Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Buna,burtici!
Eu am dormit cam agitata azi-noapte,ma trezeam ca buburuza mea se ghemuia,o simteam tare,mi s-a intarit foarte des burtica,am luat no-spa si tot degeaba.Oare nu mai are loc bebelina?Ati mai patit si voi?
Cata_miky, tinem pumnii sa nasti usor,sa ai laptic si sa te bucuri de minunea ta!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Cata-Miky, , curaj!!! Iti tin pumnii maine, o sa vezi ca o sa scapi repede si ca o sa fir bine. 16 oct. e o zi norocoasa, tatal meu e nascut pe 16 oct.

Uaaaau, o sa avem patru bebelusi maine!!!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

alra, eu abia am loc de patut. Restul le voi tine ascunse, pliate, impachetate si o sa le scot doar la nevoie si apoi le strang la loc. Chiar nu am de ales. E un apartament micutz in care daca te intorci brusc trebuie sa semnalizezi ca sa te asiguri ca nu calci pe nimeni pe batatura.

Stiu ca a mai intrebat careva (parca spiridusul) dar nu am vazut si vreaun raspuns, stiti unde gasesc si eu protectie igienica pentru colacul de la wc? Eu mi-am luat saci de gunoi (pana una alta) pe care am de gand sa-i utilizez daca nu gasesc altceva, dar sincer as prefera sa am ceva mai elegant si mai usor de utilizat.

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

36 s + poate Vlad (dar mai negociem)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna dimineata...
deah...azi am dat salariile si taxele,am ramas peleg, in curu gol..buuun...e miercuri azi nu?zi de curatenieeee...scot detergentii..yamiiii....

oceanborn...merci de cafea...am vazut si pozele tale..tu mai tii minte cand aveai 3 luni si te plangeai de dupa tricourile stramte ca nu ai burtica...ai vazut cum ai explodat?

windyyy, imi imaginam io ca esti super obosita si moale...te intelegem perfect!tu...care faci autostrada zilnic...god,ce exprimare !care ai atatia km la bord zilnic..(iar n-am nimerit-o!)...cum naiba sa nu fii obo?
oare chiar nu poti sa iti iei macar 2 zile de medical..sa stai acasa la caldurica sa te odihnesti putin???nu se poate??macar 2 zile...o sa te simti ca noua...come on...oricum,daca ti-a zic ca e ok eco...nu-ti fa griji...doar slow slow...plss...hai, fruntea sus!

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

fetelor, ce inseamna doca??e un medic?

eli...succes azi !sper sa te clarifici,daca nu,baga in a patra..si gaseste repede solutia!

bertha,imi suna asa de cunoscut nickul ...dar nu vedeam la semnatura nr de saptamani, si nu m-am gandit sa verfific pe prima pagina....acu am inteles...

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

malinas, acum am vazut intrebarea... eu am comandat la Quelle protectii din acelea pt WC,ambalate individual, vin vreo 20 parca, intr-o punga. Stiam ca au si am dat search pe siteul lor. N-ar strica sa intrebi si la farmaciile mai bine dotate sau la tehnico-medicale, ca o comanda de la quelle poate dura mai mult...

manu 30+ +

AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

cata,oooooo....maine e marea zi...ai grija ce faci la noapte!hihi...ai vazut ce surprize pot interveni...la odiseea noastra...

nu manca si tu,daca doc ti-a spus asa..asculta..si mai rabda un pic...hai ca nu mori de foame...maine o sa ai perfuzii...o sa fie ok!

Cherie 32+ Sasha...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Citat:
citat din mesajul lui VonHelen

Va rog fetelor ! chiar nu ma poate sfatui nimeni cu durerile de spate? ce pozitii sa adopt? ce pastile am voie sa iau? sa ma ingrijoreze durerile astea?

34+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

eu nu am mai intrat de ieri, cand tot pierdeam mesajele, si m-am enervat

eu am dureri de spate cam de 3 sapt.. la inceput am luat scobutil.. apoi... le-am tratat cu indiferenta

35 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cherie da tu iubita nu-ti iei un liber de 2 zile? sau nu te-a ajuns oboseala? ca din cate scrii esti activa nu gluma! dar banuiesc ca asa e cand ai afacerea ta...muncesti mai cu placere.
dulce

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna dimineatza, ladies!

Bertha, eu nu te-am acuzat de amestec in treburile interne, poti reciti mesajul meu ca sa te convingi. Am intervenit pentru detensionarea momentului; nu am verificat daca faci parte sau nu din aceasta odisee, pentru ca nu mi s-a parut important, ti-as fi raspuns exact la fel si daca aflam ca esti de aici. Si cred, ca si Mirtha, ca tonul face muzica...asa ca poti reciti si mesajul tau initial, ca sa intelegi de ce au aparut aceste reactii...Mi se pare firesc si binevenit sa ne impartasim experientele personale, dar nu le putem considera reprezentative pentru toti, din pacate...

VonHelen, iti impartasesc durerea de spate...eu am inteles ca doare exact din cauza deformarii coloanei ca urmare a maririi burtii si schimbarea centrului de greutate...din cate am vazut, simptomele unei nasteri apropiate sunt altele, nu neaparat durerea de spate...eu am gasit niste pozitii mai confortabile, cu perne asezate la spate, in care nu mai este asa de rau...

Cata_myky, inainte de orice operatie trebuie sa mananci foarte usor, iar cu 12 ore inainte ar fi bine sa bei doar lichide...doctorul meu m-a sfatuit sa am la mine carbune medicinal, pentru ca te balonezi foarte tare dupa si te doare taietura daca se umfla toate pe dinauntru. Daca mananci solide, te balonezi si mai mult, in plus e posibil sa ai nevoie la toaleta, ceea ce nu prea poti face in primele 12 ore dupa operatie. Cu urina se rezolva pt ca-ti pune sonda (poate ii convingi sa ti-o monteze dupa ce te anesteziaza, cica e cam dureros...), dar cu partea cealalta este mai greu daca nu te poti da jos din pat. In plus, din cauza anestezicului, iti vine sa vomiti foarte rau daca mananci inainte de operatie.

Diana

35+ Sonia

AMR 16 zile

Mergi la inceput