Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_baby Saara e mult mai bine. Cred ca dintii au fost pentru ca i-a trecut imediat de la nurofen. CE ZICETI DE O INTALNIRE IN PARCUL MOGHIOROS DUMINICA, 19.10.2008, IN JURUL OREI 12? CARE SE BAGA?:)) Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
EU!EU!EU!EU!!!!!
Ura!!!!
Abia astept sa va revad!!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
Ellenuta spune:
BIBI 
SARA 
SERBANELU
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTEI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Ellenutza, ce-i dai lui bitzi de tuse? Lui eleni ii dau 8-9 picaturi de ambroxol de 3 ori pe zi. plus aerius dimineata si nurofen. Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
eurespal 5 ml / 3 ori pe zi si rinathiol 3 ml / 2 ori pe zi .. plus 4 ml de panadol seara.
tot nu i-a trecut lui dimi febra .. urate virozele astea. sper sa nu ia si frumusica mica.
sanatate multaElena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
neata,
dau si eu o
caci eva s-a trezit la 7, a papat si nu a mai a avut chef de somn .. ma obisnuisem cu trezirea la 9 .. ce frumos era!
as vrea si eu in moghioros dar .. sambata avem o nunta si nu stiu cum / daca ma trezesc .. ca o sa stea socrella cu eva .. vorbim ..
eu ptr un an o sa-i iau jucarii evei din astea creative .. zic ca se potrivesc bine.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ginnette spune:
Neata fetele,
si poftiti la
!
LalaD, habar n-aveam ca NAN3 are arome de fructe in el!
Off, imi pare rau s-aud ca Sofia si Eva au mai pierdut din greutate;
fetele sa-si revina repede.
Si sanatate multa lui Markus si Theei; off, iti vine sa-ti iei campii cand iti vezi copii bolnaviori (chiar atinsi si de o banalaa raceala)
Pt aniversarea de 1an eu o s-ai iau un plus d'ala mare (cam de 1m si ceva in inaltime) - eu mai am si-acum ursul care l-am primit cand mi-au rupt turta.
Despre intalneala, as veni, numai ca de la 12:00 - 12:30 buburuza isi face somnul de pranz (care dureaza pana la ora 13:30 - 14:00) si apoi papa; deci dak e s-ajung, dupa 14:30 ajung; eventual dau un tel si vad dak mai sunteti.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
LaLa_20 spune:
in primul rand pentru Biencuta mea,sa cresti mare si sanatoasa,sa nu uiti ca mami te iubeste mai mult decat orice pe lume si va fi mereu langa tine...
.
Serban Andrei
Sara Ioana
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Si acum sa zic si eu :Neata!!!
Sa aveti o zi cat mai linisstita si cu vreme frumoasa!
Va
si revin later,fug ca am condus si apoi ma duc sa-i iau Biancai un cadou...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
-->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
lala ce ii dai mai fato lui bibi sa pape?? sa furam si noi reteta ... ca vad ca ti-a luat cam 700 grame intr-o luna ..
destul de mult ptr un bb de varsta ei.
nu stiu ce sa fac cu eva .. asa-s de suparata .. numa' falcutele au ramas de ea .. are niste picioare ca niste fuse .. i se vad coastele .. uffffffffff
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Neata!!!
Miutza ce mi-a placut de fetita ta cat de bine pozeaza.Ne-a prezentat toate starile emotionale:fericire, tristete, curiozitate, meditare...
Sanatate clopoteilor care mai sunt bolnaviori!!!
Al meu iar a dat-o in raceala, si tocmai ce ii trecuse de vreo 2 zile, acu nush cum a reusit sa i se intoarca, stranuta si tuseste intr-una, ii curge nasul siroaie...
Of nush ce sa ma mai fac cu el, parca nu ar avea sistem imunitar.In primele 6 luni nu a racit niciodata, si uite acum una dupa alta.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR
ramonab spune:
Ieri a mancat destul de bine, nu a trebuit sa aplic metoda LaleiD.Sper sa nu fie nevoie nici azi.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI 
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Saara Maria 7.01.2008