eco. Domne ajuta!
17+
- aflam sigur miercuri.
citat din mesajul lui MITITICA82
BUBULINA1 nu mai plange din cauza placentei sunt in aceeasi situatie ca tine si bb se dezvolta bine...nu stiu de ce plangi?nu ti-a zis medicul ca cu timpul se ridica? si totul va fi bine?
hai fruntea sus
Fetele care luati elevit stiti cumva pana la cate sapt se ia?

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
[/quote]
fbruma
PrettyBaby spune:
ACUM CA APROAPE SE INCHIEIE SI ACEST CAPITOL ROG SI EU SA MA TRECE-TI LA LISTA CU D.N: 24.07.1984 U.M 24.06.2008 D.P.N 31.03.2009 MULTUMESC 
Diana
16+
iuca spune:
Buna fetelor,
Va multumesc mult la toate ca v-ati gandit la mine.
Vin cu vesti bune de la eco.Copii au 5.6 cm si respectiv 5.2 cm, la bate inimioara cu 166 batai/ minut la amandoi. Mi-a spus ca sunt bine pana acum, nu mai am iminenta de avort. Mi-a mai zis ca Duphaston o sa iau in continuare pana la 30 sapt. Voi ati mai auzit asa mult ?
Mi-a recomandat sa fac eco 4D cu morfologie fetala la Bucuresti la Sanador, MedLife sau Euroclinic. Puteti sa ma indrumati si pe mine sper o clinica si mai mult spre un medic in care aveti incredere ? Va rog mult
.
Voi in ce sapt stiti ca se face aceasta ecografie ?
La mine pica un pic cam aiurea (adica de sarbatori) cand nu cred ca se fac programari, adica asa :
21 sapt – 18 dec
22 sapt – 25 dec
23 sapt – 1 ian
(Mie dr de aici mi-a zis ca se face intre 20 si 24 sapt) as vrea sa stiu si parerea voastra. Eventual cam cu cat timp sa sun inainte pentru programare (acum am 12 sapt)
Pentru raceala mi-a dar Oscilococcinum si vit C. Macar astea au gust bun
.
ptr toate fetele
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
12+ 

alina.n spune:
Iuca - felicitari pt vestile bune de la Eco 

In privinta Eco Morfo intr-adevar pica in perioada sarbatorilor dar eu am cam aceeasi per ca si tine si sa stii ca am reusit sa fac programare in sapt 22(17dec) la Sanador _eu am optat pt dr Herghelegiu. E drept ca e cam scump aici ma va costa 450Ron
Acum tu poti alege in fct de ce iti vor spune si celelalte fete.
Incearca sa suni sa vezi la care din clinicile respective mai gasesti liber,stiu ca aceste programari se fac cu ceva mai mult timp inainte.
Alina
14+
Vine barza!
alina_27 spune:
Iuca - felicitari pentru rezultatele bune la eco. Doamne ajuta in continuare tuturor!
Si eu sunt in aceeasi situatie cu a ta. Si la mine perioada in care trebuie sa fac morfofetala pica exact intre 24 Dec - 5 Ian( cand stim foarte bine ca nimeni in tara asta nu mai munceste).
Acum 7-8 saptamani ( aveam doar 7 sapt) am sunat la Sanador pentru a ma programa la dr. Herghelegiu ( se spune ca alaturi de Pop si Iosup el este unul dintre cei mai buni imagisti) si am gasit un loc liber pe data de 24 dec ( chiar in ajunul Craciunului
). Te sfatuiesc sa suni cat mai urgent pentru ca, oamenii ca el sunt foarte ocupati si risti sa nu mai prinzi loc. Oricum, eu pentru siguranta, imi voi face programare si la Iosup. Unul din doi poate nu se razgandeste si pleaca de sarbatori si -mi anuleaza programarea ( pentru ca mie de asta mi-e teama la Herghelegiu).
Oricum, pune mana pe telefon si suna la Sanador la Herghelegiu ( poate n-or mai fi asa multe nebune ca mine sa faca morfofetala in loc sa impodobeasca bradul). Daca nu gasesti loc, suna la dr. Iosup (ti-l recomand cu cea mai mare caldura)
Tine-ma la curent cu ce ai facut.....
Alina
13+
iuca spune:
alina poti sa-mi dai numerele de telefon. Te rog frumos 
Pe site era acelasi pret si la Sanador si la Medlife, adica 600 ron (ptr sarcina gemelara)
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
12+ 

bubulina1 spune:
M-am speriat ca m-a intrebat Iosup daca am avut contractii...
Plus ca placenta fiind anterioara, eu am ceva sunculite si bb sta inghesuit.
Ma rog sa fie bine pana la capat, oricum eu vreau cezariana.
Ingerasul meu
Bubulina + 
Doamne ajuta!
alina.n spune:
alina_27 si tu te-ai "inscris" la Herghelegiu? Ai mai fost pana acum la el?
Alina
14+
Vine barza!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iuca alina poti sa-mi dai numerele de telefon. Te rog frumos ![]() Pe site era acelasi pret si la Sanador si la Medlife, adica 600 ron (ptr sarcina gemelara) "Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele." Les Brown 12+ ![]() ![]() |
Iuca la Sanador este : 021 9699
Alina
14+Vine barza!