Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
crisspoliss spune:
Fetelor, ce ma bucur pentru voi..mai ca-mi vine sa ma mut inapoi in Romania![]()
Crisss
25+
cami_antonia spune:
buna seara fetele
ma bucur pt cele care se bucura ... ma bucur si eu dar mai putin caci in cazul meu nu e mare diferenta dar vb lui Ledi orice banut conteaza pana la urma .... dar mai am si eu o nelamurire .... daca eu am functionat in doua locuri de munca mi se iau in considerare ambele aslarii si se face 85% din total???? ca asa mi s-ar parea normal ca am contribuit cu ambele la sist social si medical ....
si la mine carmen daca as baga sotul tot 2200 lei ar lua pe luna si ar fi tare bine .... dar ce as face eu???? ar trebui sa imi bag concediu fara plata sa pot sta acasa fara stres .....
multe dileme pe care sper sa le rezolvam ...
ma bucur pt cele care ati inceput cumparaturile ... si eu abia astept dupa cum am mai zis ... doar ca astept sa intru in medical sa am mai mult timp liber ....
22+
ANTONIA IOANA
Camelia
Carmen_Marieta spune:
Cami_antonia si eu am lucrat in 2 locuri, si se face copie dupa cartea de munca cand depui dosarul,sau dupa contract,important este sa ai 12 luni de contributie...
eu cred ca se aduna salariul pe 12 luni si da o suma x, suma care se imparte la 12(ca doar se face media) iar ce rezulta se inmulteste cu 85%.
Economistele ce ziceti??
Fetele dar ne mai da si cei 200 ron alocatia copilului??
Ce de bani vreau!!!!!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
21+
Maria-Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
lavini spune:
Presupun ca alocatia ramane in vigoare, dar e 200 ron pana face copilu 2 ani...apoi e aia de succes, de vre 40 ron..
Lavinia, 21+
si Andrei (11 iunie 2007)
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Vad ca voi petreceti, va ofer si eu suc proaspat de portocale, ca am baut azi cred mai bine de un litru....
Cum la chestiuni de legislatie romaneasca nu ma amestec, dar ma bucur pentru voi
, nu prea am ce sa va spun.
Sunt tot racita, adica ma simt ok dar tusesc mult noptile, dorm putin si asta inseamna oboseala la munca si acasa cu prunca. Am primit azi un sirop de tuse si beau mult ceai cu lamaie si miere.
Va pup pe toate si aveti grija de voi
Iris2002 spune:
Si am uitat sa va spun: am primit azi un "cadou".... vorba vine, in luna a 6- sau a 7-a primesti aici un pachet de la asigurare cu tot felul de lucrusoare de care ai nevoie imediat inainte de/in timpul/ imediat dupa nastere, pentru mama si copil... stiti voi, lucruri pe care altfel le cumperi de la farmacii (inclusiv lenjerie speciala pentru zilele imediat de dupa)...si evident ca eram ca un copil cu un cadou(desi cunosc continutul, evident, de la prima nastere). Insa m-a prins melancolia, mai ales la lucrusoarele pentru bebe mic, inclusiv clema pentru prin buricutul, o jucarioara, si obiecte pt cosmetica mamei si a bebelusului)
Va pup si somn usor
crisspoliss spune:
Iris, ce dragutz din partea lor, sa-ti trimita fel de fel...sunt mult mai civilizati decat in america, asta e clar.
Crisss
25+
veronica75 spune:
Seara buna fetelor,
Ma bucur pt. fetele din Romania 

intradevar norocoase...sper sa ramana asa cum doriti voi
Iris - ce dragut
vreau si eu cadouuuu
. Sanatate multa, ai grija de tine.
Am venit si eu de la dr. si sunt "cam intoarsa pe dos" ca am luat cd-ul de la eco-morfo si...ce sa vezi...nik da nik...numai niste poze 2d 
astia sunt cam inapoiati....eu una sunt dezamagita rau de Belgia...mancarea "e naspa rau" si serviciile de asemenea...Nu mi-a trecut nici infectia urinara..cel putin asa cred.. ca au revenit simtomele imediat ce am terminat antibioticul...si ii povestesc dr. azi si il intreb ce e de facut...ma rog...mi-a dat alt antibiotic fara alta consultatie sau proba de lab. si a spus ca ne vedem peste trei saptamani....
.
Aici iti fac analize doar daca e absolut necesar sau ceri tu si rezultatele de asemenea trebuie sa le ceri ca altfel nu le vezi
iti spun doar ca totul e ok....si gata...
In alta ordine...ma bucur ca bebelina mea e ok...trebuie sa il cred pe cuvant nu?
Auleuuu ce acra sunt...
cred ca e din cauza ca nu ma simt bine sunt dea dreptul deprimata
...hai ca nu vreau sa va necajesc prea mult...
Va pup pe toate 
... vreti nu vreti.. voi sunteti prietenele mele si la voi vin sa ma plang ca pe mama sau soacra nu vreau sa le necajesc..ca suntem departe si nu vreau sa le dau vesti rele...
O seara buna si somn usor
Veronica
cu Alice

micuta mea
BB e pe drum
crisspoliss spune:
Veronica, si la americani e cam la fel, nu vezi rezultatele de la analiza decat daca e ceva rau..pe mine nici nu ma suna sa-mi zica daca e ceva, eu ii sun mereu. Cat despre ecografii, mie nu mi-a dat nici un fel de CD, si doar 2-3 poze mai neclare si asta e tot.
Cu infectia asta, te-ai uitat sa iei si ceva ceaiuri? Am citit ca prea mult calciu luat (in exces adica)poate sa dea infectie urinara. Ceaiul de urzica si multa vitamina C sunt recomandate in tratament. Bea multe fluide in general ca sa spele bacteria.
Am si eu un prieten care locuieste in Belgia, si de mancare se plangea si el..nu-i place si gata, cica e fara gust...ce sa-i faci, la noi e cu gust, dar plina de antibiotice si conservanti...
Crisss
25+
ttenzika spune:
fetelor de ce nu pot intra pe email=ul comun???stie careva??am bagat si parola corecta si la utilizator am pus ianfeb09,e bine??

,si imi tot spune ca nu e corect

stie careva sa imi raspunda??
25+
mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi
Doamne ajuta!