Cluj rulz! - cap.85

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ioi, netu meu merge ca porcu' asa ca am trimis sa fiu sigura ca vine sorry

noapte buna

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Leea, pe mine homeopatul m-a amenintat ca problema se va remedia in ani de zile ce sa zic...faptul ca i s-a agravat puiului tau constipatia dupa homeopate nu trebuia sa va faca sa renuntati, ci sa-i dea alt remediu, din pacate asa functioneaza, pana gaseste remediul potrivit...eu nu renunt la homeopatie, chiar daca deocamdata nu simt nici o ameliorare. Alimentatia, acum, stii si tu, pe termen lung tot ajuta, nu-i totuna sa mananci carne care constipa clar si pe cine nu-i si numai fibre...dar stii asta deja si sunt sigura ca aveti grija. Va tin pumnii sa gasiti un medic bun care sa va ajute! Numai bine! Sa ne mai scrii ce ai rezolvat...

Ralucuta, mult succes la dansuri! Pe mine ma ajuta, ti-am zis, spirulina si coenzima Q10 cu carnitina, pe care le recomand cu caldura! Pe bune! Mai ales carnitina...1 pe zi, nu are contraindicatii, nu stiu eu, cel putin, de vreuna...

fetelor, va pup si noapte buna!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

nasol rau cu constipatia, mai ales sa vezi un copil asa mic care se chinuie. eu ma bucur ca am reusit sa-l scap pe alex de constipatie. dupa vreo luna dupa ce am incercat tot felu, dezamagita m-am resemnat ca asa va si copilul meu constipat....super nasol, in 2 sapt si-a revenit copilul complet cu diavit, 1-2 comprimate dimineata cand se trezea. o colega de la cirese de mai iunie 2006 din canada a avut probleme de constipatie cu fata(mai mult de 6 luni constipata)si i-am trimis si ei 2 flacoane de diavit si dupa vreo 3 sapt nu a mai avut probleme...

roxa de pe ce alte site-uri iti faci damblalele? da-mi si mie neste linkuri/nume, ca ma dispera cand nu gasesc prin magazine la noi haine elegante. pt dinamismul tau....de cate ori citesc postarile tale am asa o senzatie de FFW

simona cum esti??fetelor stiti careva ceva de ea?ca nu a mai intrat demult p-aci.....sper sa nu fie din cauza pneumoniei aleia...sper sa-si fi revenit...

va doresc o noua saptamana plina de energie si sanatate....si soare cat se poate

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata! Pohtitzi la e buna!

Simo, eu sunt fan declarat Promod, intru pe www.promod.fr si de-acolo... apoi pe bata.fr si in rest, rar de tot intru pe Quelle sau redoute...cel mai mult bantui magazinele de la noi acum de cand cu mall-urile, nu exista sa nu gasesti ceva, eu nu mai pot spune ca nu-mi gasesc hainite, sunt atatea pe care mi le doresc...

va doresc o saptamana minunata!
Roxa

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi cafeaua am baut-o, delicioasa, dar mai vreau una

Roxa,

va dorim o saptamana fructuoasa si insorita!!

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata

io-s umpic cu fatza la cearcaf da-mi revin wu nu ma las...ma simt f obosita si fara energie, noaptea dorm bustean si alearga Mihai la fete ca simt ca nu ma pot trezi...o fi astenie?
Roxa ce e carnitina?eu cu Supradyn ma mai intremam.

Leea ai gasit numere de tel?daca nu spune-mi sa ma agit!pe dr Farcau il gasesti la Pediatrie 3, nu are cabinet particular!

Roxa cum se comanda de pe Promod?ca eu mi-am luat multe chestii dragutze de pe La Redoutte, mai ales la promotii ca altfel is scumpe rau...
si uite de la mine, ca datorita tie alerg seara 10 minute pe banda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smarandam spune:

BUNA ,

Eu am nr de tel al d-nei dr Farcau(sotia) daca te ajuta cu ceva 0740882381 si citeste te rog si despre siropul natural Non Stipation
http://www.hipermart.ro/sirop-natural-non-stipation.html

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Si eu pe aici ... Arleena nu te ingrijora, pneumonia s-a cam dus, mi-a ramas tusea.
toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Fetelor am reusit sa dau de dl dr Miu. Dupa voce as zice ca e tare de treaba. Am facut o programare...bine macar ca e anul asta, respectiv pe 11 nov.

Smarandam l-am incercat si pe Non Stipation. Mi l-a trimis cineva din Iasi ca aci la noi in cretacic nu se gaseste. Si tot fara sorti de izbanda. Am retinut pt orice eventualitate si nr sotiei dr Farcau. Multumesc!

Azi e a 4-a zi de cand n-a facut. Sta pe olita degeaba. Iar l-am trecut pe ceai laxativ. Nu mai stiu ce sa fac...imi pun toata speranta in dr Miu.

Arleena in mod normal ar trebui sa gasesc Diavit-ul in magazinele naturiste nu?

Va multumesc din nou pentru ca sunteti asa dragute.

Mergi la inceput

Fetelor, is tare suparata pe fiica-mea iarasi sta pe banca si se uita la fetite (prietenele ei de altfel) cum danseaza, m-a sunat sotul zicand: sa o iau s-o aduc acasa??!!?? sau s-o mai las si nu vrea sa se ridice defel...

ma intorc in bucatarie sa termin papica

mama si sotie fericita

Mergi la inceput