Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 11
elilov3 spune:
seara buna
cica buna....bah eu vreau sa schim spitalul na ca m-am suparat..sun doca ii spunca vin maine sa fac analiza de strptococ b si imi zice...auzi da in tg-jiu nu poti sa o faci..pai doamna ca stiti am vrea sa vb de nastere...pai ce v rei sa nasti aici......

...ce, cum, poftim, glumesti..am ramas perplex...bah glumesti esti la jugaru sucaru ceva??????????
in sfarsit a acceptat sa ajung maine la ea sa vb...macar sa imi spuna daca ma face sau nu..sa stiu sa imi fac de lucru pana nasc sa imi gasesc un doc...ori era adormita, ori nu ma recunoscut, ori se simte depasita...mai ales ca nea- vazut asa dipsrati cu siguranta lui bb...bah numai inteleg nimic....gat ca deja va enervez cu atatea probleme 
Mirtha sper ca esti pe faza ca ma lasa nerviiii 

cherie na ca ma plansai destul acuma vreau floarea 

35+
Dimitrie
alra spune:
mai shoperetzelor, revin si eu obsesiv - voi mai aveti loc in casa? ![]()
povesti de groaza tata din spitalele din romania... va rog sa ma credeti ca de cate ori ma apuca amocu plecarii de acasa imi aduc aminte cum am nascut pe laura si cum a fost in spital si imi trece.
asta iarna si eu a trebuit sa fac chiuretaj din motive de sarcina oprita si m-au tratat ca pe portelan fragil si si-au cerut scuze de 500 de ori (fiecare asistenta!) pentru faptul ca am fost internata la maternitate ca la chirurgie nu mai aveau loc in rezerva ci numa in camera cu 2 paturi (nici macar nu am dormit peste noapte!)
da, na, era ironic un pic sa ai sarcina oprita si pat de bb in camera si alte bibiluri pe pereti. da nu m-am sclifosit prea tare, o aveam oricum pe fi-mea dolofanca si stiam ca nu o sa imi ia mult sa ajung inapoi acolo pentru scopul pentru care fusese facuta camera ![]()
Vacanta cu Laura in Romania
criss703 spune:
Ceau fetele 
Azi m-am simtit destul de rau (tinand cont ca pana acum nu m-am mai simtit asa) .Adica greata , durere de cap si Mirtha , durere de spate si burta jos iar mainile parca mi se prelingeau pe langa corp
iar de pasit ...incet si cu pasi mici
.Am monitorizat si tensiunea 11 cu 6 ; 12 cu 8 puls mare 112 , 114 .In seara asta am reusit sa ies la plimbare cu sotul si e mai bine 10 cu 6 si puls 96
.La servici colegele au inceput sa-mi descante
ca sigur am fost deochiata ...waw bine ca mi-am mai revenit 
Carmen1 bine ai venit printre noi , sarcina usoara si la termen 
Criss
34+
http://community.webshots.com/user/criss703
Otiliav spune:
Chericule, peste ce medic spagar ai dat, cica numai in Romania se practica, uite ca se practica si prin alte parti numai ca la tarife ca atare
. Hai fii curajoasa ca din 4000 de euro poti sa-ti iei o masinuta
. Ia si tu exemplu de la Anes si Ginye ca tare curajoase au fost si Leeloo la fel, nastere cat se poate de ok.
Vad ca te-ai facut zugrav
.
La concurs de nascut nu ma bag ca data trecuta fuse in prelungiri asa ca nu ma risc.
Maria_k, cred ca tu vei fi zana noastra buna cand noi ba vom naste ba vom pierde nopti cu bbii. Multam de capitol, eu la ora aceea plecam la moasa chiar nu aveam timp sa fac un nou capitol.
Simona, asa cum discutaram, asteptam vesti bune de pe front!
Bebecris, de ce plangi mami. Eu zic ca-i bine ca te supravegheaza mai rau era daca aveai un doctor care ignora problema.
Cata_myky, Cherie, 
sa va iasa gargaunii din cap, reduceti si voi putin tigarile si incercati sa alaptati. Diana a alaptat cat a putut nasturelul, incercati si voi macar o perioada. In nici un caz sa nu luati pastile pentru a inhiba lactatia. Eu aveam noduli la san si cea mai buna metoda sa scap de ei a fost sa alaptez. Este adevarat ca acum au reaparut o parte dar iar voi scapa de ei o perioada si nu voi fi nevoita sa iau medicamente. Asta ca beneficiu pentru sanatatea voastra ca pentru bb este clar ce este bun si sanatos. E mare pacat sa renuntati daca aveti laptic, daca nu este e altceva dar sa renunti de buna voie mi se pare o decizie gresita. Si prima luna daca ii dati si tot este ceva.
Vad ca avem multe mamici fumatoare pe aici, asa ca va puteti sustine una pe cealalta.
Mirtha, Diana, eu n-am citit Dr. Spock si nici mare lucru inainte de nastere, dar cu bb am stat in brate pana nu am mai putut, asa sunt eu posesiva. Chiar si azi am luat-o in brate la un moment dat ca imi place sa-i simt obrajorii aproape de ai mei. Iar cand era bb, doamne ce mai stateam bot in bot cu ea, nu ma mai saturam sa o privesc, mi-era ciuda ca trebuie sa fac si eu nani in loc sa o pupacesc cand ea doarme. Rau cu dragostea excesiva!
Mirtha, ce sa se intample mai din baie pana in dormitor ca oricum o scoti in prosop sa nu iti alunece. Te descurci tu cumva. Eu de aceea am vrut masuta cu rotile, o mut in baie langa cabina de dus si gata treaba, am in album o poza cu masuta cum o voi pune langa cabina si pe bb il scot pe prosopel pus pe masina de spalat. Cum va sta in fundulet cum il pun in colacel in dus si gata deranjul.
Ireen,
ma bucur ca ai reusit sa lasi tigarile chiar si pentru o perioada.
Alra, mi-ai adus aminte cum am imbaiat noi copil de 11 luni la 1 noaptea ca am venit tarziu de la niste prieteni si am zis sa sarim peste baita dar nu a fost chip sa ne intelegem cu ea. I-am facut si poze, ea cu ochii rosii dar invingatoare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
Amalia spune:
Of, ma chinui de ore bune sa citesc ce ati scris de aseara si pana acum!![]()
Abia astept sa intru in concediu de vineri sa am timp sa va citesc ca-mi e tare dor de voi cat sunt la servici!

In seara asta, de la servici am mers cu sotul in Mag.Obor si i-am luat lui bebe 2 costumase din acelea cu totul..unul mai gros, unul mai pentru soarele de acum, sa avem cu ce-l scoate din maternitate.
Sunt tare dulci! Am gasit si scutece de finet si am luat vreo 4 bucati sa am de intins pe pat sau de pus pe umar, plus vreo 6 camasute din acelea cu siret..ca-n rest i-am luat hainute pentru prima luna.
La intoarcerea acasa, David, care de data aceasta a stat cu tataie si n-a mai mers cu noi, m-a intrebat surprins..."doar atat i-ai luat?" Eu ma tot asteptam sa-mi zica la un moment dat ca i-am luat destule lui bebe, dar el chiar ma ajuta sa le aleg mititelul si e tare incantat de toate pregatirile.
Am rezolvat si problema cadourilor, care ma rodea atat. Lui David i-am cumparat ca o mingiuta colorata si moale, dintr-un material moale ca de prosop, cu ceva care zornaie incet...sa i-o faca el cadou lui bebe cand o sa vina acasa...si e tare incantat de idee...o tine in ambalaj intact la el pe biroul de scoala
.
Iar pentru David, am cumparat noi astazi un set super de construit masini..tare scump de altfel...si pe care i-l vom face noi cadou lui ca din partea lui bebe, dupa ce vom ajunge acasa cu el.![]()
Mai ramane sa-mi fac eventual bagajul pentru maternitate si aia e ![]()

Maine dimineata ma duc la control, ca au trecut 2 saptamani de la ultimul. Abia astept ecografia sa-mi zica daca totul e bine. Cum ajung maine seara acasa, va spun cum este situatia.
Ma simt bine, sunt cam obosita, mai ales ca am umblat mult si ma solicita zilele astea de final de servici...dar deh, dupa 5 ani de munca activa in acelasi loc...nu pot sa nu ma agit pe ultima suta..mai ales ca am de gand sa stau cei 2 ani 
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel
carmendu spune:
eli - baaaai, in ce tara traim!? cum adica se mira ca vrea sa nasti cu ea?
ce dr sunt astia , tata?!
34+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loren@ Bebecris si Ramo nici eu nu stau chiar linistita....la ultima eco, la inceputul masuratorilor capul lui bb am vazut ca era cam cu 2 sapt. in urma...apoi doc. a masurat iar si mi se pare ca a pus cam din burta ca e in grafic...mai ales ca am corelat asta cu ultima eco morfo de la Iosup unde clar era mai mic capul, ca masuratori, decit sap.t in care eram eu. Daca si luni cind ma duc, vad iar ceva suspect am sa il intreb ca si eu sunt destul de ingrijorata...Aveti idee ce inseamna daca are craniul mai mic? va tin pumnii si voua sa fie bine bb!![]() Bianca Andreea Larisa Elena 36+ A M R numai 4 saptamini ![]() |
Inseamna ca-i o fetita delicata. Asa a fost si Ana mea si gandeste-te ca-i un avantaj pentru nasterea naturala. Ana ca si bb de altfel au craniul vazut de sus ca un oval. Si cand masoara BPD se ia diametrul mic al ovalului deci nu ma mir ca iese sub medie. Un bb cu capul mai rotund normal ca iese mai bine la BPD ca nu mai discutam de diagonala mica/mare ci de una mai medie, sper ca nu te-am zapacit si mai tare cu explicatia aceasta.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+Pozele noastre
Mirtha spune:
M-ai lasat masca . Ce sa mai spun . No comment.
Vezi cum se deruleaza maine discutiile si intreab-o clar daca vrea sau nu sa te opereze. Eu zic sa insisti. Mai bine ca ea nu isi cunoaste nimeni operatia. Ce sa o depaseasca , nu o depasesste nimic.
Ii pretinzi o cezariana pe care a mai si facut-o in cazul tau.
Mai frate pe ultima suta de metri ! Bine ca nu ti-a spus cind te apucara durerile.

| citat din mesajul lui elilov3 seara buna cica buna....bah eu vreau sa schim spitalul na ca m-am suparat..sun doca ii spunca vin maine sa fac analiza de strptococ b si imi zice...auzi da in tg-jiu nu poti sa o faci..pai doamna ca stiti am vrea sa vb de nastere...pai ce v rei sa nasti aici...... ![]() ![]() ...ce, cum, poftim, glumesti..am ramas perplex...bah glumesti esti la jugaru sucaru ceva??????????in sfarsit a acceptat sa ajung maine la ea sa vb...macar sa imi spuna daca ma face sau nu..sa stiu sa imi fac de lucru pana nasc sa imi gasesc un doc...ori era adormita, ori nu ma recunoscut, ori se simte depasita...mai ales ca nea- vazut asa dipsrati cu siguranta lui bb...bah numai inteleg nimic....gat ca deja va enervez cu atatea probleme ![]() Mirtha sper ca esti pe faza ca ma lasa nerviiii ![]() ![]() ![]() cherie na ca ma plansai destul acuma vreau floarea ![]() ![]() ![]() 35+ Dimitrie |
Mirtha
38 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
Mirtha spune:
Ma gandeam si eu ca romanu" - neobisnuit cu 18-22 de grade care sunt suficiente prin casa - la corentu" de pe holuri , la frig , fata imbaiata , pori deschisi.
Pina la urma m-am calmat. Holul are 3 m lungime deci nea corentu , frigu"...nu prea are cum.![]()
De luat in brate nu prea o sa cam am loc de tac"su.![]()
| citat din mesajul lui Otiliav Mirtha, ce sa se intample mai din baie pana in dormitor ca oricum o scoti in prosop sa nu iti alunece. Te descurci tu cumva. Eu de aceea am vrut masuta cu rotile, o mut in baie langa cabina de dus si gata treaba, am in album o poza cu masuta cum o voi pune langa cabina si pe bb il scot pe prosopel pus pe masina de spalat. Cum va sta in fundulet cum il pun in colacel in dus si gata deranjul. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+Pozele noastre |
Mirtha
38 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
Amalia spune:
Elilov nu pot sa cred ce faza!
.
Iti tin pumnii sa rezolvi repede problema, oric cu doctora asta ori cu alta..

| citat din mesajul lui elilov3 seara buna cica buna....bah eu vreau sa schim spitalul na ca m-am suparat..sun doca ii spunca vin maine sa fac analiza de strptococ b si imi zice...auzi da in tg-jiu nu poti sa o faci..pai doamna ca stiti am vrea sa vb de nastere...pai ce v rei sa nasti aici...... ![]() ![]() ...ce, cum, poftim, glumesti..am ramas perplex...bah glumesti esti la jugaru sucaru ceva??????????in sfarsit a acceptat sa ajung maine la ea sa vb...macar sa imi spuna daca ma face sau nu..sa stiu sa imi fac de lucru pana nasc sa imi gasesc un doc...ori era adormita, ori nu ma recunoscut, ori se simte depasita...mai ales ca nea- vazut asa dipsrati cu siguranta lui bb...bah numai inteleg nimic....gat ca deja va enervez cu atatea probleme ![]() Mirtha sper ca esti pe faza ca ma lasa nerviiii ![]() ![]() ![]() cherie na ca ma plansai destul acuma vreau floarea ![]() ![]() ![]() 35+ Dimitrie |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel