FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
Pisix, imi pare tare, tare rau. 

Hepilica, si eu tot prin banca am platit medicamentele. Un comision ~ 25 euro la o suma de 1.050 euro.
lindutza spune:
Pisix,te inteleg perfect prin ce treci,am patit la fel la primul FIV cind m-au anuntat a 2-a zi dupa punctie ca din 8 ovocide nu s-a fertilizat nici unul.Am crezut ca pica cerul pe mine,2 zile nu am putut vorbi cu nimeni.
Dar nu avem ce face trebuie sa ne ridicam ,sa ne adunam fortele si sa mergem mai departe.
Te 

Blanche25 spune:
Pisix imi pare foarte rau 
, nu ma gandeam ca si cei din strainatate sunt asa de dezinteresati.....mai stiu cata incredere aveai ca va fi bine.....sa ai puterea de a trece repede peste aceasta mare dezamagire, 

Arina super, multa bafta in continuare
Liliana bune vesti, acum e totul ok pemtru a primi bebelusii
elenada spune:
Pisix imi pare tare rau. Nu cred ca trebuie sa te invinovatesti pe tine. Daca ar sti omul ce il asteapta poate ca ar schimba multe. Nu aveai de unde sa le stii tu pe toate. Asta a fost ghinion si nu esti tu vinovata. Din pacate si in strainatate au si ei bubele lor.
Trebuie sa fii tare si sa mergi inainte. 
Noi am fost foarte incantati de IMSI si asta a fost criteriul nostru de alegere. Asa ICSI e si in romania si in ungaria. Eu chiar am vrut altceva.
Lasa data viitoare o sa fie bine stii tu din greseli invata omu.
Arina felicitari sa dea Dumnezeu sa fie toti atatea embrionasi ca sa faci la copii o echipa de fotbal.
Pup toate fetele
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bryny spune:
pisix
imi pare atat de rau,,,,cu cat entuziasm plecati toate spre viena miati dat si mie o speranta care opierdusem de mult,dar cand vam descoperit pe voi parca descoperisem pe Dumnezeu,va urmaream cand puteam ramanand mereu in urma citeam cate o ora radeam si plangeam cu voi' nu pot sa ti spun mare lucru decat atat Asa a vrut Dumnezeusi nu treb sa te superi pe nimeni nici macar pe tine ca ai ales clinica incorect,tristetea,regretul,simtamantul vinovatiei,nencrederea toate tind sa epuizeze puterile vietii si sa favorizeze decaderea* Curajul,speranta ,credinta, iubirea confera sanatate si putere sa mergi mai departe
irinap75 spune:
Pisix, imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Cuvintele sunt de prisos. Capul sus si, dupa o perioada, o sa o poti lua de la capat, cu siguranta. Eu o sa mai intru maine sa va spun cum a fost la punctie. Sincera sa fiu mi-e cam frica, cu atatea cate se pot intampla. va pup.
Irina
irinap75 spune:
Moniland, elenada, mltumesc pentru gandurile bune. Sa fie si la voi un start norocos.
KITTA spune:
Pisixsi eu te inteleg! Si la mine a tinut minunea doar 1 zi cand a doua zi mi-au spus ca nu sunt buni de pus fiindca aveau mai multi pronuclei. Desi le facusera IMSI si uite ca totusi ce sa mai poate intampla mai departe. ma rog, nu era vina lor. Dar chiar ca cei de la Wels poate nu sunt asa specializati pe infertilitate masc. si poate chiar Loimer nu face punctii. Fii tare, si eu credeam ca mor! Nu mi-a tyrecut nici cu cumparaturi si numai eu stiu cum ma taram, ca daca eram acasa nu ma mai sculam din pat si din plans, dar asa nu aveam incotro, trebuia sa iesim la masa la restaurant ca stateam la hotel. A contat f. mult si felul cum m-au anuntat, ca daca eram la Giuly cred ca imi spuneau in trecere pe hol ca sa ma stie tot spitalul cat de incapabile au fost ovocitele mele...O sa iti revii si o sa o iei de la capat. Eu una chiar ma intrebam oare eu cate FIV-uri mai sunt in satre sa fac si tot eu mi-am raspuns ca pana reusesc! Deci, urmeaza-ma!
Elenadamancarimea poate fi o mica reactie doar la prima injectie. Nu cred ca te va manca f. mult doar daca nu te scarpini. Pe mine nu m-a mancat, dar de inrosit s-a inrosit putin dar trece imediat. Poate ai tinut-o la frigider, vezi ca nu e neaparat nevoie la Suprefact sa stea la frigi. Doar Gonalul si Puregonul trebui, nici Menopurul, Menogonul, etc. nu trebuie sa stea la frigi..
Eu maine cred ca voi fi Z1 dupa micile jene (ca sa nu le zic dureri) premergatoare si daca va fi asa sunt in grafic!
luck spune:
lilianaFi 
cum adica erai plina de aderente, pt ca presupun ca ai facut eco 3 D si nu s-a vazut nimic ??Ai facut hsc la cererea medicului sau la dorinta ta ?
pisix 

imi pare sincer rau ! Si eu zic ca te invinovatesti prea tare , sunt sigura ca ai pus in balanta multe pana te-ai hotarat si la momentul respectiv ai fost convinsa ca acolo este bine , daca nu a fost asa asta nu e din vina ta .Capul sus !!!
BAFTA tuturor fetelor in focuri , cu bb la purtator si nu in ultimul rand celor care vor incepe in zilele urmatoare tratamentul

hepilica spune:
PISIX, tare rau imi pare. este cumplit ce ti s-a intamplat.
si eu am cateva regrete legate de wels si de loimer, dar nu le-am spus pentru ca ma simteam foarte aiurea vazand cat de entuziaste sunt fetele acum inainte de fiv...sa vin eu ca o floricica si sa le spun tot felul de chestii dupa ce chiar eu am fost super incantata de ce am gasit wels.... chiar am fost incantata, e o mare diferenta intre clinicile din ro si ce am gasit acolo. dar cateva "chestii"
s-au intamplat si nu ma asteptam. am stat si am derulat filmul de dupa esec de n ori...si mi-am dat seama ca au fost cateva "scapari".
evident nu vom stii niciodata cauza esecului si ar fi nedrept sa ii invinovatesc pe ei. dar e tare naspa cand planeaza asa...o indoiala...
cu toate astea, nu uitati ca au proceduri care nu stim cand vor ajunge si in ro...
tocmai de aceea prefer sa le tin pentru mine si sa le doresc fetelor din tot sufletul multa, multa bafta.
deocamdata "sunt in pauza", asa ca nici macar nu vreau sa mai studiez.."ofertele". o sa o fac din ianuarie. pana atunci...relaxare.

bq, tare mult ma bucur ca sunteti bine. te pup.
si eu m-am gandit ca fraxiparina s-ar putea sa fie "vinovata" de sangerarea prelungita. am o zgarietura la mana facuta de o teapa de la un trandafir si nici dupa 6 zile nu da semne de vindecare.
pupacesc toate fetele
h.