FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)
Raspunsuri - Pagina 7
KITTA spune:
Monilandplec in ultimul week-end din luna,a dica peste vreo 2 saptamani.
Despre
asa mi-au zis si mie fetele pe net la FIV-ul trecut cand eu eram in mari degustari de beri, vinuri si tot ce era autohton prin Austria. Cica Prednisonul nu se potriveste cu alcoolul. Daca aveti un prospect cititi ca eu nu mai am!
Sotul tipa la mine din biroul lui (adica de la celalalt calculator ca la noi in casa e o adevarat retea, aveam la un moment dat 4 calc.!) ca e o stire pe net ca din 2009 mamele vor primi 85% din salariu...Asta ar fi o chestie tare si sa va zic de ce: prima mea masina am avut-o dupa ce am strans cu sarg banii vreo 2 ani, eu mi-am gasit jobul dorit care imi place (desi ma streseaza), dupa indelungi lupte, sotul l-am gasit pe cel dorit dupa multe cautari si destul de tarziu ca varsta, apartamentul pe care il avem acum este cel pe care il voiam ca si imparteala si il cautam si a durat cam 3 ani pana m-am mutat - nu va spun toata povestea- toate astea DD mi le-a dat la timpul potrivit zic eu, asa ca nu ar fi exclus o astfel de rasplata sa vina si acesti 85% cand chiar ar insemna ceva si mai ales ca o rasplata pentru cele care am cheltuit atata pe FIV-uri. Asa ca cred ca o meritam, iar cum spuneam cred ca DD le aranjeaza cand trebuie. Si inca ceva, ca sa vedeti cat de mult am luat-o razna, mi-a citit cineva in numerologie ca in anul 2009 voi avea copil. Acum nu stiu daca se va naste sau va fi conceput....Deci sansele ca sa se nasca in 2009 incep chiar de acum!
Scuzati placinta iarasi!
pisix spune:
Fetelor am fost la Sabyc si am vorbit cu dr Matei. In principal, pe teme de infertilitate masculina.
Mi-a explicat si cum e cu spermatozoizii rezultati dupa biopsie.
Si mi-a facut sa-mi fie clar ca un FIV cu biopsie are sanse cu mult mai mici ...
Sunt trista si ma intreb cate FIV-uri va trebui sa fac ca sa am si eu un copil 
irinap75 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt bine, duminica trebuie sa fiu la Wunschbaby pt. prima echo, ziua a 8-a de stimulare. Totul e OK. Sper sa va mai pot scrie daca o sa am net la hotel. Arina tu la ce clinica faci ca am citit ca sambata pleci si tu; poate ne vedem. Moniland bafta multa. Hepilica, imi pare tare rau, va pup pe toate
Irina
Arina21 spune:
'neata gagici! ![]()
Asta e ziua cu stare euforica
Sa vedem cat ma tine! Eu in continuare cu stimularea, am inceput sa-mi simt ovarele, ceea ce e bine zic eu. Sunt deja z4. In rest, nimic deosebit. Si eu iau Prednison si incerc sa nu beau alcool si sa nu mananc sarat. Eu oricum nu mancam sarat.
Pisix, stai linistita, nu mai plange, cei de la clinica stiu situatia voastra si au ei o solutie pt ea. O sa fie bine, o sa vezi.
Sigur ca vreau itinerariul, merci!
Hepilica, ce mai faci? Si eu sunt de parere ca ar trebui sa faci betahcg, dar of course, tu stii mai bine! 
LucaLuca, eu personal n-am inteles nimic din text, e foarte confuz.
Dar nici nu m-a pasionat subiectul, recunosc.
Bombonique, asa sunt eu, mai panocoasa. Stiu ca e o anestezie usoara, pe vena, de 10-15min. Incerc sa ma controlez, o yoga, ceva...Poate iau un diazepam inainte...
O zi buna la toata lumea,
Arina 
Moniland spune:
Pisix si eu vreau itinerarul
.
Aha, deci nu te lasi
,dar oricum doar nucleul spermatozoidului conteaza.
Kitta, vei reusi acum. Ai vazut cum DD le aranjeaza pe toate.
Dar daca vor fi doi bb-ei se mai aplica dublu ca in cazul castigat de mamica din Aiud? ![]()
cipcirip spune:
Buna fetelor
nu fac parte din grupul vostru cu toate ca mi-ar placea f mult , shi-mi suntetzi toate dragi pt ca va urmaresc de ceva timp.
Pisix
nu mai fi tristutza, ai sa vezi ca se vor gasi catziva gigei campioni, buni sa fertilizeze ovocitele tale frumoase, iar cei care rezista la decongelare sunt f buni.
Arina
succes! Deja simtzi ovarele dupa o zi de stimulare? Eu astazi fac eco de zi 3 shi din seara incep shi eu cu 2 Gonal F.
Luca-Luca
nici eu nu am inteles ce vrea sa spuna, posibil sa nu fie facuta bine traducerea textului.
Acum am shi eu cateva intrebari, pot sa iau shi eu medrol (fac inseminare cu donator), dc da din ce zi shi cat? Aspenter de cate mg?
Cirip
Arina21 spune:
Cipcirip, nu sunt ziua 1, sunt ziua 4, in seara asta fac a 5-a doza de stimulare.
Eu zic sa nu iei nimic daca nu-ti recomanda medicul. Si aspenterul si medrolul se dau anumitor persoane, nu trebuie luate de toata lumea. Daca nu ai nevoie, de ce sa le iei?? Eventual vorbeste cu medicul.
Bafta!
Arina 
sunshine4ever spune:
Buna fetelor
Pisix lasa RO in pace, acuam esti pe miini austrieci. Ai incredere in ei ca tot stiu mai ben ce fac. Capul sus ca va fi bine
Cip eu al fivul anterior am luat 5 tb de medrol, deci pina la punctie si aspenter protect de 100 mg 9 tb, dar si sa ma impusti si nu stiu ca inainte de punctie sau cred ca mai degraba dupa et l-am luat.
in asteptarea unui ingeras
hepilica spune:
tuturor celor care sunteti in focuri in perioada asta (si nu sunteti putine...), va doresc sa reusiti si sa veniti gravidute
. va tin pumnii stransi
.
succes!
h.
sunshine4ever spune:
Irinap75 mult succes , Doamne ajuta sa vi cu bebici acasa.
Arina daca nu mai apuc sa intru , iti urez de acuma drum bun si mult succes, si Doamne ajuta sa vi si tu cu bebici.
in asteptarea unui ingeras