FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Magduta10, merci mult. Sper sa fie bine
Irinap75, acum am vazut mesajul tau. Esti EXACT ca si mine. Tot duminica trebuie sa ma duc la eco si tot z8 sunt. Mie mi-au zis sa fiu acolo la ora 9. Poate ne vedem.

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Pisix, nu te mai gandi la rau!
Dr Loimer va face ce trebuie!
Noi in Ro am avut productii slabe pe toate planurile.
Cum au reusit cei de acolo sa-mi faca si blasto si sp sotului, numai DD stie!
Multa bafta tuturor!
Parca eu am emotii pt voi!
Oricum la anul vreau sa merg din nou! Pana atunci va fac galerie si va tin pumnii!
Pupici!

Bq 12+

Mergi la inceput

Fetelor, voi ati avut efecte nasoale de la Prednison? Eu iau 1/2 pastila dimineata si 1 pastila seara. Ma simt cam aiurea, am o stare de lesin si parca nu ma pot concentra.
Abia astept sa se termine cu tratamentul asta! Cand ma gandesc ca am de facut 12h pe drum, ma apuca groaza.

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor
Vreau si eu itenerariul de Austria ca eu am duc in vacanta in Austria.
Arina Ioana mai aveti putin. Va tin pumnii stransi.
Pisix lasa pesimismul si fii optimista. O sa vii graviduta ai sa vezi la fel ca Arina Ioana Kitta EU Moniland si nu in ultimul rand Hepilica care daca nu e sa fie acum va si cu embrioni congelati si la fel ca toate fetele care vor urma.
Trebuie sa fie bine.
Eu astept cu nerabdare histeroscopia de maine si distractia din weekend. De saptamana viitoare incep si eu injectatul.
Kitta si eu am zis ca de aia nu am facut pana acum bebe ca imi dadea statul prea putini bani. Acum ca ne da 85 % gata nu mai pierd vremea.
Auzi cum e treaba cu chestia aia horoscopica care ti-ai facut-o si care zice ca o sa ai bebe in 2009? eram si eu curioasa la mine ce o iesi?
Va pup fetele mele dragi

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Buna fetelor.

Tin sa va anunt ca am scris la toate clinicile din Austria si mi-au raspuns toti.Cei mai expeditivi au fost cei din Dobl, dar oricum nu erau pe lista mea. In schimb cei care m-au impresionat au fost cei de la Wels si, apoi cei din Viena (kinderwunschzentrum). Tot ne batem in mailuri ca sa ma mai dumiresc de unele chestii. Chestia care m-a mirat a fost ca vor , printre alte analize, si un ultrasound uter si ovare.Le-am scris si de histero, ca as vrea s-o fac la ei...mi-au zis ca la ei nu se poate dar ca doar dupa o intalnire si doar un doctor imi poate spune daca este sau nu necesara.Acum eu am intrebat-o daca vrea ultrasound 3D si a zis ca NU.Am citit un articol f misto in leg cu ultrasound-ul 3D care este aproximativa cu o histeroscopie.Aici e articolul : http://www.cmj.hr/2000/41/3/10962044.pdf .
Mi-a zis si cat costa aprox pe total (procedura FIV+ICSI + tratament medicamentos) : 2650 euro excl TVA + 1500-2200 euro excl TVA medicamente .
A fetelor, o intrebare : cei din Viena imi cer, printre analize , urmatoarea, care nu stiu ce e : va scriu exact cum e : red chalk titer, Sekret aerobe and anaerobe .
Poate ma ajutati .
HEPILICA nici nu stii ce rau imi pare.Dar poate au dreptate cei de la clinica...doamne..doamne ajuta sa aiba dreptate si acum !
La toate fetele care sunt in focuri...MULT SUCCES SI SA AIBA DUMNEZEU GRIJA DE VOI !

Mergi la inceput

Legat de prednison, sa nu va speriati ca veti avea tot felul de stari aiurea. Ameteala, sete noaptea, ameteli noaptea, stari de lesin, dar cica sunt normale. Trec dupa ce terminati cu el, cam dupa 1 sapt! A, si mai aveam frisoane!
Dar trec!

Bq 12+

Mergi la inceput

Bombonique, exact asa si eu. M-a luat cu niste frisoane si o stare de lesin de m-am si speriat. Noaptea nu mi-e sete, dar ma duc la pipi Acum mi-e mai bine.
Elenada, bafta multa la histero maine. Asteptam rezultat bun!
Blondi, hai ca mai ai un pic si te hotarasti definitv. S-a scurtat lista

Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Fetelor eu iau predninson din prima zi de menstruatie adica de pe 4 oct si nu am absolut nimic. Asta e bine sunt o norocoasa. Sunt cam agitata si nu prea pot sa dorm astea or fi de la predninson?
Abia astept maine sa fac histero si pe urma sa plec in team building unde o sa imi fac de cap.
Luni o sa va zic ce si cum ca nu cred ca voi avea acces pana atunci la net.
Sper si eu sa am ce congela. Daca imi raman embrioni de congelat atunci sunt cea mai fericita.
imi e teama ca din 8 ovocite fecundate dupa 3 zile nu mai era nimc de capul lor.
Mie teama putin de acest blastocit dar acum ce pot face eu. Cum ne-o fi norocul.
pup

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Aveam senzatia noaptea mai ales, ca mi se usuca si fata si buzele, asta pana tarziu.
Si acum ma mai trezesc si beau apa noaptea! (o fi ramas inregistrat pe creieras)
Tinem pumnii!
Pupici!

Bq 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt gadurile bune

Azi am primit vesti tot mai proaste dar eu sunt ok, adica nu ma las impresionata si fac tot posbilul sa iasa totul bine.

Am facut hiperstimulare (40 de foliculi) si am si un chist de 4 cm.

Dr Loimer m-a chemat in Austria sa ma monitorizeze si se pare ca nu voi mai face Ovitrelle ci alta injectie care sa nu-mi creasca riscul de hiperstimulare.
Eu in schimb mananc doar proteine, mi-am luat Royal Jelly si beau ceai de cretisoara.
Mai iau B complex, omega 3 si vit.E. Sper sa obtin ovocite de calitate. Probabil ca foarte multe ...
In general sunt o persoana sanatoasa asa ca sper sa nu am probleme.

E posibil ca eu sa plec in aceasta seara in Austria (inca astept sa vad ce zice dr Loimer) asa ca va tin la curent.

Va urez succes tuturor fetelor care sunteti acum in focuri si sa auzim numai vesti minunate (asta in caz ca nu mai apuc sa intru pe forum zilele astea)

Mergi la inceput