Cluj rulz! - cap.85

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare dragelor...

Is suparata, da' rau! Mi-a lovit cineva masina, in parcare la Mall si a plecat lasandu-ma cu okii in noapte. Habar nu am cand si cine a fost ca io am stat acolo aproape 2 ceasuri, am facut

Azi nu eram hotarata sa merg la sala, dar m-am sporcalit iar la amiaza, a fost ziua unui coleg, iar pizza, iar tort, nu-sh ce dracu nu ma abtin, ca doar am putut sa fac asta pe cand tineam dieta draconica, vedeti, m-ati bombanit, ca nu slabanoaga ca femeie cred ca tot cu foame trebuie sa actionez, altfel ambitia ma lasa...in fine, faza cu masina m-a dat gata, asa ceva nu credeam sa mi se intample...

Cristiana, bravo draga mea! Las ca-i bine, de saptamana viitoare sa faci 15!

Ralu, stii ceva? Io i-as pune un film fain despre dansuri, ala cu J Lo sau cu Vanessa Williams chiar si Dirty Dancing...si sa-i spui ca daca persevereaza si ea va dansa asa...tu ce zici?

Ma duc sa mai strang prin casa si sa ma culc...maine trebuie sa-mi fac un plan de actiune.

Ne vedem dimi la cafea.

Soro, pe unde umbli? Vii maine la o barfa?

Roxa

Mergi la inceput

'neatza! tot io dau bagatzi!

Gagici, azi nu am chef de mare lucru, tre' sa-mi rezolv masina busita aseara in parcarea de la Mall si nimic nu ma enerveaza mai tare decat accidente de kkt care-mi deturneaza rutina zilnica, azi era masaj si Pilates, ziceti, cum sa nu ma deprim ???

Poate revin deseara sa vad ce ati mai scris...

O zi faina!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Iata-ma soro Ia zii ce vrei sa barfim?
Io is in asa buda cu timpul ca nu mai stiu de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaaa gagici!

io-s f fresh si plina de avant si energie zi-ci ca am bagat Extasy

Ralu, pup incapatzanata mica si eu zic ca-i trebe stimulent , la noi functioneaza tare bine asa.Roxa buna idee cu Dirty Dancing, tre sa i-l pun si eu si sa-l vad a 25-a oara si eu.si sa dupa Patrick

Leea, succes la Miu, Doamne ajuta!sper ca ramai in grupul nostru si mai ales tine-ne la curent.

Stanca ce faci?

Roxa ce nasol cu masina, bleah si ce nesimtzita persoana...ai asigurare?

Rolo ne-o fost dor de tine da te inteleg la faza cu timpul.

ieri a fost Mihai cu Thea la Orasan si evolueaza bine problema cu pielicica de pe capuc.eu am fost cu Sofi la Clubul Juniorilor e tare incantata mamarutza!si e o dulceata

va pup ca-s pe fuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Eu vin cu un mesaj economico-civic, desi cam intarziat. In zilele de 27 - 29 octombrie se desfasoara miscarea de boicot a benzinariilor, deci daca vreti si puteti, nu alimentati masinile azi si maine (ca 27 s-a dus deja!) ca masura de protest impotriva benzinariilor care nu scad pretul la pompe desi pretul petrolului a scazut la nivel mondial.
Mai vedeti si pe google pe unde s-a mai transmis mesajul.

In rest ... nimic nou si/sau demn de a fi mentionat.

Mergi la inceput

owh, Simo, bine,nu alimentez azi, ca am alimentat ieri ,am uitat!!! puteam sa mai stau o zi!

gagici, haideti la si ceva barfa, nu multa ca nu mai am timp...

nu, nu am casco la masina noroc ca nu e mare lovitura...nici nu am fost inca la constatare...is varza cu organizarea...bine ca merg la sala...si m-am si ingrasat...

deseara nu cred ca apuc sa vin, avem ceva treaba, dar de dimi, sper ca reusesc, sa vad ce ati mai facut!

Va Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Nu ai casco la masina???? Soro esti nebuna??? Pune mana de-ti fa casco. Domnica si-a gasit masina facuta praf in spate in parcare si nu avea casco. A costat-o aproape 100 milioane vechi (tradu tu asta in lei noi) si s-a lecuit. Io nu as sta fara casco nici o secunda. Noroc ca se ocupa leasing-ul de asta, io doar platesc.
Fetelor dragelor, asa de rau mi-a fost ieri incat nu am putut merge acasa singura cu masina si l-am sunat pe sotz sa vina sa ma ia din oras si am lasat masina intr-o parcare in centru. Azi merg s-o recuperez si sper ca e ok sa nu o gasesc lovita sau mai rau Doamne feri sa nu o mai gasesc deloc.
Pup toata gashka si revin daca mai am timp.
Simo io boicotez, sa stii. Nu pun motorina, desi is pe becu' rosu. daca raman in pana prostului las iara masina prin centru pana sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor

mi-au venit rushii dupa cateva zile de pregatiri, in care m-am simtit cam rau.

dar in rest suntem bine, sanatosi voiosi

mai viu ca e nebuneala la mine si nu poci sta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

simona bine ca esti bine. si eu am zis la toata lumea de boicotul asta. de sapt trecuta am primit pe mess mesajul si l-am dat mai departe...mno, da sotul meu tot nu s=o putulipsi de motorino si o alimentat si masina, un plin de 80l si un plin la excavator...ca doar nu putea lasa oamenii sa sa uite la soare pe santier....sincer nu cred ca s-a simtit boicotul din pacate, am trecut zilele astea pe langa mai multe pompe si era tot plin[:x]....

roxa nasoala faza cu masina....noi am patit de 2 ori de cand s-a deschis kauflandul langa noi ne-a agatat-o/zgariat-o ceva tir sigur dupa inaltimea la care erau daunele....si aveam si casco ca era noua masina....da nu s-a meritat sa le rezolvam prin casco ca nu erau asa mari pagubele, deci cu casco e ok cand e paguga mare....altfel mai bine iti platesti singur reparatia.da m-am gandit la o treaba....nu sunt camere de supraveghere in parcare la iulius??eventual poti merge sa intrebi si poate dai de nenorocitul ala!??!

ma duc sa fac ceva de mancare pana nu vine sotul si se trezeste alex.....cam tre sa-mi storc creierii....dati-mi ceva idei de papa bun...

bucurie de toamna http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/2975845240/in/photostream/

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

hello!

M-am pus la punct cu stirile/povestile voastre.
Nu prea am chef de povesti; mai bine zis mi-e lene sa scriu.
Totusi,

Simona, draga mea, noroc ca ai aparut la orizont, sa stea Arleena linistita ca inca traiesti si pneumonia s-a tratat.
Eu n-am alimentat zilele astea ca mi-am facut plin la salar, dar nu am plecat urechea la boicotul asta; mi se pare frectie la picior de lemn.

Arleena , nu te supara, dar ai fost teroare cu pneumonia Simonei.

Rolo, de ce ti-a fost rau???? cum mai esti cu durerile de cap?

Roxana, la care sora te-ai referit?

STANCA, hai la apel!

Gata; deja m-am intins.
si mai pove!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput