FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)
Raspunsuri - Pagina 20
hepilica spune:
moni, multumesc. stiu procedura platii prin banca, dar credeam ca am si o alta posibilitate. ei mi-au trimis un OP gata completat..., dar care nu cred ca mi-l vor primi la banca.
oricum, voi vedea maine dimineata cand ajung la banca.
pup.![]()
h
KITTA spune:
Hepilicanu iti vor primi acel OP la banca. Fiecare banca are tipizatele lor. Doar ca vei putea folosi datele care le-au completat ei ca model!
lilianaFi spune:
SEARA BUNA DRAGELOR! 
Blanche 
Luck
...chiar asa eram plina de aderente:pe cervice,in uter de la o trompa la alta chiar pe fundul uterului....la echo nu se vad aderentele iar hsc am cerut eu sa fac...cum am facut si laparoscopie tot din proprie initiativa si am descoperit o endometrioza asimptomatica....
.....si uite asa m-am suparat si eu...trebuie sa fim noi proprii doctori sau cum????...de aceea stau si tot analizez la clinici sarind de pe un forum pe altul si asteptind raspunsuri de la clinici care nu mai vin...poate i-am speriat cu intrebarile mele???!!! ...ssingurii care nu s-au speriat si mai mi-au dat si un procentual de 30% de reusita a fost clinica din viena a Kittei,Elenadei,Irinei si Arinei...
...hai fetelor
sa auzim de bine...
...off Pisix ma tot gindesc la tine

Numai bine tuturor...Moniland Fireyes Magduta Bomboniq Cristal Hepilica Linduza Cami Carmen Magdita...etc...etc 
felicia_ spune:
Pisule,
tare rau imi pare....
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
Moniland spune:
Liliana, nu pot sa cred ca ai gasit atatea aderente. Si cand ma gandesc ca eu nu am bifat histerescopia..... 
pisix spune:
Felicia, Bq, ice 

lilianaFi – bine ca ai facut hsc … eu ma gandeam acum sa fac laparo dar nu stiu daca e relevant la mine
Deci eu chiar am de gand sa-mi fac un set de intrebari si sa vizitez doar clinicile care mi se par eligibile dupa raspuns
Hepilica – stiu ce spui … si eu initial am simtit acelasi lucru; dar pe de alta parte ma simt responsabila fata de toti cei care citesc pe forum.
Noi suntem aici o mana de fete care ne impartasim experiente in ideea in care sa ne ajutam una pe alta, sa invatam din greselile celorlalte.
Daca as spune numai de bine s-ar numi ca le fac reclama.
Trebuie sa spun exact ce am simtit, cum mi s-a parut ... Fiecare va trage propriile concluzii, sunt sigura ca unele fete vor considera ca la cazul lor nu conteaza genul asta de detalii. Dar pt cele in aceeasi situatie ca mine e important.
Iti dai seama ca din momentul in care am luat decizia sa fac fiv la wels am intrat intr-un soi de incredere oarba in clinica lor, eram asa increzatoare ca imi venea sa conving pe toata lumea.
Insa uite eu as fi apreciat daca tu ai fi spus care ar fi fost dubiile tale; poate as fi luat alta decizie. Poate nu traiam inca un esec...
De aceea exista forum. Nu trebuie sa te simti vinovata; el oricum are o multime de pacienti, crede-ma
Luck – mda, din pacate in momentul asta chiar eu ma simt singura responsabila insa ... stai linistita, sunt destul de blanda cu mine
Kitta – hmm ... azi dr Loimer m-a sunat sa-mi spuna ca data viitoare incercam alta procedura. Curioasa din fire am intrebat care; mi-a raspuns biopsie.
Lasand la o parte faptul ca i-am spus de 3 ori ca vreau punctie si nu biopsie (dar am senzatia ca nu a retinut nimic din ce i-am spus) , i-am spus ca practic asta e singura optiune pe care o mai am, nu e nici o metoda spectaculoasa, e singurul lucru pe care il mai pot face acum, pt ca proba de sperma am epuizat-o.
Si i-am zis ca mie imi pare rau ca nu am facut asta acum, asa cum vorbisem. Nu a mai zis nimic ....
Stai putin ... tu ai facut IMSI la ovocite ? sau am inteles gresit ? asta fiind unde ? Si ti-au spus de ce ? Mie macar mi-u zis ca fie n-au fost tinuti bine, fie n-au fost transportati bine
Irinap75 – nu te speria ... se poate sa nu treci prin nimic din toate astea ...si sa ramai gravida asa usor ca nici nu-ti vine sa crezi
Bryny – mirajul unei clinici din strainatate e puternic, important e sa nu fii prea usor impresionabila si sa judeci la rece; sper sa nu te sperii de esecurile ierente si sa prinzi tot mai mult curaj. Important e pana la urma sa incerci, nu sa te gandesti ca ti-e frica sa-ti incerci norocul pt ca exista si riscul de esec
Elenada- stii doar cat de incantata am fost si eu de IMSI, cat v-am batut si pe voi la cap ... si eu am facut fara. Halal ... sunt irecuperabila.
Dar la FIV 4 chiar ca sper sa aleg foarte rational
Spor la injectat si sa fie cu rezulate super !
Blanche – si eu credeam ca in strainatate totul decurge perfect , am mers cu ochii inchisi spre ei ...dar am invatat ca nu e chiar asa
Lindutza – si ti-au explicat de ce ? eu pot sa zic ca am o stare destul de bine ... ciudat, parca m-am invatat cu esecul
Moni – oare nu mai poti face histero acum ?
Fetelor va multumesc pt toate gandurile bune, mare minune internetul asta care te face sa te simti aproape de atatia oameni desi teoretic nu spui nimanui de problema ta ...
Va pup cu mare drag
si declar (inca) optimista: FIV 4 – ianuarie 2009
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
bombonique spune:
Bravo Pisix! Ma bucur ca esti asa de puternica!
Recuparare la max pana in ianuarie!
Pupici!
Bq
13+
KoraPop spune:
Pisix DD te incearca,dar eu stiu ca EL ii incearca pe oamenii pe care ii iubeste....Trebuie sa te ridici si sa o iei de la capat,e groaznic ce ti s-a intamplat,dar speranta moare ultima si omul cat traieste spera,nu-i asa?Sper ca FIV-ul din ianuarie 2009 sa fie cel norocos!Doamne ajuta!
lili te felicit ca ai facut histeroscopia!Priveste partea plina a paharului!Acum ca s-a rezolvat cu aderentele sper ca faci FIV-ul cat mai repede pentru ca stii ca aderentele se refac...Te
si DD sa te ajute!
Dragelor fiv-oase "straineze" eu va tin pumnii tuturor si ma rog lui DD ca sa ne ajute pe toate!
Kora
CARPE DIEM!
elenada spune:
Neata fetelor
Pisix te pup, viata merge inainte si tu esti o luptatoare.
Kitta sa stii ca si la a doua a injectie ma mancat probabil pt ca tin la frigider suprefactul. O sa il scot si sa vedem in seara asta cum o fi.
Arina ce faci?
Fireyes Irina haideti cu rezultatul pozitiv.
Liliana bine ca ai gasit problema la timp. Acum o elimini si vei fi pregatita 100% pt FIV.
Moniland
Pup fetelor
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
lindutza spune:
Pisix,sa vezi la mine teoretic nu a fost gasita nici o problema mai mare doar ca am tromboza,dar de fapt cred ca nu chiar doar ca e singele prea gros dar nu se coaguleaza.Mi-au mai gasit ca am Hipodiroidism,si sistemul imun foarte agresiv si mi-au explicat ca aceasta ar fi putut fi cauza ca am pierdut o sarcina la 7 sapt si a doua sa oprit din evolutie la 18 sapt.
Ne-a verificat pe amindoi genetic si cica multe alte analize si nici la mine nici la sotul nu au gasit nereguli,doar ce ti-am zis la mine.
Cind am inceput pregatirile pentru FIV am intrebat si de ICSI ca am citit la voi ca se face de multe ori automat.Mi-au raspuns ca nu trebuie ICSI la mine.Binenteles ca am zis ca ei stiu mai bine.
A doua zi dupa punctie ma suna de la laborator ca nici un ovocid nu s-a fertilizat.Am fost asa nervoasa ca nu intelegeam cum s-a putut intimpla asa ceva si de ce nu au intervenit ei cu ICSI.
Am sunat la dr. si ne-au explicat ca nu aveau cum sa faca ICSI ca normal trebuie facut in primele ore dupa punctie si la sotul meu cica i-au verificat
si nu au gasit nimic neinregula.Dr.ne-a zis ca el crede ca
nu au fost atrasi de catre ovocidele mele si ca data viitoare face direct ICSI.
Cam asta a fost tot ce mi-au zis,pe de o parte ii inteleg ca din moment nu au gasit nimic la sotul au vrut sa ne scuteasca si de cheltuiala in plus .
Habar nu am,doar ca sper ca de data asta cu ICSI sa se fertilizeze ,dupa aceea sper sa am multe ovocide si sper sa am si ce congela si binenteles ultima si cea mai mare sa se prinda.Cam multe sperante,nu![]()

!!????
Va 

pe toate!!!!!!