FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Hepilicadaca trimiti prin transfer bancar intreaba cat te costa toate comisioanele, mai ales acum cand astia de la banci au innebunit. Sotul meu a platit un avans pentru cazare de 200 Eur si i-au luat 30 Eur comision. Poti si prin Western Union si mi se pare ca e mai ieftin. La Posta poti numai sa primesti bani nu sa si trimiti!
Monilanditi doresc un start bun. Ce am mai ras de acele tale
Elenadaeu plec nu week-endul asta cand e emisiunea la ProTV (multumim!) ci urmatorul! Deci sambata seara o sa fim acolo ca sa ne destrabalam duminica! Tu vii pe 6? Eu am rezervat la Berthold, aia cu caloriferele electrice la mansarda....Cine stie cum o fi, dar acum m-am hotarat sa nu ma enervez si sa mai gfac figuri. Cum a zis si Catalina2003niciodata nimic nu seamana ca in poze!Tu unde ti-ai rezervat, tot la aia cu cheia la bancomat? Bagi banu primesti cheia, nu bagi stai pe pres Ti-am spus, va astept cu o supa calda de la plic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanatugs

Stuart ce mai faci iubita???

Si soarele va zambi de dragul tau

Ioanatugs, sunt bine iubita, multumesc de intrebare! Am luat o pauza de la tratamente pana in 2009 si ca sa nu stau degeaba fac analize! si mult, mult succes la urmatorul FIV!

Ajutati-o pe Sonia

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Hepilica, ma bucur ca esti mai bine! Sper sa-ti revii cat de repede si poate, daca va "straduiti" un pic, iese pe cale naturala.
CM-ul care a durat la tine 8 zile a fost influentat poate si de fraxiparina luata dar si de celelalte medicamente luate pt implantare.
Eu sunt bine, multumesc, mai am cate o zi mai proasta, dar in general sunt bine. In 3 nov voi face inca o eco cand il vom revedea pe bb! Poate vom afla si noi ce e! (macar asa, un pic)
Tin pumnii fetelor care sunt in focuri si astept cu nerabdare vesti +++ de la fetele din Austria/Germania.
Pupici!

Bq 13+

Mergi la inceput

Am uitat!
Banii i-am trimis prin transfer bancar. din contul nostru in contul lor (cel care aparea pe factura)
Pupici!

Bq 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Neata fetelor.
Vin si eu la raport. Aseara mi-am facut prima injectie in burta si ma mancat locul unde am facut injectia si m-am speriat si se si inrosise. E normal asa ceva. Am facut suprefact. Azi de dimineata nu mai era nici rosu nici macar nu se vede unde am facut injectia. Deci tot raul spre bine. Dar ma enerveaza ca ma mananca.
Eu peste doua saptamani plec.
KITTA tot la aia cu bancomatul vom sta. Sper sa fie ok daca nu vin pe capul tau. Oricum sunt linistita ca macar am unde sa merg daca Doamne fereste nu merge. Dar eu cred ca o sa mearga daca nu sunam si vine si rezolva problema.
Moniland, Blanche, Linduzta, Kitta bafta multa sa raspumndeti bine la tratament si sa va intoarceti cu puiuti acasa.
Hepilica ma bucur sa vad ca esti mai bine. Asa si trebuie capul sus si speranta multa ca niciodata nu se stie.
Pisix Arina Fireyes si toate fetele care sunt acum plecate si in focuri bafta multa si va asteptam gravidute acasa.
Pup dulce toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna fetelor

Am o veste buna si una proasta:

Vestea buna e ca Arina are 13 ovocite
Vestea proasta e ca mie mi-au murit toti embrionii ...

Ca idee, tot ziceam inainte de FIV ca am o dilema ca nu am ales clinica care trebuie; din pacate, am avut un feeling correct
Desi i-am spus dr-lui de n ori ca sotul meu a luat 6 luni medicamente si ca suntem pregatiti sa facem punctie/biopsie, ca nu am incredere in sperma din Rom, ca amprefera cu spermatozoizi fresh … totusi a facut cu congelati.
Cred ca pur si simplu a ales varianta cea mai comoda ...
In ultima vreme am avut non-stop sentimentul ca nu stie deloc cazul nostru: l-a pus pe barbata-miu de n ori sa dea proba de sperma (uitand ca are azoo), i-a spus sa manance bine in dimineata punctiei (desi teoretic, daca nu gaseau nimic bun la decongelare ar fi trebuit sa faca si el punctie – si atunci trebuia sa fie nemancat, etc)
In fine, am plecat de la premisa ca ma duc in strainatate si ma las pe mana medicului, sa ia el decizia cea mai buna iar dr Loimer a ales decizia cea mai simpla ... asta e, am invatat si din-asta
El a zis ca cica a avut incredere in sistemul medical rom dar nu stiu de ce pt ca eu i-am scris o gramada de mailuri in care i-am spus ca nu am deloc incredere in calitatea spermei prelevata aici si in calitatea conservarii ...
Si desi el a tot insistat sa aducem neaparat sperma ca sa fie masura de back-up el a folosit-o ca de buna nu ca si de rezerva
In fine, sunt deazamagita mai ales de mine ca am stat atatea ore pe net si totusi am ales asa prost clinica

Au putina experienta, nu m-am asigurat ca au pe infertilitate masculina (si nu au), nu au IMSI (care acum o consider singura metoda prin care putem face alegeri cat de cat corecte) dar eu m-am dus ca proasta acolo ...
Pana la urma e doar greseala mea; m-a incantat ca a studiat in america (si eu am impresia ca in america sunt cei mai tari pe FIV) si asta mi-a ajuns.

In fine, scuze pt mesajul asa lung si un pic incoerent dar doare al naibii de tare ... si asa ma descarc

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Draga Pisix, e ravasitor ce ti s-a intamplat!
Sunt fara cuvinte!
DD sa te ajute!

Bq 13+

Mergi la inceput

Bravo Arina!
Asteptam vestile bune de la tine!

Bq 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice spune:

pisix, imi pare nespus de rau... sunt aturi de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pisix ..imi pare tare rau...ce dezamagire.....nu stiu ce sa spun...daca ai nevoie de ceva sint pe aici...poate sa ne consultam impreuna pt alegerea clinicii viitoare...eu nu am decis inca nimic...tot studiez clinicile si dr.lor......hai te rog sa nu fii trista rau...va iesii soarele si pe strada noastra..mai devreme sau mai tirziu...poate va iesii in acelasi timp si poate devenim cuscre ...sa nu dispari de aici...da???

...despre mine:
...am facut hsc...eram pline de aderente incepind de la cervice pina la trompe...mi-au rezolvat problema...si mi-au dat anticonceptionale pt moment...nu stiu daca sa le iau...la asta ma mai gindesc...

tuturor

Mergi la inceput