Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
cami_antonia spune:
feteleeee
vreau si eu CADOUUUUU .... am inteles ca si la noi se da acel ajutor de la primarie de 150 RON .... doar ca sistemul e atat de prost ca ajung la mamica dupa vreo 2-3 luni astfel incat nu mai ai nevoie de nimic din ce este in acesl cos .... ahahaha ... mai mare rasul ...
22+
ANTONIA IOANA
Camelia
veronica75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ttenzika fetelor de ce nu pot intra pe email=ul comun???stie careva??am bagat si parola corecta si la utilizator am pus ianfeb09,e bine?? ![]() ![]() ,si imi tot spune ca nu e corect![]() ![]() ![]() stie careva sa imi raspunda?? 25+mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta!![]() |
ttenzika - ianfeb2009
Criss -
multumesc, sa stii ca calciu nu am luat deloc iar cu lichidele nu prea imi iese...adik inca sunt sensibila la stomac, cateodata mai vom...deci trebuie sa beau lichide in afara mesei, sa nu amestec mancarea cu apa...si mananc cam la 2,3 ore si nu pot bea apa imediat dupa masa...oricum incerc.. stiu ca asta e ff important. Cami - si aici vazusem eu parca 25 eur atat de la comuna...cred ca nici nu ma deplasez sa ii iau.
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
crisspoliss spune:
La vanitza de bebe m-am hotarat la asta(dupa multe cercetari)
http://www.spababytubs.com/purchase.php
Fetelor, nu e nimeni online azi?
Crisss
25+
lisa79 spune:
hehe ..sunt eu!
crisspoliss ,tot la cumparaturi esti
...e interesanta vana. al meu daca ar vredea asa ceva ar zice ca sunt cu capu'
...ca ar fi adus el galeata de jos...ca daor e moca![]()
25S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
crisspoliss spune:
Lisa, si eu m-am gandit la faza cu galeata..ca vezi si tu ce preturi sunt( adica 60 de dolari pe o chestie de plastic????)..deocamdata ma uit sa o gasesc mai ieftin si poate la reduceri. Adevarul e ca nu am cumparat nimic inca, eu le tot pun pe liste, fac planuri si toate cele, primesc fel de fel de sugestii de la prieteni.
Crisss
25+
crisspoliss spune:
Miere, hai mai treci si pe la noi
( stiu ca esti prin zona, te-am prins la americance
)
Crisss
25+
cris30 spune:
Ce fac fetele?? M-am intors si eu de la medic, am facut glucoze testul, mi-a mai luat din nou secretie din col ca sa faca fibronectina si mi-a facut un vaccin antigripal.Acuma trebuie sa faca si sotul meu vaccinul si cred ca si mama daca vine la noi.Saptamana viitoare luni ma duc la eco, off... tare m-am saturat de atatea vizite la doctor si spital.
Eu inca nu am facut comanda la Walmart, am salvat doar produsele in cart.
Irynuka tu pe unde esti ???
Criss sau Lisa, spuneti-mi si mie cum sa-mi pun numarul de telefon la contul comun please, ca eu sunt 
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
26+
Doamne ai grija de bebelina mea.
lisa79 spune:
trimite un email la ianfeb2009,te duci la compune un mesaj,catre:ianfeb2009 ,scrii numarul si userul tau si trimiti
25S+
cris30 spune:
LISA mersi frumos 
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
26+
Doamne ai grija de bebelina mea.
lisa79 spune:
chiar asa,unde a disparut mire,hmmm...de ce nu mai intra la noi,am vazut pe celalalt subiect ca e cu ganduri negre,eee,toate le avem...dar asta nu inseamna sa nu intram si sa dam buna -ziua. te prind eu mire si iti dau...
pupici!![]()
25S+

Doamne ajuta!