Timisoara, Impreuna! ( 123 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata fete...

Kati,insanatosire grabnica...sa te faci repede intr-o saptamana...
Claudia...de chestii d-astea m-am lovit si eu cu Alex,insa nu la scoala,ci pe strada,in gashca lui de baietii cu care iese pe afara...mi-a povestit ca isi cumpara,unii din ei,tigari si bere si ii indeamna si pe ceilalti sa consume.L-am intrebat pe Alex daca nu a incercat si el,ca sa nu ramana curios...si mi-a zis ca nici macar prin cap nu i-a trecut sa incerce si ca nici nu-i curios,ba mai mult a riscat bascalia celor ce fac asta si a plecat o vreme din grup....I-am spus ca nu-i nici o problema din partea mea sa incerce ,ca sa nu ramana curios si sa nu se ascunda de mine....se pare ca inca stam bine la capitolul incredere mama-fiu.

No fetele...sa aveti o zi excelenta....vorbim,ok?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Katik, ma bucur ca ne mai scrii, imi pare rau ca esti bolnava...insanatosire rapida...

Claudia, acasa iti faci salonul? ma rog mini-salonul?

Ines e tot mucioasa, dar azi am dus-o la gradi, au teatru de papusi si engleza, ieri mi-a facut istericale, ca de ce nu am dus-o...inca mai spune asa ca un om mare, cica de incurajare:

Mey, mami...dar cand o sa merg la scoala, ce o sa faci cu mine? ma tii acasa sa pierd lectiile? sa raman proasta?

In rest, azi dau si eu o fuga la expo, pana o iau pe ea la 12, 30...

Hai va pup...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mei Doris ai pus-o rau cu Inesuca auzi ce texte are,te da pe spate nu gluma,bravo ei,dasceapta fata ai daca nu vrea sa lipseasca de la scoala multi,da acasa am o camera libera jos la soacra, care a golit-o socru cand a plecat,ma apuc asa incet sa cumpar ce imi trebuie sa o aranjez cumva in functie de finante bineinteles nu de ideile mele,acu inca mai stau in dubii cu produsele ce produse sa folosesc adica ce metoda ca eu stiam alta,acu la curs am invatat alta insa asta de la curs dureaza foarte mult,ca se mai pileste si gelul de-asupra inca o data si totul dureaza vreo 2 ore jumate,asa ca nu stiu metoda veche cu cele 4 geluri dureaza mai putin sau acu am ami descoperit o metoda pe net cu un gel 3 in 1 care va scurta si mai mult timpul,urmeaza sa cumpar produsele si a le testez ca oricum vreau in primul rand calitate ca la nemti nici nu merge altfel .
Ano stai linistita ca nici Deni nu a baut de acolo si pe acasa cand o mai imbii cu ceva sa guste nu vrea sa tine deoparte,a cam testat ea si numai vrea,in privinta asta am incredere in ea.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

helooouuu, iesiti de la naftalinaaaaa!

+5

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Sara buna...

se pare ca nimeni nu a observat ceva...

Maria draga, what????

ce-i cu 5+

Hai ca deja am o mie de scenarii in tartacutza...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Vad ca v-ati schimbat titulaturile, Claudia, Silva, Maria...

Io nu mi-o schimb...ca merge ca manusha...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Maria, am tinut pumnii azi, sper sa fi fost cu folos...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

ciufuleascoooooo, rilex, nu trebe sa scrii cu litere cat podu casei
ce te miri asa bre, v-am zis ca astept si io bb-le meu, care-i nelamurirea ca nu pricep

io am avut o zi tare buna, finally...cred ca incet se trage linie si la mine dupa 2 ani de haos.
dau o bere sau un gin pentru fiecare dupa preferinte

+5

Mergi la inceput

dada, fost cu folos cu mare folos!
s-a aprobat dosarul lui mamon acum astept confirmarea cand se elibereaza loc la celalalt centru si am discutat cu cei ce ma tot curtau de acu 2 luni si am confirmarea pentru job, deci de la 1 nov. I'm back in bussines pana atunci relash

+5

Mergi la inceput

No, in cazul asta, sa va traiasca si sa va infloreasca toate visele, frumosilor...

Si sa fie bine venit in casa voastra

Si da, io vreau un gin, ca la asa vesti, nu servesc altceva...

Mamaaaaaaaa, pai ne machelim toate...haidati gagix, vorba Mariei, iesiti de la naftalina...ca io am un elan...

POZE CU NOI

Mergi la inceput