Timisoara, Impreuna! ( 123 )
Raspunsuri - Pagina 4
Mariaa spune:
la elanul tau nu cred ca te prinde cineva din urma
+5
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
katik spune:
io mi-s in ceatza la faza cu 5+!!!!!e vb de ....la ce ma gindesc io????
mi-s grea de cap, ca mi-s plina de muci si nu ma prind!
Mariaa spune:
io am explicat la fetele de la adoptii da' mai bag odata
intr-un fel ne uram si noi una alteia 'nastere' usoara , adica sa ne gasim bebele repede so, am 5 saptamani de cand am depus cererea la DPC. intr-un fel asa imi arat si io asteptarea dupa bb, k?!
stati linistite ca dau de baut cand ajung la 'termen'
va tzuc
+5
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
katik spune:
mariaa, pai atunci, "sarcina usoara", sa ajungi cit mai repede si usor la termen!!!!!
da' nu putem sa bem si pina atunci?????
Doris-Alina spune:
Katikule, bem de-acuma si pana la botez...
Hai ca tie iti fac o tuica fiarta cu scortisoara, sa-ti treaca raceala...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doris,
si n-am acasa nimik de genu' asta
poate totusi cu asa ceva mi-ar trece, ca , cu altele nu prea se arata
danitin spune:
Salutare!
Katik mii de pupici!
Maria, felicitari, fericire si ... tine-o tot asa
Silva, mutumesc de intrebare, nu mai scriu asa des pentru ca...
.... mi-am schimbat job-ul. Dupa o saptamana de nervisori, nehotarari, dama cu camelii, etc m-am hotarat sa fac si eu ce-mi place, sa risc, sa am curaj si ....
Sunt producator executiv la Realitatea TV Timisoara!
Va pupacesc in grup si va doresc o noapte frumoasa iar maine o zi minunata
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
katik spune:
dana, felicitari mami!!!!!!!!!multa bafta in noul job, sa fie intr-un ceas bun!!!!!! se face realitatea si la timisoara????/coool, si acu la realitatea ma uit
cum se mai simte spiridus?
silvana75 spune:
Mama ce de vesti bune ... si la mine un gin va rog
Maria, felicitari!!! "Sarcina usoara" si sa dea Doamne Doamne sa va vedeti visu' cu ochii cat mai curand
Dana, felicitari si tie! Asta era jobu care aparuse si nu stiai ce sa faci sau asta e ceea ce trebuia sa faci mai demult dar n-ai avut curaj?
Ma duc sa beau ceva
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
danitin spune:
Katik, merci, din31 octombrie intram pe sticla peste program de Bucuresti, la anumite ore
Silva, si, si .. adica era si job-ul pt care ma framantam si ce pe care mi-l doream, da nu aveam curaju...
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag