FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Pisix, pana acum cateva saptamani m-as fi speriat daca as fi citit 40 de foliculi, dar nu stiu daca ai citit pe subiectul general FIV ca Delia din USA a avut vreo 38-40 de ovocite si a ajuns sa aiba vreo 18 (cred) blastocisti. Si nu a avut efecte foarte naspa de hiperstimulare, a pus la congelat cat sa faca cei 3-4 copilasi doriti, cu tot cu marja de nereusita, fara sa mai fie nevoie de vreo noua stimulare. Deci: dea Domnul sa fie si la tine de calitate ovocitele din cei 40 de foliculi si sa auzim de bine.

Drum bun, ramai calma si increzatoare!

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, e bine multe ovocite dar nu crezi ca exagerezi? . Nu-ti va face ovitrelle si DECA. Asa mi-a zis ca in caz de hiperstimulare face DECA si nu vor fi probleme. Daca nu mergi in Austria in seara asta fa maine un estradiol. Cel putin iti dai seama daca e vb de hiperstimulare.
Pai la 40 foliculi o sa ai nevoie de o armata de spermatozoizi.
Dar si sanse mari de multi copii. Sa ai bafta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Mult succes Pisix!
Ma gandesc la tine cu drag!
Sigur vor iesi o gramada de blasto!
Si bb-ii mult asteptati!
Pupici tuturor!

Bq 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

N-am mai intrat de mult pe aici dar daca tot am citit nu pot sa ma abtin sa nu-i zic si eu lui pisix sa fie atenta cu hiperstimularea.
E bine ca Delia nu a patit nimic dar sunt cazuri si cazuri. Eu la acelasi nr. de foliculi am facut ruptura de ovar cu consecinte serioase.
Oricum priveste si partea buna, e imposibil sa nu reusesti acum cu atata materie prima!

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pisix cu asa productie sigur vei reusi, est eimposibil sa nu.O sa ai si de congelat pt urmatorii copilasi. Doamne ajuta. Dar grija si cu hiperstimularea, de aceea eu zic ca daca ai o posibilitate sa te duci al ei sa te urmareasca dr Loimer.
Elenada tin pumnii. DD ajuta.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Pisix esti in maini bune in Austria, nemtii sunt tare perfectionisti, sa se lase fara efecte hiperstimularea si sa ai embrioni perfecti. Si cum au zis fetele, o sa ai de unde alege. Suntem cu pumnii stransi pentru tine

Eu voi incepe de astazi cu Procrin 0.1ml subcutanat (Z19 de AC) pentru inhibare. Ma rog acum sa nu creasca chistul de 49mm pe care il am deja. Mi.a zis sa il fac seara dupa ora 20.00 si foarte important e ca sa fie la aceeasi ora. Deci azi incep si eu in sfarsit injectarea.
Am avut o noapte alba pentru ca mi.au luat sange sa vada daca chistul produce sau nu estradiol, daca producea nu puteam incepe. Dar e ok, nu produce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Pisix, mergi la clinica. esti pe maini bune. din tot sufletul iti doresc sa reusesti. sigur va fi bine.

dragelor, mi-am facut si beta: <0.100.

pentru mine a fost o perioada cu mari bucurii aceasta experienta austriaca, chiar daca s-a incheiat cu un esec. am fost atat de optimista, fericita si increzatoare, concediul in austria a fost unul dintre cele mai frumoase, iar intalnirea cu cei de la clinica si faptul ca m-am simtit in siguranta acolo au completat tabloul asta atat de frumos.

evident voi merge mai departe. avem embrioni congelati care ne asteapta. am insa nevoie de o pauza pentru ca...pur si simplu am obosit. pentru mine ultimul an a fost o continua alergatura. nu am iesit dintr-una ca am intrat in alta...
si acum mi-am propus sa mai fac niste investigatii...de exemplu histero..., dar vreau sa le fac mai in liniste si cu mai mult calm nu ca atunci cand sunt contra cronometru cum am fost in ultimul an.

astept si sfaturile dr. loimer.

referitor la clinica din wels, vreau sa va spun ca nu am regretat nicio clipa aceasta alegere. voi merge la ei in continuare si o voi face cu aceeasi incredere. au facut tot ce au putut, tot ceea aici in RO nu s-ar fi putut face si probabil nici nu se va face in urmatorii ani. evident si atitudinea e importanta...despre asta s-a tot discutat.

asa ca, dragele mele, mergeti inainte.
dr. loimer stie ce face. sunt o echipa de profi. aveti increde in ei.

bafata multa. sa veniti cu bb-i si neaparat sa ne scrieti.

h.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor, sunteti asa dragute …va multumesc pentru toate gandurile voastre bune !
Maine dimineata voi pleca in Austria, sper sa fie o incursiune plina de success

Hepilica – am sperat pana in ultimul moment …imi pare tare rau, dar … asta-I viata ! Trage-ti sufletul, fa-ti toate investigatiile si … mergi mai departe !
Blanche – si tie mult success, iata ca ai luat si tu startul si cu optimism vei termina cursa peste 9 luni cu un bebe. Iti tin pumnii !
Magduta – pai cu stimularea asta ma gandesc ca va fi fie foarte bine, fie foarte rau. Dar eu sper sa fie bine
Psj – crezi ca am uitat ce ai patit tu ?... cand mi-a zis cati foliculi am m-am gandit la tine si mi s-au taiat picioarele dar adevarul e ca parca m-a mai incurajat putin exemplul Deliei
Bombonique – merci mult dar de la multi foliculi , pana la multe ovocite , pana la multi blasto e cale lunga
Voi cred ca omiteti un lucru important : eu fac ICSI cu spermatozoizi din biopsie care au supravietuit si unui inghet …Deci chiar ca e foarte optimist sa ma gandesc la blasto
Moni – ah da …m-am lacomit si uite cati foliculi am … Nu am facut estradiol ca mi-e frica si nici nu stiu cat de relevant e . Ultima oara cand mi-am facut aveam valoare prea mica dar eu aveam o gramada de foliculi…
Luca – si pe mine tot exemplul Deliei m-a incurajat, insa eu mai trebuie sa am si spermatozoizi cu care sa-mi combin productia mea bogata

Va pup pe toate si va doresc succese marete

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pisix, multa bafta! ai mare grija de tine si mie mi-a fost teama de asta, dar evident ca nu a fost cazul, ba din contra... asta cred si eu ca e cea mai buna varianta, sa mergi la ei...

Pe noi ne-au sunat azi si ne-au zis ca s-au fertilizat 2!!! din 4 mature, din 8 oute in total! deci am tot injumatatit! sper ca pana maine dimin cand mergem la Et sa mai gasim ceva de transferat...
bine, glumesc acum,desi dimineata eram departe de a fi vesela... sunt convinsa ca unul mic o sa se zbenguie prin burtica si sper sa fie si baietel...
sotu' e din ce in ce mai putin increzator, dar eu cred ca nu zice nimic ca sa nu ma supere pe mine... eu o dau inainte cu fixatia mea

Arina, sa nu iti fie teama de anestezie, nu stiu ce mi-au facut mie, dar ieri, dupa punctie, am dormit nonstop... ma trezeam sa merg la baie si sa mananc si ma culcam la loc. e a 3a anestezie din viata mea, iar la celelalte 2 (totale) nu au reactionat OK: o data nu m-am mai trezit si m-am invinetit, iar a2a oara, m-am trezit in timpul operatiei... si aveam temeri acum...nici durerile nu au fost crunte...suportabil si oricum am dormit...
nu stiu cum o fi la noi, dar pt mine a contat f mult, ca a putut si sotul sa fie cu mine si la punctie, si dupa. dupa, m-au lasat in salonasul ala pana am fost capabila sa ma ridic si sa plec in conditii optime, nici un stres din partea nimanui. cred ca si daca vroiam sa stau toata ziua acolo,nu-mi zicea cineva nu...

maine ma intalnesc cu bebitii mei

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Fireyes intalnire placuta maine cu puiutii tai si sa iasa cum va doriti!! Sunt cu gandul alaturi de voi!
Pisix ce productie...felicitari pentru foliculasii multi si ai grija cu hiperstimularea! I-ti tin pumnii stransi!

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput