FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)
Raspunsuri - Pagina 10
magdita spune:
Neata fetele,
E prima data cand postez la acest subiect, insa va citesc mereu. Probabil o sa ma alatur si eu grupului vostru, pentru ca ma gandesc din ce in ce mai mult la un FIV in Austria, mai ales acum cand am descoperit prin histeroscopie ca am ambele trompe infundate din uter si nu stiu ce sanse am sa le desfund, si daca da, pentru cat timp vor ramane asa.
Urez tuturor fetelor in focuri ( Moni, Pisix, Arina, Elenada, Kitta,
daca am uitat pe cineva ) mult noroc si Dumnezeu sa va fie alaturi
.
Fire
, intalnire minunata cu puiutii tai si Dumnezeu sa iti fie alaturi.
Bombonique
, felicitari din suflet pentru sarcina.
Hepilica
, imi pare nespus de rau pentru nereusita, insa cu siguranta ET cu embrioni congelati va fi unul reusit.
Blondiemonyk
, ma bucur ca lucrurile incep sa se aranjeze. Sper din suflet sa reusesti
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
Arina21 spune:
'neata fetele! ![]()
Pisix, ce veste!! Drum bun in Austria si sa de Domnul sa fie bine pana la capat. Te rog sa ne tii la curent!
Elenada, probabil ca esti in timpul histeroscopiei acum. Iti tin pumnii si sunt 100% sigura ca rezultatul va fi super-extra-nemaipomenit de bun!
Fireyes, 2 si buni. Asteptam vesti bune!
Moniland, ce mai faci?
Blanche, mult succes!
Magdita, bine-ai venit in grupul de austrieci! Sa fie cu noroc decizia ta.
Eu sunt bine, ma rog, am renuntat la jumatatea de prednison de dimineata, iau numai 'portia' de 1 pastila, seara. Mi-era foarte rau de la el. Imi pare rau ca nu am inceput cu Medrol, ca am mai luat si n-am avut nimic de la el. In fine, ma apropii de momentul 0, maine plec si am din ce in ce mai mari emotii. Sper sa fie bine duminica la eco si sa nu trebuiasca sa mai fac multe zile de stimulare.
Va pup pe toate fara excceptie 
Arina 
bombonique spune:
Fireyes iti tin pumnii la intalnirea cu bebicii vostri!

Pisix asteptam vesti!
Arina mult succes!
Magdita merci mult!
Hepilica sunt alaturi de tine!
Pupici tuturor!

Bq
13+
hepilica spune:
fetelor, am mai primit o veste proasta...direct in freza.
imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.
tocmai m-au anuntat de la clinica ca nu avem embrioni congelati pentru ca restul de 4 nu s-au dezvoltat sufiecient de bine ca sa fie congelati.
ma intreb la ce sa ma mai astept si oare cu ce am gresit ca sa mi se intample toate astea.
h.
Arina21 spune:
Hepilica, imi pare nespus de rau. Stiu exact ce sentimente incerci pt ca si la mine a fost la fel la primul FIV. Eu am fost mai dezamagita de faptul ca nu au congelat embrionii decat de esecul FIV-ului. Eu am avut 12 embrioni ff frumosi dupa spusele lor si am facut ET cu 2 blastocisiti. Si cand mi-au dat vestea ca nu au avut ce congela, dupa ce se laudasera ce frumusete de embrioni am, am crezut ca o iau razna. Efectiv imi venea sa ma duc sa-i strang de gat! Nu stiu unde a fost baiul si daca ei au fost de vina, dar daca nu mi-i laudau atata, era mai bine.
Iti doresc sa treci repede peste dezamagirea asta, e dureros dar nu are rost sa-ti pui intrebari prea multe ca mai rau iti faci. Te pup, ai grija de tine si pregateste-te pentru viitor.

Arina 
bombonique spune:
Hepilica draga, imi pare tare rau!

Mie mi-au zis din start ca daca blasto nu e de cea mai buna calitate nu il congeleaza! (la mine oricum a ramas doar unu, pe care a zis ca nu il poate congela)(nu se justifica congelarea unei singure bucati)
Bq
13+
Moniland spune:
hepilica
. Nu inteleg cand ii congeleaza? Cand ai facut ET-ul nu iti puteau spune ca au rezistat i-au congelat sau nu? Ce ti se spune?
Arina, mult noroc. Lasa emotiile ca nu iti sunt de niciun folos. Drum bun si mai scrie-ne.
Eu astept medicamentele si saptamana viitoare CM.
Arina21 spune:
Moniland, a-propos de intrebarea ta, tare, tare mult as vrea sa aflu si eu cand mama-masii se congeleaza embrionii astia???? Ca eu am auzit ca s-ar congela la 72h si ca de fapt nu se asteapta stadiul de blastocist. Eu cand i-am luat la intrebari pe cei de la Polisano mi-au zis ca au astepta pana in ziua 6!!!!! si atunci au hotarat impreuna cu Dr. Strohmer ca nu merita. Deci au asteptat ziua 6!!! Eu n-am mai auzit nicaieri asa ceva...Dar asta e, a fost, a trecut, nu ma mai gandesc.
Sa stii ca am foarte mari emotii, si ma gandesc sa nu cumva sa influentez negativ tot 'procesul'
Tampenii de-ale mele 
, ca am ajuns sa cred ca mi-a afectat tratamentul neuronu'
hepilica spune:
moni, in ziua 4 erau toti embrionii ok. mi-au spus ca vom transfera in ziua 5 cati vor ajunge in stadiul de blasto, dar nu mai multi de 2..tinand cont de istoricul meu, iar restul ii vom congela.
in ziua ET mi-au spus ca avem 2 blasto si ii transferam. eu m-am gandit,firesc, ca restul ii congelam. nu am mai intrebat (nici prin minte nu mi-a trecut din moment ce vorbisem cu o zi in urma sa ii congelam), dar nici ei nu mi-au spus ca restul de fapt nu s-au dezvoltat cum trebuie si nu are sens sa ii congelam.
si oricum, sunt de acord, ca decat sa congelam niste embrioni slabi, mai bine nu o facem.
dar, trebuia sa stiu asta. nu sa traiesc cu o asemenea speranta.
mi-au mai spus sa opresc medicatia si ca pot incepe un nou tratament daca doresc in decembrie sau ianuarie.
le-am explicat ca voi incepe cu siguranta un nou tratament, dar nu atat de curand pentru ca sunt foarte obosita dupa 2 fiv-uri, un et nereusite pe parcusul unui singur an.
mi-au raspuns: "....it’s better for you to take some time off now. Your body and specially your mind and soul need some time to heal and to get ready for another treatment..."
asa ca, dragele mele, parasesc cu un regret enorm aceasta scena pt ca trebuie sa am o perioada de odihna si refacere. stiu sigur insa ca pentru ceea ce este in sufletul meu exista un singur remediu si acela nu e odihna...
o sa fiu desigur in continuare cu voi pe forum ca sa ne bucuram impreuna de reusitele ce vor urma.
h.
ice spune:
Hepilica, imi pare rau...
In ziua transferului mie mi-au spus cati embrioni vor transfera(2) si cati vor congela(2).Cand am primit contractul pentru congelare am avut surpriza placuta sa constat ca de fapt au fost congelati 3.
Arina21, probabil ca cei de la Polisano au avut dreptate, eu in ziua a 5-a stiam de 2, probabil ca in z-6a au congelat 3.Chiar daca am vrut sa platesc congelarea in ziua transferului mi-au spus sa astept sa primesc contractul.
Va doresc succes.