Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Lala20,
la noi nu "trosnesc" numai gleznele ci si genunchii, umarul, cotul etc

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ceska, da, am vrut sa zic si de incheieturile care suna, dar cineva imi trage aici de laptop.
Again si la Markus am remarcat cand era mic treaba asta. Si am intrebat dr. NU e nici o pb. de nici un fel. Asa au unii copii, articulatiile mai mobile, pana cresc (cativa ani).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Venera eu i le-am luat lui Bogdan din Cora. In preajma sarbatorilor aduc mult mai multe jucarii lego decat in mod obijnuit.

Ma duc sa hranesc manechinul care in aproape 2 saptamani nu a pus un gram pe el m-a inebunit copilul asta, nu stiu frate unde se duce atata mancare Stiu ca s-a inaltat dar totusi ....nu pot sa ma plang ca nu manananca, mananca dar are niste arderi tare rapide de nu pune pe el

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Ven,
pana creste Benji o sa-mi tot pun fel de fel de intrebari! Bine ca nu e nimic...sanatate lui Markus!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Iar am papat mai nimic! Si de baut nici sa nu auda de suc de portocale ori apa, nimic! Claxoneaza pe-aici intr-una! Cu premergatorul asta o sa ajunga sa sara, nu sa paseasca: muta ambele picioare concomitent!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

stancuta , ma ajuti cu marimile pt LR ? matei are 10 kg si 76 cm ,pt iarna asta ii iau haine 81 ,oare 86 sunt mari pt vara urmatoare? tu ce masuri ii cumperi sofiei ?
ce face micuta? se simte mai bine?

MATEI
Primul 5.10.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

La multe lunitzeee!
Bitzi, Gemenashii de Ginger, Alexandra (DanaVio), Issabela (Mada), Luca (Tina), Mihnea (Teo2rina)

Ma bag sa citesc din urma.
In primul rand sanatate Theutzei, am citit ca e bolnavioara, si o pt mamica LauriciI.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Fetelor multumim din suflet tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa noastra. Mai ca am rosit cand am citit ce ne-ati scris. Acum sa va raspund: Ereena - nici nu a cazut nici nu l-am prins eu...cand oboseste si i se inmoaie genunchii se lasa singur jos, in funduletz...nu inseamna ca nu imi da emotii. Ma mai intreba cineva de jucaria cu volan....e un fel de premergator pe care il impinge bebe, e de la FisherPrice....numai ca lui Razvan ii plac mai mult jucariile de la el decat sa-l plimbe prin casa.
Va pe toate si pe clopotei.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ciao zuzici...eu greu mai reusesc sa deschid calc si cand o fac apuc sa citesc cateva ems in fuga da sa raspund ioc...am culcat banditu acum ...azinoapte m=o terminat tot la 10 min se trezea in 4 labe si maraia se punea in fund cu ochii inchisi si isi pirdea echilibru...am un somnambul!!sa fie de la dinti agitatia asta?i-au iesit 2 sus si cred ca-i iasa si jos c a e umflata gingia..off nu stiucat maai rezist....eu m-am cam topit...am dat 2 kg in 3 zile jos...lumea ma cearta ca tin regim si nimeni nu ma crede ca nu o fac..
duminica si luni mi-a fost foarte foarte rau de la o inghetata mancata....si ca urmare am stat numai la pat vomitat la greu ameteli..etc,..
mai am o suparare...am inceput noi cu mofturi si refuzuri la mancare de cand a fost bolnav si a stat doar cu titzi o sapt../.acum abia il mai fac sa manance solid...azi n-a vrut masa de 10 dim cu branzica de vaci si fructe...apoi l-am scos afara si a adormit pana la 2...deci de la 8 dim pana la 2 amiaza a stat nemancat... apoi a mancat o pulpita de pui data bucatele apoi cate o lingurita din mancarea cu conopida(reteta lalei)i-a placut...dar a mancat 0 gr de legume..plus pulpita...suer pt mine...apoi dupamasa iara numai titzi si un iaurt..seara titzi..e disperat!!nu stiu ce sa-i mai fac...
v-am plictisit..

lala felicitari pt bilantul de 10 luni!sunteti perfecte!
ven o de la mine!
laurici cum e thea?sper ca mai bine!

elle a mai facut febra eva?n-am apucat sa citesc tot din urma..sper ca sunteti bine!mai am o rugaminte...care mai sunteti la concurs...va mai anuntati pag va rog?

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

moni imi pare rau sa aud ca nici voi nu sunteti bine si ca faceti mofturele la mancarica .. si eva e la fel! cred ca o sa stea pe tzitzi pana la 18 ani .. vorba ereenei.

felicitari pentru kg pierdute!

eva nu a mai facut febra insa tuseste .. suntem cu tratament .. nasol, ce sa spun ...

si tot legat de eva .. sunt tare suparata .. luna asta nu a pus un gram pe ea .. mai mult a pierdut 155 g pe traseu .. ce ma fac????

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput