Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Cata-Miky sa ai parte de nastere usoara si sa te intorci cat mai repede printre noi cu vesti bune!

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Cata, nastere usoara maine, si sa ai un puiut sanatos si frumos si sa te bucuri de el impreuna cu sotul!

Miky_ea impartasesc si eu aceleasi dureri ca si tine. Sunt probabil contractii BH care pregatesc colul si care au devenit cam dureroase. Zice-se ca ar trebui sa shimbi pozitia cand apar si eventual sa bei un pahar cu apa si sa stai intinsa. La mine nu a prea functionat nici una din cele de mai sus, nici macar no-spa-ul. Asa ca deocambata rabd ca nu e chiar asa nasol.

VonHelen, nu prea stiu ce sa iti spun despre durerile de spate in timpul noptii, dar iti pot trimite niste poze cu pozitii in care se mai relaxeaza coloana si te mai lasa si durerea. Daca te interesaza da PM si le scanez cand ajung acasa.

Iulia 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Eu m-am trezit la 11:30 cu foamea-n gat...si am 2 farfurii pline in fatapoate, poate creste si bebita...
Oare cand ajung primele mamici acasa, sa ne dea detalii despre nastere si sa ne spuna cum sunt puiutii lor?

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

multumesc fetelor pt incurajari si galerie.nu voi minca nimic dipa ora 18 daca asa trebuie,vad eu cind mie foame beau o gura de apa si poate trece.binenteles ca imediat ce ma simt in stare voi trimite un mesaj sa va tin la curent.poate reusesc sa ma conectez si la net in spital si va dau mai multe detalii.acum va pup ma apuc de treaba sa las ordine si poate intru mai pe seara.toate fetele

37+
Man-Dat Christian
AMR citeva ore
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

fac pauza de tigare..

cata,in timp ce frecam nu stiu ce,m-am gandit la tine,cu mancatul...dar avzui ca ti-a raspuns diamisha...i agree cu tot...hai ca facem galerie mai serioasa diseara..te lasam noi nemancata, dar nu fara agitate!

mai zapa,io nu ma plang acum de munca, iubitul meu a preluat controlul,cu socrii....apartamentul, am avut un noroc imens sa-l gasesc la 2 min de lucru...cand e nevoie de inca o mana de ajutor,doar cobor si..sunt acolo...m-a ajutat DD...mai bag o rugaciune ...aaa...si acum..mi-am gasit inca ceva de facut...am gasit in curtea comuna o pisicuta mica mica...si am dus-o acasa......am incercat sa o scot afara dar m-am pomenit cu ea la usa..plangeaaa de mi se rupea inima...pana la urma am afkat ca apartine cuiva din bloc,dar o tin afara ...si huuuh..e vaccinata...ca nu m-am abtinut sa nu o iau in brate si sa ne jucam..stiu ca nu am probl cu toxo, de aia nu imi fac griji...si cateva ore pe zi..o tin la mine in casa...ma iubesteeee de mor dupa ea, si eu!

ce ai facut cu cutu???sper ca nu l-ai abandonat...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

cata-miky -scot agitatele pt tine.
sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

vonhelen - drerile de spate eu l-am "combatut" cuo saltea mai mmoale peste salteaua initiala. daca nu ai o alta saltea (se gaseste la ikea, dar vad ca stai in iasi si e cam greu) iti poti pune o plapuma sau o pilota impaturita in doua. incearca si cu niste perne de sprijin la spate, burtk si intre picioare.

otilia- pana la urma sunt sangerari anale? daca iei fier, e posibl sa fie de la asta, dar ai grija cu hemoroizii. iti pot aparea si externi. frecarea mecanica......

eli- succes azi la dr ta cea aiurita.

cherie- "doca" e prescurtarea de la doctorita

mirtha- drum bun la bucuresti si a ne dai vesti bune.

windy- o singura postare?!?! azi e miercuri. zi mai libera pentru tine.
nu stiu cum e intelegerea cu viata ta acolo, da' eu zic sa te mai linistesti olecuta. mai ai 5 sapt. respira si bucura-te de zilele astea frumoase.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

AU VOTAT ASTIA PT CONCEDIU CRESTERE COPIL CU 85% DIN VENITUL MEDIU PE ULTIMELE 12 LUNI. MAI TREBUIE PROMULGATA DE BASESCU SI YUPIIII DE LA 01.09.2009 INTRA IN VIGOARE.

Din cate am inteles din interviul cu Lavinia Sandor, initiatoarea proiectului de lege, vor beneficia mamele care intra in concediu crestere copil de la 01 ianuarie, nu si cele care sunt deja in crestere copil. Fetele care sunt in prenatal de la 01.09.2008 sau mai tarziu, intra fara probleme cu noua lege.

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

ramo....papa, papa,ca esti asa de slabutaaaaa...nu iti fa cu greutatea bebelinei...stii tu ca nu prea conteaza greutatea mamei..sau diametrul burtii...si, si daca va fi mai micuta,nu are nimica...sanatoasa sa fie!se nasc copii cu un kg,si cresc la fel de bine ca si restul..so...este o amica,are o fetita ,asia,s-a nascut cu 1,600...la noua luni(cica nu se mai nutrea)...si iti spun ca micuta a inceput sa mearga inaintea celorlati copii...ia...le-a facut in ciuda la toti..

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu ma retrag, ca mi-e rau. Se pare ca greata din trim I s-a intors in forta la mine...dar am zis sa intru sa va zic ca azi am o zi buna. Tocmai am primit mail ca mi-a comandat cineva si cosuletul de pe ebay. Deci am luat tot ce mi-am dorit pt cbebelina. Mai ramane sa le vad ajunse acasa.

Cata [majoreta}

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui IuliaCospy
Miky_ea impartasesc si eu aceleasi dureri ca si tine. Sunt probabil contractii BH care pregatesc colul si care au devenit cam dureroase. Zice-se ca ar trebui sa shimbi pozitia cand apar si eventual sa bei un pahar cu apa si sa stai intinsa. La mine nu a prea functionat nici una din cele de mai sus, nici macar no-spa-ul. Asa ca deocambata rabd ca nu e chiar asa nasol.

Iulia ,am incercat sa schimb pozitia dar nici asta nu functiona....tot ce sper e sa fie ceva normal..atat...ca mai e putin si ne vom tine minunile la piept...

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput