Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

Diamisha, Cherieactiv, nu a mers nimeni cu para, sunt si eu o mamica de nov-dec, exact ca si voi, careia timpul nu i-a permis sa scrie decat f rar. Puteati verifica lista inainte de a suspecta pe cineva de "amestec in treburile interne".

Mirtha, iti doresc sa ai o nastere usoara si bebelusa sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.
Imi pare rau ca ai inteles ca iti contest decizia sau ca as vrea sa verific spusele tale. Am auzit atatea orori despre sist nostru medical, incat sunt dispusa sa cred aproape orice, fara sa verific. Eu am vrut doar sa spun ca acum 4 ani am fost internata acolo si, desi nu era ca-n reportajele de pe Discovery, nu era nici de groaza. Atata tot. Repet, poate am avut eu noroc.

Imi pare rau ca v-ati suparat, se pare ca e indicat sa aplaudam orice mesaj, altfel se sare "la jugulara" Nu ar fi prima data cand se intampla asta, dar credeam ca s-au mai linistit apele.

O zi buna tuturor maimicilor!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna dimineata! si eu am ratat primele nasteri, am reusit sa citesc despre ginye dar pe celellte 2 proapete mamici nu le- am mai gasit ...
poate mai repeta cineva ce fel de nasteri au fost - vaginale sau ceza- cate kg au avut copii etc, mercic
oricum, FELICITARI MAMELOR si muuuuult laptic pt puiutii lor
cat despre mine ce sa va zic ca am inceput sa iau calciu, 2 pastile pe zi si zice dr sa beau 1/2 litru de apa si dupa vreo jumatate de ora sa iau calciul apoi sa mai stau vreo juma de ora pana sa mananc ceva ... voi cum il luati ?
ia cineva scobutil si papaverina ? au efect si pt dureri sau doar pt contractii ?
elilov bafta multa azi, abia astept sa povestesti
va pe toate

34+ si mamica de
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza fetelor!

Daca la inceputul sarcinii nu prea ma vaitam eu de nimic, acum pe fiecare zi ma simt din ce in ce mai gravida si tre sa am minim 2 stari nasoale pe zi. Mai nou, ma doare in capul pieptului, ceva de genul cand mori de foame, desi mananc......de tuse nu am scapat asa ca de la atata behait ma ia si capul.

Eli sper sa vii cu vesti bune de la dr.

Mirtha sper sa ai o experienta cat mai placuta cu nasterea si un personal medical civilizat.

WndyCtyGirl chiar daca lipsa de timp te face sa intri mai rar, bine ca nu ne-ai lasat de tot iubita. De dilatatia de 1 cm habar n-am ...pup dulce iubita.

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

neata
harnicute ca de obicei.scrieti intr-un ritm teribil.
am fost la spital ,vb de anestezie,am vb cu moasa,vazut rezerva ce sa va mai zic.am o stare ciudata,nu simt emotie nu simt nimic.de parca nu ma duc miine sa nasc.e normal?
fetele care ati facut cezariana care e treaba cu NU MANCA inainte de operatie ,adica de pe la ora 18 azi?pai mai frate eu mor daca nu maninc.adica de obicei maninc la 18 si pe la 22 iar pap ceva.dati-mi si mie detalii despre treaba asta.dr a zis joi sa nu maninc,fara cafea,tutun .ce ma fac ca mie mi-e foame si o sa stau cu gindul la papa bun tot timpul

37+
Man-Dat Christian
[bate toba!!]AMR citeva ore[bate toba!!]
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Va rog fetelor ! chiar nu ma poate sfatui nimeni cu durerile de spate? ce pozitii sa adopt? ce pastile am voie sa iau? sa ma ingrijoreze durerile astea?

34+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

VONHELEN-incearca cu NO-SPA,aste sunt permise in sarcina.despre pozitii nu stiu eu am dormit numai pe parti si ma dor coastele de nu mai pot.eu la 2 zile il puneam pe iubi sa ma maseze pe spate si imi trecea

37+
Man-Dat Christian
AMR citeva ore
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

vonhelen si eu aveam dureri de spate insa mi-am luat ceva de pus pe saltea (o saltea mai subtire) ca sa o inmoi.
in sarcina cu laura am folosit o pilota sintetica indoita in doua. ideea e ca ti se preseaza oasele in saltea si fac tensiune, daca pui ceva mai moale le lasi sa se infunde cum vor ele si nu te mai doare. mai ajuta o perna mica intre picioare - asa am citit, dar pe asta nu am incercat-o.

cata_micky, bafta multa maine! inteleg ca faci cezariana.

otilia, sangele poate fi de la o fisura, cum zici tu. eu am patit-o dupa sarcina cu laura. zi-i lu ala de familie.

relativ la cosurile de scutece eu as opta pentru un model la care gasesc usor rezerve.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Dea, nu te panica prea tare, insa ai grija de tine! Eu as incerca sa stau mai mult pe-acasa. Evita sa urci scari, sa cari greutati, sexul, etc. Stii tu...

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 35+

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

vonhelen si eu tratam asta cu no-spa dar acum mi-a yis dr sa iau dimineata scobutil si seara papaverina.... sper sa depasesti perioada si eu ma simt cel mai bine cand ma plimb

34+ si mamica de
AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Lorena ti-am trimis pm.
VonHelen daca stau pe spate ma doare f tare si pe mine, tocmai de aceea dorm numai pe stanga...azi nopate m-am trezit si eu de vreo 3 ori din cauza spatelui, na..in somn nu-mi dau seama si ma mai pun pe spate dar nu rezist mult asa si ma trezesc repede de durere. am obs ca daca dorm cat de cat mai dreapta, adica cu o perna mai mica sub cap nu ma mai doare asa de tare. solutii nu stiu daca sunt..la fel patesc si eu , daca ma ridic de pe scaun ma doare de mor cateva secunde iar dupa aceea ma lasa de tot.
Babyzapi si eu am cateodata durerile alea de stomac..oribile, dureaza cateva minute si simt nevoia sa ma pun in pat pana imi trece..
Na ca m-am vaitat si eu un pic...
futuremother fetele au nascut toate natural. si eu astept sa apara pe forum si sa ne dea detalii, abia astept!!

33+Thomas

Mergi la inceput