Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Scriu repede , repede ca sunt pe picior de plecare:
In primul rind in cer scuze pt. modul in care am abordat mesajul tau. Revin cu explicatii , pentru ca ti le datorez , intr-un mesaj ulterior. Pe fod mesajul e ok dar...tonul face muzica.
Ai dreptate , nu , nu trebuie sa fim toate pe aceeasi lungime de unda si mi-ar parea rau ca din cauza mea sa nu mai intri pe forum.
Asa e uneori lucrurile sunt mai tensionate , alteori mai relaxate.

De argumentat nu decizia mea vroiam sa o argumetez - si aici e defectiunea mea a nu ma fi facut pe deplin inteleasa - ci afirmatiile ref. la dezastrul in care a ajuns spitalul nr.1.
Mi-ar placea ca mamicile si gravidele din Craiova sa fie cel putin avertizate si sa stie oarecum , macar teoretic la ce sa se astepte mai nou. Una e sa fii luata pe nepregatite si alta e sa ai o idee despre problemele cu care risti sa te confrunti.
Personal mi-e ciuda ca nu pot naste aici unde si locuiesc dar cred eu ca e bine sa fie cunoscuta sub toate variantele realitatea acestui spital dincolo de ofucarile mele.

Multa bafta , vb. mai tirziu !

Otilia sa ne tii la curent cu scurgerile sanguinolente !

Diana multa bafta ! Sptaman viitoare pare o solutie optima raportat la virsta lui bebe. Acum tu si ea veti decide cum e mai bine. Pina acum doca ta se pare nu te-a dezamagit sub aspectul deciziile pe care le-a luat vis-a vis de situtatia ta.

Va pup gravidute si mamici , sper sa nu ma fi contagiat de la fetele din zona sudului si sa imi spuna si mie docul ca ma lasa balta - se mai intimpla si situatii neprevazute !

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Buna dimineata!

Diamisha, Cherieactiv, nu a mers nimeni cu para, sunt si eu o mamica de nov-dec, exact ca si voi, careia timpul nu i-a permis sa scrie decat f rar. Puteati verifica lista inainte de a suspecta pe cineva de "amestec in treburile interne".

Mirtha, iti doresc sa ai o nastere usoara si bebelusa sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.
Imi pare rau ca ai inteles ca iti contest decizia sau ca as vrea sa verific spusele tale. Am auzit atatea orori despre sist nostru medical, incat sunt dispusa sa cred aproape orice, fara sa verific. Eu am vrut doar sa spun ca acum 4 ani am fost internata acolo si, desi nu era ca-n reportajele de pe Discovery, nu era nici de groaza. Atata tot. Repet, poate am avut eu noroc.

Imi pare rau ca v-ati suparat, se pare ca e indicat sa aplaudam orice mesaj, altfel se sare "la jugulara" Nu ar fi prima data cand se intampla asta, dar credeam ca s-au mai linistit apele.

O zi buna tuturor maimicilor!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mirtha 38 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Cata_Micky foarte bine ca nu ai emotii, lasa-le pt maine cand o sa fii acolo...de ce sa te stresezi de acum?.. lasa ca rezisti un pic fara mancare!! oricum iti doresc multa bafta pt maine si nasterea sa decurga asa cum trebuie!! maine asteptam vesti de la tine, sa nu uiti!!!
Pt tine:

33+Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cata_Miky a mai ramas o zi pana la marele eveniment SA AI O NASTERE USOARA SI UN BB SANATOS SI PAPACIOS ! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC.

Nu stiu de ce nu avem voie sa papam inainte de cezariana...stiu ca si la apendicita nu te lasa sa papi inainte.

VonHelen eu nu am dureri de spate si nu stiu niciun sfat care te-ar putea ajuta...eu am pb cu piciorul...ma injunghie nespus de dureros din incheietura si ma mai lasa cate 5 minute cand face iubi masaj...incearca si tu cu un masaj, poate cat de cat te mai lasa dulce sa treaca durerea

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Multumesc mult pentru sfaturi!
la mine cedeaza durerea destul de greu la no-spa. nu e o durere puternica dar este persistenta si din acest motiv ma ingrijoreaza...m-au tot speriat unele cunostinte care mi-au spus "daca te doare spatele e nasol, sigur nasti" si inca e prea devreme pentru bebe al meu sa vina pe lume!
imi este asa de ca nu prea am dormit azi noapte din cauza durerii..trebuia sa refac azi bagajul pentru spital care este compromis din cauza santierului pe care l-am avut in casa timp de 3 saptamani.. e plin de praf si trebuie sa-l desfac si sa spal din nou camasile de noapte, lenjeria, etc. cred ca ma duc sa ma intind si am sa aman pe maine totusi !

34+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

oceanborn waw natural, ce fain, bravo lor ..... si de cate cezariene se vorbea ....
Cata_Micky daca nu mananci ai sanse sa scapi de clisma, si mie asa mi-a zis la prima ... bafta multa si te asteptam cu drag

34+ si mamica de
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

neatza!
Me happy, me happy...m-au sunat in sfarsit de la babycomfort. Maine imi vine si mie mobila bebelinei.Sambata vine tata sa vopseasca camera si saptamana viitoare sper sa fie gata.

Dea, ai grija cu colul. Am auzit de cazuri cand au dus sarcina cu colul dilatat saptamani bune. Mama mea a avut dilatatie 2 cm de la 5 luni si a nascut-o pe sora-mea la termen, doar ca mai micuta, doar 2,5 kg.

Eli, sper sa rezolvi azi cu doca.

Otilia, nu stiu de ce, dar eu am inteles ca ai sangerari anale...poate pt ca ma confrunt veu cu problema asta.

Diana, iti tin pumnii sa fie totul bine.

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Am reusit si eu sa dorm 6-7 ore. M-am trezit la un moment dat si inca respiram aiurea. Somnul de dimineata insa a fost minunat ca de obicei .

M-am exprimat cam incoerent, deh ora mesajului, urme de sange dupa kk, banuiesc ceva fisuri anale mai ales ca acum iau fier desi nu am avut probleme cu iesitul. Hemoroizi externi nu am dar o fi ceva pe interior. Nu mi s-a mai intamplat pana acum. Oricum nu mult si cam nejustificat ca nu m-am chinuit. Scuze pentru detalii dar daca nu intru in amanunte nu se intelege mare lucru.

Acum ma duc sa beau o cafea desi tot am o gheara in gat. O sa vad daca pot rezolva aici in cladire sa-mi ia cineva tensiunea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat si noi semnatura!!!
Sa mai stea galusca macar 3 saptamani si sunt multumita...

==========
Corina 33+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

bravo bravegirl

34+ si mamica de
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neataaa....

kita...nu stiu cate mai am....pt ca nu stiu cand nasc....acum am alta belea pe cap.....o formatiune pe placenta....maine la duc la ginec sa aflu ce si cum.....

Cristinain asteptarea 35+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput