Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirtha spune:
Las ca vine Racul de la ascendent si imi trage doua palme de ma calmez.
| Citat: |
| citat din mesajul lui cherieactiv meeeei nervosule... mav, nu reusesc sa vad filmuletele voastre... ![]() ![]() Cherie 32+ Sasha... |
Mirtha
38 +
Evahttp://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 2 SAPTAMANI
cherieactiv spune:
diamisha,am vazut postul tau ..eram pe punctul de a scrie ..despre experienta mea... asta se intampla acum 8 ani(de aia m-am mirat ca nu s-a schimbat nimic?!),si eu tot la 20 ani am ajuns la spitalul judetean , in arad,sa fac chiuretaj...aveam si muulte saptamani...am fost :operata: pe viu...imi dau lacrimile ..eram un copil maaa..bleaacs...nu vreau sa imi aduc aminte prin ce am trecut...totul pe ascuns...spaga la medic, pe ascuns, in spital noaptea,am urlat juma de ora si ma simteam un paduche la mana asistentelor super nesimtite...desfa cracii fa tarantula...am rabdat de nevoie cateva ore de groaza...
Cherie
32+
Sasha...
cherieactiv spune:
io am ramas marcata...de aia nu suport spitalu...asistente ...nu..
hai sa ne destindem fruntile!de data asta o sa fim acolo..pt cozonacii nostri iubiti!!!!!de data asta o sa fim happy...
Cherie
32+
Sasha...
BraveGirl spune:
Diamisha, vroiam sa te intreb daca tu ai reusit sa comanzi si altceva inafara de haine de la Mothercare?
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
diamisha spune:
Cherie, si pe mine m-a marcat foarte tare...m-au tratat ca pe o parasuta venita de pe centura...dupa ce i-am lesinat pe masa, s-a impacientat...apoi, m-a pus in pat cu o tiganca, care nascuse al saptelea copil si acolo am ramas, pana cand m-am tinut cat de cat pe picioare si am fugit acasa...rezultatul: dupa o saptamana de hemoragie, m-au internat cu hemoglobina infima si am fost la un pas de septicemie...este una dintre acele experiente pe care nu ai cum sa le uiti...a fost prima si ultima femeie ginecolog la care m-am dus vreodata...si, slava Domnului, de 15 ani, am acest medic cu care voi si naste si pe mana caruia ma dau oricand, oricum...
daca stau sa ma (psih)analizez putin, cred ca si aceasta amintire este o parte din motivul pentru care nu ma simt psihic in stare sa nasc natural...
Mirtha, n-am prea exagerat cu jugulara, sa stii...ma enervez o data pe an, dar atunci nu ma mai poate opri nimic, se duc naibii tot echilibrul si ratiunea, si scot pusca...![]()
35+
Sonia
AMR 17 zile
cherieactiv spune:
doamne eli..acu ti-am vazut burta in poze...deeci ar trebui sa tac malc...inca nu sunt asa mare ...saraca de tine....cred ca tie chiar ti-e greu cu asa greutate...io propun sa intri zilnic pe forum sa te plangi, fara limitee,o sa-ti dau flori in fiecare zi...le meriti din plin!am vazut poze cu fete care au burtica mica mica ,in comparatie cu a ta!
Cherie
32+
Sasha...
carmendu spune:
| ...eu sunt una de-aia careia, la primul chiuretaj, facut la 20 de ani, la spitalul Pantelimon, i-a spus doctoritza celebra vorba "ti-a placut sa te f..., acum rabda si nu mai da ochii peste cap". |
exact ce spuneam mai devreme.
34+
Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
carmendu spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Diamisha, vroiam sa te intreb daca tu ai reusit sa comanzi si altceva inafara de haine de la Mothercare? |
mai, tot cu shoppingul?!
si eu stau de vreo ora pe mothercare.com si ma uit cam ce as avea nevoie sa comand.

34+
Victorhttp://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA?start=24
diamisha spune:
BraveGirl, am comandat un covoras pentru camera ei (un ursulet din gama Please, look after me), un covoras din plastic pe care pui cadita, daca ii faci baie in camera (ca sa nu se ude pe jos foarte tare), si trei rezerve pentru acel Nappy Disposal pe care apucasem sa il iau de la noi.
In rest, am luat camasile de spital pentru mine (setul acela cu 2 buc, una alba cu buline negre si un aneagra cu buline albe), seturi de sutiene de alaptat si chiloti (albastru cu roz, foarte draguti), vreo doua perechi de ciorapi lungi 60 den pentru cand se mai raceste vremea (am o pereche de Uggs si prefer sa iau niste ciorapi mai grosi decat pantaloni), papuci pt spital,
Si pentru ea am luat vreo 3 costumase de iarna, de scos afara, o pereche de cizme dragalase, ma rog, un fel de botosei mai inalti din piele intoarsa, si cateva bluzite si pantalonasi, de-alea la 3-4 lire bucata...aaa, am luat si o paturica pentru landou, cand iesim afara...
Obiectele din camera ei, patutul, comoda cu sertare, cadita si suportul ei, dar si caruciorul, le-am luat de pe bimbomarket.
Cam atat, daca-mi mai aduc aminte de ceva, iti spun.
Diana
35+
Sonia
AMR 17 zile

same reasons...