FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)
Raspunsuri - Pagina 17
Moniland spune:
Vin eu la raport si declar azi ziua 1. Maine prima injectie. Am si ace suficiente ca doar erau in cutie. Nu trebuia decat sa ma uit in ea.Am 5 cutii de ace si am crezut
ca este doar un ac in cutie. Asa ca am 15 ace pentru 11 injectii. Suficient.
Scuze fetelor ca v-am pus la treaba cu acelele, dar efectiv am fost aiurita si va multumesc tare, tare mult ca mi-ati sarit in ajutor. 
sunshine4ever spune:
Fetelor intru ep fuga , sa va doresc muuuult succes la stimulare, la punctii si sa va intoarceti cu bebici la purtator. 

pe toate
in asteptarea unui ingeras
lindutza spune:
Bravo,Moniland,
Inseamna ca mergem mina in mina cu FIV-ul asta!Eu ieri am avut ziua 1!
Eu azi trebuie sa incep cu puregon-ul!!!!
Te 
!!!!
Blanche25 spune:
FEtelor dar voi incepeti stimulularea in functie de CM? Ca eu trebuie sa incep stimularea dupa 14 zile de inhibare, dupa ce cam pe la mijlocul perioadei de inhibare ar trebuie sa vina CM, deci nici o legatura una cu alta. Care e diferenta?
Irinap multa bafta sa ai ovocite perfecte!
Fireyes pe unde esti?
Va pup
Moniland spune:
Linda, vorba lui Pisix: suntem pe acelasi val
.
Oare ce face Pisix e cu puiutii in burtica ?
Si Arina sper ca a avut o punctie reusita cu ovocite multe si frumoase!
Irina, tin pumnii sa fie totul bine.
Blanche, depinde de dr cum dau schema de stimulare. Din ce am vazut cei de la Wels incep in ziua 2 a CM. In Romania intotdeauna am inceput in ziua 21 cu 14 zile inhibare si apoi stimulare. Asa ca la tine. Si intr-adevar CMin cazul acesta iti vine in mod normal. Dar poate sa si intarzie ca mai face el figuri atunci cand nu vrei.
Blanche25 spune:
Moni multumesc pt raspuns, si ai dreptate cu rusii numai cand vrei sa vina se lasa asteptati, desi nu depinde de ei acum vad ca si ai mei se lasa asteptati, am terminat de 5 zile AC si nici urma de ei![]()
Spor la injectat de maine sa ai o productie super.
(si bine ca au aparut acele
)
Linduta si tie mult spor la injectat 
hepilica spune:
Ooooaauu, fetelor, chiar sunteti in focuri!!!!!
Am citit toate mesajele voastre si am simtit entuziasmul vostru. Bravo. ce mult ma bucur ca sunteti optimiste si aveti numai vesti bune.
sunt alaturi de voi si abia astept sa veniti cu vestile bune.
bq, ce mai faci? cum te simti? ce face bb?
astazi am primit si eu in sfarsit factura pt fiv de la wels (dupa 3 sapatamani). vorbisem saptamana trecuta cu rita si o intrebasem daca a trimis-o. mi-a zis sa stau linistita ca o primesc.
bq, parca tu spuneai la un moment dat ca ti-au trimis o factura si ca le-ai platit-o de aici. cum le-ai platit-o? prin transfer bancar sau la posta?
va pup dragele mele pe toate, pe toate...
h.
hepilica spune:
a! si sa va mai spun despre mine. am fost plecata din tara cateva zile, m-am plimbat mult in natura si am facut numai ce am avut chef.
dupa esecul fiv-ului am fost intr-adevar daramata cateva zile, dar mi-am propus sa ma ridic si sa merg mai departe. adevarul este ca daca nu-ti impui sa iesi din aceasta atmosfera, o iei razna rau.
mi-am facut cateva analize pt ca ma simteam foarte rau, dar se pare ca totul e ok.
ma simteam foarte, foarte slabita, aveam ameteli..., dar cred ca totul a fost din cauza acelei sangerari de care cei de la wels spuneau ca e "sangerare de implantare",in realitate a fost CM...si a durat 8 zile.
acum sunt ok. ma simt bine si m-am decis sa vizitez si un medic homeopat. vreau sa ma echilibrez fizic si psihic. vreau sa uit de fiv si de toate incercarile pentru cel putin 6 luni de acum inainte. ma simt linistita fara presiunea fiv-ului.
si poate cine stie? poate DD ne aduce un BB pe cale naturala...
trebuie sa speram, nu? ce ne-am face fara sa speram?
cam asta s-a intamplat cu mine.
va pupacesc.
h.
hepilica spune:
...ar mai fi ceva.
imi amintesca ca la celelalte fiv-uri denereusite, dupa cateva zile eliminam acea...mucoasa uterina...cred ca asa se numeste.
de aceasta data nu am eliminat nimic. aveti idee de ce? e obigatoriu sa elimini aceasta mucoasa? e de fapt mucoasa uterina?
va rog daca stiti ceva de asta sa-mi spuneti si mie.
h.
lindutza spune:
Blanche25,multumesc,dar spor nu prea am ca le urasc dar nu avem ce face!!!
Hepililca,nu stiu cum au platit fetele din romania dar eu stiu ca poti sa trimiti prin transfer bancar dac ai IBAN-ul si BIC-ul bancii lor.Trebuie sa le gasesti in factura.Eu stiu ca sotului meu i se mai trimit bani din romania cu afaceri si tot asa trimit ei!Acuma nu stiu ce sa zic sa-ti raspunda si cele care au fost in caz.
In rest i-ti urez si tie multa putere ca sa mergi mai departe.