Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Saara e mult mai bine. Cred ca dintii au fost pentru ca i-a trecut imediat de la nurofen.

CE ZICETI DE O INTALNIRE IN PARCUL MOGHIOROS DUMINICA, 19.10.2008, IN JURUL OREI 12? CARE SE BAGA?:))

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

EU!EU!EU!EU!!!!!
Ura!!!!
Abia astept sa va revad!!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

BIBI

SARA

SERBANELU

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTEI SI SA AVETI NOROC IN VIATA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Ellenutza, ce-i dai lui bitzi de tuse? Lui eleni ii dau 8-9 picaturi de ambroxol de 3 ori pe zi. plus aerius dimineata si nurofen.

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

eurespal 5 ml / 3 ori pe zi si rinathiol 3 ml / 2 ori pe zi .. plus 4 ml de panadol seara.

tot nu i-a trecut lui dimi febra .. urate virozele astea. sper sa nu ia si frumusica mica. sanatate multa

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

neata,

dau si eu o caci eva s-a trezit la 7, a papat si nu a mai a avut chef de somn .. ma obisnuisem cu trezirea la 9 .. ce frumos era!

as vrea si eu in moghioros dar .. sambata avem o nunta si nu stiu cum / daca ma trezesc .. ca o sa stea socrella cu eva .. vorbim ..

eu ptr un an o sa-i iau jucarii evei din astea creative .. zic ca se potrivesc bine.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetele,

si poftiti la !

LalaD, habar n-aveam ca NAN3 are arome de fructe in el!

Off, imi pare rau s-aud ca Sofia si Eva au mai pierdut din greutate; fetele sa-si revina repede.

Si sanatate multa lui Markus si Theei; off, iti vine sa-ti iei campii cand iti vezi copii bolnaviori (chiar atinsi si de o banalaa raceala)

Pt aniversarea de 1an eu o s-ai iau un plus d'ala mare (cam de 1m si ceva in inaltime) - eu mai am si-acum ursul care l-am primit cand mi-au rupt turta.

Despre intalneala, as veni, numai ca de la 12:00 - 12:30 buburuza isi face somnul de pranz (care dureaza pana la ora 13:30 - 14:00) si apoi papa; deci dak e s-ajung, dupa 14:30 ajung; eventual dau un tel si vad dak mai sunteti.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

in primul rand pentru Biencuta mea,sa cresti mare si sanatoasa,sa nu uiti ca mami te iubeste mai mult decat orice pe lume si va fi mereu langa tine....
Serban Andrei
Sara Ioana
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Si acum sa zic si eu :Neata!!!
Sa aveti o zi cat mai linisstita si cu vreme frumoasa!
Va si revin later,fug ca am condus si apoi ma duc sa-i iau Biancai un cadou...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

lala ce ii dai mai fato lui bibi sa pape?? sa furam si noi reteta ... ca vad ca ti-a luat cam 700 grame intr-o luna .. destul de mult ptr un bb de varsta ei.

nu stiu ce sa fac cu eva .. asa-s de suparata .. numa' falcutele au ramas de ea .. are niste picioare ca niste fuse .. i se vad coastele .. uffffffffff

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!!

Miutza ce mi-a placut de fetita ta cat de bine pozeaza.Ne-a prezentat toate starile emotionale:fericire, tristete, curiozitate, meditare...

Sanatate clopoteilor care mai sunt bolnaviori!!!

Al meu iar a dat-o in raceala, si tocmai ce ii trecuse de vreo 2 zile, acu nush cum a reusit sa i se intoarca, stranuta si tuseste intr-una, ii curge nasul siroaie...
Of nush ce sa ma mai fac cu el, parca nu ar avea sistem imunitar.In primele 6 luni nu a racit niciodata, si uite acum una dupa alta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ieri a mancat destul de bine, nu a trebuit sa aplic metoda LaleiD.Sper sa nu fie nevoie nici azi.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput