FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)
Raspunsuri - Pagina 21
Moniland spune:
Pisix, nu mai fac nimic acum. Am inceput deja injectiile. 
Incepand cu 30 octombrie voi fi in Austria si sper eu pana in 10 nov. Am colege de suferinta in aceeasi perioada in aceeasi tara?
fireyes spune:
Pisix nu inteleg cum s-a putut face o asa eroare in cazul vostru! mai ales ca era o situatie speciala, intr-adevar!!! deci si atentia acordata trebuia sa fie alta! In nici un caz nu ai ce sa iti reprosezi tie! eu ma gandesc cate ajungem sa stim dintr-o experienta de fiv cand ar trebui sa mergem cu ochii inchisi pe mana medicilor din orice tara ar fi ei. si daca ai fi medic care face fiv si tot nu cred ca ai putea sa apreciezi corect experienta si priceperea altora!
Si eu sunt de parere ca atunci cand planeaza un semn de intrebare e bine sa fie facut public si fiecare alege balansand + cu -.
Cred ca ideea de clinica buna se leaga exact de chestia asta: ok, nu a reusit fiv, dar urmatoarea incercare va fi tot acolo.
Multa sansa in continuare!
Arina f frumoase valorile tale de dinainte de punctie!
Irina ti-am tinut pumnii la punctie, azi, banuiesc ca a fost dimineata! sa se lase multi embrionasi superbi!
Elenada, Blanche, aici sunt!, in recuperari de la serviciu si sincer, incerc sa ma tin cat mai ocupata. n-am nici un simptom de nimic, nu tu greturi, lesinuri, dureri... simptomul meu e lipsa de simptome![]()
Of, fetelor, ce ciudat... cat esti prins in toate procedurile alea, faci ce ti se spune, dar acum, cand stau linistita si stiu ca voi treceti prin focurile alea, ma apuca niste emotii pt voi...
Lilisor, te pup cu mult drag, iubita, si acum ca ai facut curatenia de toamna in cuibulet, il/ii asteptam si pe bebe(i) sa se instaleze in casuta noua!
Lindutza, sa curga cu vesti bune din partea ta!
Multa sansa, Moni! te duci la austrieci in ziua mea de test
Multi
pt Cristal, stie ea de ce+e o draguta!!!
still counting...
bombonique spune:
Noi vom fi alaturi de tine tot timpul draga Moni! Toti pumnii vor fi stransi pt voi!
Si de asemenea pt toate fetele! din tara sau nu!

Linda, urmatoarea incercare va fi cea norocoasa!
arina, cum e ? nu ne mai fierbe?
Fireyes, Irina cand faceti testul?

Liliana vei avea pumnii mei stransi pt urmatoarea incercare!
Pupici tuturor!
nu v-am pomenit pe toate, dar ma gandesc la voi cu drag!
Pupici!
Bq
14+
sunshine4ever spune:
Pisix incredibil 

,nu as fi crezut. Cuvintele sunt de prisos, dar DD sa iti dea putere sa mergi ami departe si sa lupit pian iti atingei scopul.

Fetelor (nu va mai enumar) 

pe toate.
in asteptarea unui ingeras
cristal1995 spune:
Magduta: Kitta abia a inceput tratamentul!!!! Cred ca te referi la altcineva...
Pisix: imi pare rau ca ai mai trecut printr-un esec, dar ma bucur sa te regasesc optimista.
Fireyes
si-ti tin pumnii stransi bine de tot!
Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
sunshine4ever spune:
Cristal pe cuvitn de stiu unde ce am citi, ca doar is numa pe fuga saptamana asta, si am zis sa si citesc sa nu pierd firul , si uite GRESALA.
Am modificat-o si imi cer miiiiiiiiii de scuze Kitta 
in asteptarea unui ingeras
KITTA spune:
Magduta10nici o problema! Si eu mai incurc borcanele ca nu poci sa tin minte chiar toate povestile decat daca imi iau notite...
Pisixam facut IMSI ca sa zic asa preventiv. Sotul nu avea nici o problema, dar nu puteam risca cu 2 ovocite sa stea sa se uite unii la altii cu gigeii..M-au intrebat si ei daca vreau IMSI in loc de ICSI, fiindca ICSI ar fi facut oricum. Eu am zis DA fiindca macar gigeii sa fie alesi aia premianti caci cu asa ovocite amarate.... Deci, la mine s-a "negociat" ca sa zic asa. Nu te amara, ca si daca le zicei, cu fortza poate tot nu faceau...Asa a fost sa fie, ce sa mai zicem!
Monilandpai si eu tot in week-endul ala o sa aterizez la Viena,,,cu masina! Mie nu mi-a venit CM nici azi Z30, mi s-a lungit CM de la 25 zile - treptat nu dintr-odata. Ma rog, sper ca maine sa vina. Mi-a scris Dr. Liebhart ca de la Suprefact CM mai inatrzie. Asa ca ai grija Elenadasa nu te apnichezi nici tu!
hepilica spune:
PISIX, draga mea, inca o data iti spun ca regret ce ti s-a intamplat. trebuie insa sa iti spun ca eu am ales wels si pt ca tu si alte fete ati ales wels. tu te pregateai de ET cand eu ma pregateam de fiv, deci faza cu "daca ne spuneai, poate eu nu as mai fi ales wels" e valabila daca vine de la mine, nu invers. mi se pare cam dur spus ca "Poate nu traiam inca un esec..." daca eu va spuneam. nu ti se pare?
eu nu am avut niciu dubiu nici cand am ales wels, nici cand am mers acolo, nici cand m-am intors. dubiile mele au inceput dupa...
problemele mele cu wels-ul au fost de comunicare, nu de procedura. asta este motivul pt care nu vreau sa le tai elanul fetelor care urmeaza (nu sunt probleme grave care sa fi influentat in vreun fel rezultatul). eu in continuare am incredere in profesionalismul lor. in RO eu nu am intalnit medici ca acolo.
poate ca urmatorul fiv il voi face tot la ei. raman indiscutabil printre optiunile mele.
moni, sunt alaturi de tine.
nici eu nu mi-am facut histero. acum ma gandesc sa o fac...., dar niciun medic nu mi-a recomandat.
h.
irinap75 spune:
Buna, fetelor. La mine a fost foarte bine la punctie: 17 ovocite. maine trebuie sa sunam sa vedem cate s-au fertilizat. Am stabilit sa facem fifty-fifty ICSI si normal. O sa vedem ce iese, speram ca bine ca la noi sotul nu are probleme.
Va mai scriu maine. Va pup.
Irina
Moniland spune:
irina, super bine te-ai descurcat. Iar daca la sotul tau nu sunt probleme cred ca realizezi si tu ca te-ai aranjat pe viata din FIV-ul acesta cu copii. ![]()