Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana, eu am vrut sa iau cosul pt pampersii murdari si un suport care se pune in cadita sa stea bebe mai bine si mi-au zis ca nu mi le pot livra ...bine ca imi livrau rezervele pt cos, de parca mai aveam nevoie de ele.

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mav, ma bucur ca ai mai facut poze. Mor de invidie ce vreme frumoasa la voi, of doamne de ce nu am si eu parte ca am o tona de tricouri dragute si nu am soare pentru ele. Oasele mele nu s-ar dezmorti si ele.
Bebecris, sa treaca supararea cu kg. Eu te felicit ca te-ai lasat de fumat, iti tin pumnii cu placenta si sa fie totul bine, de kg te ocupi tu mai incolo.
Simona, ma bucur ca s-a decis ceva in urma consiliilor. Sa va traiasca Craciun Mihai!
nglcarmen1, bine ai venit! Sa iti traiasca minunile. Ai ceva curaj cu 3 minuni, mai rar asa mamica !
Alra, Cherie, imi faceti pofta, am vin in casa dar parca o gura de visinata as vrea acum, sigur nu se ameteste bb si daca se ameteste de abia dorm si eu mai bine .
Diamisha, deci puteai sa ai copil de liceu acum, of, of, nasoala decizie, si mai spui ca era primul deci inteleg ca au fost mai multe din pacate.
Pe aici pe forum am citit ca-i mai dureros un avort uneori decat o nastere naturala, poate si partea psihica are un mare aport ca dupa nastere esti ocupata cu bb si are grija oxitocina sa stearga din memorie durerea din timpul nasterii.
Bertha, cum te-a scos Mirtha din barlog. Mai spune-ne ce mai faci.
Amalia, bafta maine la doctor!
Elilov, of ce situatie. Trebuie sa se rezolva cumva, parca vad ca mergi si tu la Bucuresti.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

otilia nush de ce dar am un feeling ca voi naste si eu tot la buc..fi atenta ca ma dete pe spate doca in seara asta...gen filme cu prostii nu alta
mav vazut burtica
mirtha pai asa zic si eu zau de nu am ramas fara cuvinyte numai stiam ce sa mai vb ...
Amalia ma bucur ca macar ai timp seara putin de noi..abia astept sa intri in concediu sa fi si tu cu noi...
carmendu pai cred ca ii zice Romania....tara tuturor posibilitatilor varianta olteneasca ..rasu plansu
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ion sotul imi zice bah numai scrie ca poate citeste forumul si cand te prinde iti da omorul ...nah ce sa mai zic... mie sa imi spuie alba neagra visinie portoicalie cum o fi ca daca pateste ceva bb ii strang de gat nu alta vb voastra sar la jugulara
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Eli, nasoala treaba, pe mine m-a parasit doca, dar macar mi-a dat variante... Nu stiu ce as face in locul tau (bine ca nici pt mine nu m-am hotarat...)

Cand a auzit Radu ca maine plec la spital era extaziat, a crezut ca ma duc sa nasc... a trebuit sa il domolesc... a fost cam dezamagit ca mai are de asteptat.

Revin si eu cu cererea... daca se mai intampla ceva pe aici... vreau si eu sa stiu plizz

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
34+
AMR cel mult 6 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Oti, da, probabil ar fi fost la liceu acum...dar decizia nu a fost grea, domnul aproape tata ma lasase cu vreo doua saptamani inainte de Craciun, cand am si aflat ca sunt insarcinata, asa ca mi-era foarte clar ca nu voi putea tine acel copil...inceputurile mele amoroase n-au fost grozave...n-am avut norocul sa-l gasesc pe minunatul in liceu, sa ne iubim perfect, sa facem copii si sa traim fericiti pana la capat...mi-as fi dorit sa fie asa, pe cuvant, dar n-a fost pentru mine...l-am gasit la batranete, abia anul trecut...

trei au fost in total, atunci la 20 de ani, desi ma informasem si ma protejasem...dar s-au rupt de fiecare data ..iar eu am ramas gravida de fiecare data...aveam senzatia ca raman insarcinata si daca ma pupa...de-atunci iau pilule si nu mi s-a mai intamplat...cand le-am lasat acum, dupa ce m-am maritat, iar am ramas imediat...cred ca daca viata mea se aranja altfel dpdv sentimental, probabil ca aveam vreo 3 copii pana acum...

Diana

35+ Sonia

AMR 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Am tot fugit de calculator de joi dupa amiaza, cand Dr. B. mi-a spus ca sunt susceptibila de diabet gestational; vineri am facut testul de toleranta, sambata am avut rezultatul si parea OK, dar azi mi l-a confirmat; asa ca la mine cel putin de acum inainte o sa fie moartea prin infometare, conform dr. nutritionist, caci mi s-a spus ca trebuie sa fac tot posibilul sa nu fac un bebe mare,ca sa pot naste natural;
Asa ca acuma sunt lesinata de foame, ultima masa trebuie sa o iau pana la un 19, in rest sa beau apa; ca sa nu mai spun ca trebuie sa am 5 mese pe zi, la micul dejun cica doua felii de paine cu o lingura de branza de vaci degresata + o rosie sau un iaurt mic degresat, la ora 10 100g-150gr. fructe, masa de pranz e ceva mai copioasa cu fierturi fara gramaj (dar din legume verzi + gratar) si ciorba, la ora 15-16 un fruct, iar seara cica lapte- o cana mare ca am nevoie de calciu;
Asta ca sa imi fie invatatura de minte, caci am luat 13Kg pana in saptamana 32;
-ciresica de pe tort;

Scuze ca nu am reusit sa va urmaresc pana acum ,dar imi puteti spune macar, desi vreau eu sa fiu singura Sic-sac-sac- daca din grupul nostru mai este diagnosticata cineva cu diabet gestational, caci de, la Clexane, mi-am gasit perechea; BebeCris ce mai faci, caci eu numar cate injectii mai am de facut si pana nasc mai sunt in jur de 50;

Kitacu fulgulet +31-32s si Andrei (10.02.2005)

Mergi la inceput

Kita, nu cred ca ai gresit tu cu ceva, kilograme multe nu ai luat degeaba te certi singurica. Hai ca mai sunt maxim 2 luni de regim.
Diamisha, sunt convinsa ca nu ti-a fost usor. La capitolul protectie trebuie sa recunosc ca am avut noroc chior, chiar si cand s-a rupt nu am ramas iar pe pastilute nu am fost niciodata. Dezavantajul este ca nici cand vrei nu ramai taman atunci. Eu am tras sa fiu mamica de mai si voi fi tot de decembrie, bblusa mea sa fie sanatoasa ca vad eu cum scot camasa cu 2 sagetatoare. Asa ca sotul, adica singurul iubit nu se poate plange ca nu am colaborat.

Nici nu am apucat sa va spun ca am fost la moasa de dimineata, mare lucru nu se face, ba chiar am vrut sa-i spun ca ma plimba pe drum degeaba. Tensiune ok, urina ok, bataile inimii lui bb normale si burta creste ca din apa si la propriu si la figurat, sunt pe curba maxima. M-am vaitat putin la ea ca nu stiu daca sa iau Calciu si in final mi-a luat sange pentru Calciu dar si pentru Natriu ca a vazut ca retin lichid. A, si hemoglobina 10,6 credeam ca a mai crescut putin de data trecuta daca am inceput sa iau fier dar se pare ca nu-i destul. Oricum de cand m-a vazut m-a intrebat de una de alta si mi-a dat o scrisorica pentru doctorul de familie, ca-mi recomanda medical 30%, adica sa lucrez mai putine ore zilnic, cred ca m-a vazut cam obosita. Acum sa vad vineri daca aproba medicul de familie, ca zau ca nu ma supar daca merg 6 ore pe zi la munca.
Insa, dupa amiaza am observat urme de sange pe hartie igienica, cred ca am niste fisuri pe interior ca altfel nu-mi explic, afara nu se simte nimic . Iar de vreo 2 ore imi simt inima in gat si respir cu noduri. Plus o contractie nasoala cand mergeam inspre moasa, a doua dureroasa din sarcina pana acum.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Nu mai este nimeni pe aici. Ca eu tare nasol ma simt, parca nu am aer din cand in cand trebuie sa respir adanc. Ma duc sa dau drumul la geam sa vina aer curat.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Gabitza1977, sa fii sanatoasa si iubita!

Fug si eu la nani, poate imi trece starea aceasta.

Pozele noastre

Mergi la inceput