Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Mamiseli, esti sigura, sigura? eu sunt in prenatal din 15 septembrie! Mai prind noua lege?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Uite ce am mai gasit,Iulia :Simptomele unui fals travaliu constau in dureri abdominale joase, contractii care apar la intervale neregulate de timp, nu cresc in frecventa si intensitate si care se domolesc cand mama merge sau isi schimba pozitia.
Graviduta fericita...
36 saptamani
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

salutare burtici!!!
n-am mai reusit sa intru in ultimele zile ca iar sunt capiata la serv.

felicitari fetelor care deja isi tin bebeii in brate: Anes, leeloo, ginye!sa va traiasca si sa va bucurati de ei!!!

cata myky am vazut ca tu urmezi maine. facem galerie, sa treci usor peste nastere si sa ai bebe sanatos si papacios!!

pup toate burticile si bafta celor care merg la control zilele astea!!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mamiseli, cum adica venitul mediu din ultimile 12 luni?E ok daca in inainte de prenatal am avut medical cam o luna jumate?Eu sunt la actualul job de anul trecut din 18 sept si stiam ca indemnizatia se ia daca ai 12 luni lucrate continuu..banuiesc ca nu e o problema asta cu concediul medical....
Barvegirl, ai grija cu greturile, suna-l si pe dr. si spune-i daca persista aceasta stare.Sanatate multa!

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

vonhelen - drerile de spate eu l-am "combatut" cuo saltea mai mmoale peste salteaua initiala. daca nu ai o alta saltea (se gaseste la ikea, dar vad ca stai in iasi si e cam greu) iti poti pune o plapuma sau o pilota impaturita in doua. incearca si cu niste perne de sprijin la spate, burtk si intre picioare.

si eu tot de la ikea am luat carmen. m-am chinuit o gramada sa aleg si am citit mult pe internet - cea cu latex parea cam prea moale si prea groasa totusi, urmatoarea in jos ca pret parea prea tare si am luat una de 4cm grosime pana la urma. oricum am ales sa fie pe tot patul, deci pentru amandoi si ma gandesc ca nefiind foarte moale o pot folosi si dupa aceea.
tu pe care ai luat-o?

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

RECTIFIC, VOR BENEFICIA DE PREVEDERILE NOII LEGI TOTI PARINTII, INCLUSIV CEI CARE SE AFLA DEJA IN CONCEDIU CRESTERE COPIL.

Diana, sigur vei beneficia de noua lege. Eu am intrat in prenatal pe 01.09.2008 si termin pe 04.01.2009. Tu daca ai inceput pe 15.09.2008, termini cu 15 zile mai tarziu decat mine.
Ramo concediul medical este asimilat veniturilor salariale, cred ca va intra si asta la calcul. Tu faci putin confuzie intre 2 chestii. In primul rand ca sa beneficiezi de concediu crestere copil trebuie sa fi cotizat la asigurari in ultimele 12 luni. Apoi, daca se indeplineste conditia asta si esti apta sa primesti banii de la stat, se vor calcula cei 85% din venitul mediu al ultimelor 12 luni lucrate dar nu mai putin de 600 lei.

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cherie il mai am pe cutzulache...daca ii gasim stapan ok, daca nu, il pastram si cand vine bebe acasa si ies cu el in curte, cutzu nu va mai umbla slobod. Oricum am un grad viu in curte si in spatele lui e ca o potecuta, deci acolo va fii locsorul lui cat stau eu cu bebe in curte...in rest sper sa fie si el mai linistit noaptea si sa nu mai latre ca nebunul cate 2-3 ore.

Andreyutza dar tu in prenatal cand intri?

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamiseli_11

RECTIFIC, VOR BENEFICIA DE PREVEDERILE NOII LEGI TOTI PARINTII, INCLUSIV CEI CARE SE AFLA DEJA IN CONCEDIU CRESTERE COPIL.

Diana, sigur vei beneficia de noua lege. Eu am intrat in prenatal pe 01.09.2008 si termin pe 04.01.2009. Tu daca ai inceput pe 15.09.2008, termini cu 15 zile mai tarziu decat mine.
Ramo concediul medical este asimilat veniturilor salariale, cred ca va intra si asta la calcul. Tu faci putin confuzie intre 2 chestii. In primul rand ca sa beneficiezi de concediu crestere copil trebuie sa fi cotizat la asigurari in ultimele 12 luni. Apoi, daca se indeplineste conditia asta si esti apta sa primesti banii de la stat, se vor calcula cei 85% din venitul mediu al ultimelor 12 luni lucrate dar nu mai putin de 600 lei.

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

unde gasesc legea asta, ca sa imi dau cu ea in cap?

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

babyzapilica am vb ca de la 1 nov. sa intru in prenatal. probabil ca o sa ma mai duc cateva zile si din noiembrie pt ca nu o sa reusesc sa rezolv totul pana atunci. abia astept sa scap de stresul asta. tu ce mai faci? cum e cu sotul acasa? eee, e mai mult o intrebare retorica.

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oaanna spune:

Nu-mi da si mie nimeni parola de la mailul comun...

Oana 37s

Mergi la inceput