Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 13
Simona73 spune:
Otilia- bea apa rece (cu lamaie si miere),pune-ti mai multe perne pentru sprijin si eventual incearca sa mirosi o sticla de otet-daca ai.
Cum adica ai urme de sange pe hartie?Dupa ce faci pipi?
SIMONA
elilov3 spune:
neata fetele
gata plecam la tg-i la doca...bah am emotii cu zapacita asta de doca
vb deseara va pupik.. ah si o melodie sa va treziti ![]()

35+
Dimitrie
wndyctygirl spune:
Iubitelor, va rog nu dati cu pietre...imi sunteti tare dragi dar nivelul meu energetic/emotional si disponibilitatile in materie de timp sunt extrem de limitate...nu-mi vine sa cred ca am ratat primele nashteri....
Anes a nascut prima???? Leeloo? Ginye....FELICITARI din tot sufletul dragelor, n-am reusit decat sa citesc pe diagonala ultimele 13 pagini...ma intorc sa citesc..sper...sunt absolut epuizata!
MIRTHA mi-era frica sa nu-ti fi ratat nasheterea EVei darling...ma bucur ca n-am reusit...sfarsit de saptamana zici???? Cum vrei tu baby...Cherie, iubito, sunt inca in viatza dar livida si moale rau...
Iaca m-a ajuns si pe mine sperietura...eco de azi a foast perfecta, insa la controlul de rutina mi s-a trantit in fatza ca sunt deja dilatata 1 cm.....ce puii meiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????De cateva ore bolesc...ma panichez...fac calcule...ma rog de ea...inca doua saptamani nene, caci sunt singura cuc si zau ca nu sunt
pregatita...nu sunt gata...cu nimic....
Babyzapi honey....ramasesem datoare cu un raspuns..da, ai nimerit nr de teleon....luv you
Ma intorc sa citesc....cat pot....
34+ cu 
Z_IULIA spune:
Buna dimineta
Eli multa bafta azi la doc si asteptam vesti, bine inteles ca bune!

Wndyctygirl ma bucur ca eco a iesit bine. Cu dilatatia nu stiu daca e chiar de speriat, am citit pe aici pe la fete ca au fost cazuri cand cu dilatatie 1-2 a mai dus sarcina si o luna !

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
oceanborn spune:
Neatza !!
Poftiti la o
cu lapte!!
Windy
bine ai mai aparut pe aici..cum adica dilatatie 1cm????asta ce inseamna?
Cherie
si tu la fel! auzi la ea cica i-a mai dat o cafteala anul trecut si ii e frica de tine
..
cum adica, si astia se ocupa de spagi??si ce spagi...m-am convins..chiar ca difera de la regiune la regiune nu numai legile..aici nici sa stai in cap nu-ti face ceza doar daca e nevoie..am o prietena a nascut prin ceza acum 1 an, stia de la inceputul sarcinii ca asa va fi pt ca avea ea probleme..
Eli bafta azi la spital...no comment in legatura cu ce povestiti..
Noi incet incet terminam cu santierul din casa...nu credeam ca ajung si ziua asta...nu mai suport..cred ca intr-o saptamana e gata si curatenia..
Maine merg la analize..din nou ma inteapa astia..si mi-a dat ginecul o gramada de analize de facut de o sa-mi ia jumatate din sangele ce-l am.. mai am si tensiunea monitorizata..daca trece de 14/9 trebuie sa-l sun pe ginec...sper sa nu treaca...ieri era de 13/8...
O zi frumoasa doresc tuturor!!!
33+
Thomas 
VonHelen spune:
Buna dimineata burtici ! ma invit si eu la
in cinstea schimbarii semnaturii! ce bine ca a mai trecut o saptamana...inca 3 de stres , in care ma rog zi si noapte de bebe sa mai stea cuminte acolo la caldurica!
eu de luni ma confrunt cu dureri destul de urate de spate..in zona lombara..stiu ca astfel de dureri pot prevesti travaliul, dar daca sunt deja 3 zile de cand ma doare..banuiesc ca este de la coloana..care e suprasolicitata de burtica. ciudatenia este ca atunci cand merg durerile cedeaza, iar cand stau in pat se accentueaza!
s-a mai confruntata cineva cu astfel de dureri? azi noapte am facut iarasi noapte alba din cauza lor!
34+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
loren@ spune:
Mai fetelor tare rau mi-a fost azi-noapte
..am zis ca nasc...ma durea asa de tare burta...la Bia nu am trait deloc contractiile dureroase, ca la ea s-a rupt apa, m-am dilatat repede si nu am trait contractiile alea...dar azi noapte nu stiam ce sa cred...ca or fi or ba acele contractii...nu stiam daca sa ma duc la spital ori ba...adica sa nu strig lupu si cind colo sa fie vreo alarma falsa...in fine, nu m-am dus...acum sunt ceva mai bine, dar ma inteapa tare de tot colul, burta e mai mult contractata si eu imi dau cu presupusul daca scap si sapt. asta ori ba...am dubii!
Unde sunt telefoanele si mailul comun ca habar nu am...vreau si eu pe pm detaliile sa pot anunta si eu, in caz ca se intimpla ceva...va tin la curent!
Bianca Andreea
Larisa Elena
36+
A M R numai 4 saptamini 
diana21 spune:
Neata, Burtici!
Imi pare rau sa aud ca dr. lui Eli a facut figuri aseara, sper ca se rezolva neintelegera azi!
Mirtha,
, nu te enerva aiurea, tu stii ca ai dreptate si ca faci ce consideri tu ca e mai bine pt. voi si asta e tot ce conteaza. Nu are sens sa te justifici, pe bune!!!
Diamisha,
, m-a intristat povestea ta, uf, ce nesimtite!!! Eu nu prea am avut de-a face cu spitalele, deci ma socheaza ce citesc, iti dai seama!
Oceanborn, si noi la fel, am ajuns la capitolul curatenie, si eu vreau sa termin in weekendul asta ca nu mai pot asa, santier dincolo, iar aici ma simt deja ca in gara!!!
Otilia, cum te mai simti??? Mie nu-mi suna bine sangele ala? E rosu??? Daca e rosu, fuguta la dr!!! Sangele rosu nu e de la col, in nici un caz, poate dfi doar de la placenta!
....................
Mie mi-a trimis dr. mea sms, cica sa ma duc azi la control in loc de maine! Sper ca nu imi scoate firul
. MAi, eu nu pricep ceva! O fi vazut ea ceva naspa la tuseul de luni si nu a vrut sa-mi zica? De aia o fi asa stresata??? Ma stie paranoia in persoana, deci ar putea fi in stare sa nu imi zica...
Mirtha, fiecare dr. scoate cerclajul cand considera ca e mai sigur. De ex., un cerclaj facut preventiv se scoate mai tarziu decat unul facut de nevoie. Apoi, se tine cont si de alte aspecte: nasteri anterioare, durata travaliilor, felul nasterii, etc. In functie de asta, dr. mea a tras concluzia ca la mine, o sarcina normala tine 37s, nasterea ar putea fi din nou ultra rapida, cu dilatatie galopanta, etc. Iar ea a zis clar! E de-ajuns sa am cateva contractii eficiente si sa inceapa colul sa se deschida, ca se si rup tesuturile pe-acolo. A, eu data trecuta am ajuns la spital foarte repede, mi s-a rupt apa, nu m-a durut nimic, nimic, si tot aveam dilatatie 2 cm cand am ajuns, dupa juma' de ora.
Cam astea ar fi motivele pt. care ea insista sa=-mi scoata firul. Oricum, mai mult de joia viitoare nu stau eu cu el!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
35+
Asa creste bebe
IuliaCospy spune:
Neata fetelor,
Buna cafeaua Oceanbord! Multumim frumos!
Lorena, nu stiu ce sa zic despre durerile tale, dar poate n-ar fi rau sa dai macar un telefon medicului tau.
Eli, tinem pumnii sa se rezolve totul cu bine cu medicul tau.
Simona, si tie multa bafta la spital!
Oare ce se intampla cu medicii astia? Este o criza generala sau asa e mai nou "fancy" sa iti lasi pacientele balta pe ultima suta de metri.
Dea, sper ca stai cuminte acum si ai grija de bebita, ca deocamdata mai trebuie sa stea la tine in burtica!
Ieri am avut si eu o zi destul de nasoala, in sensul ca am avut contractii "semi-dureroase" toata ziua, indiferent de pozitie. Astazi sunt din nou la birou, dar sper macar sa pot pleca mai devreme, ca deja nu mai am energie.
Vorbeati zilele trecute despre cosuri din acelea ermetice pentru scutece. Iata ce am gasit, daca va este de folos: http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=99
Zi frumoasa tuturor!
burticile
Iulia
34+