FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)
Raspunsuri - Pagina 16
elenada spune:
bafta multa Arina Tin pumnii stransi
Haideti fetelor cu vesti bune.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Moniland nici eu nu stiu ce fel de protocol am.
Lung scurt habar nu am.
ideea e in felul urmator.
pe 4 oct prima zi am inceput sa iau AC
pe 22 oct incep inhibare cu 0.5 sufract
pe 31 oct incep stimulare cu gonal primele doua zile fac cate 150 ui pe zi apoi continui cu 100 ui pe zi
tratament de stimulare am pt 8 zile
in a 8-a zi trebuie sa fiu la ei la eco
daca mai trebuie sa continui habar nu am
poate ma trezesc ca o sa cumpar din austria gonal
eu mia-m luat exact cat mi-a zis doctorita adic 900 ui
o fi de ajuns habar nu am
Chiar ce protocol e asta lung , scurt?
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
e un protocol creeat special pentru tine sa faci oute de calitate si copilasi din prima! habar nu am. Oricum sunt inaintea ta!![]()
KITTA spune:
Lindutzatu incepi din Z2 stimularea? Mie mi-au zis ca din Z3 nu conteaza cat de lung sau abundent e CM-ul. Le-am pus cateva intrebari cam tampitele si mi-au raspuns imediat azi. Cine zicea ca nu raspund imediat? Ai mei cei de la Wunschbaby...Deci, cica dupa Suprefact s-ar putea ca CM sa vina mai tarziu, dar pe mine deja ma doare burta din cand in cand si chiar si ovarul drept m-a durut. Nu stiu o fi normal? Apoi cica nu mai trebuie sa refac analizele f=hormonale din Z3 caci din august incoace le-am facut in foecare luna si i-am bombardat cu ele, apoi nu stiu ce mai era....A sa fiu acolo in Z8, dar eu ma duc de sambata (nu asta ci urmatoarea ) ca sa fiu sigura ca nu imi luati voi toate cumparaturile![]()
Elenadaeu zic sa iti mai cumperi de rezerva ca oricum o sa faci poate 10 zile si o sa dai ca mine 400 Eur pe 400ui sau cam asa ceva
lindutza spune:
Kitta,da din ziua 2 de CM am avut si data trecuta la FIV,si din cite am vazut si altele fac in ziua 2 de CM.
Mie nu mi-au cerut sa fac deloc hormonale intre timp.
De fiecare data mi-au lauat singe pentru analize inainte cu ceva timp sa-mi vina CM atunci cind am discutat de FIV dar nu mi-au zis deloc ce analize i-mi fac,si cind am intrebat pe asistente ce fel de teste fac sa stiu si eu mi-a zis ca iar cam lua ceva timp sa mi le scrie pe toate si a inceput sa-mi insire o gramada din care nu am retinut mai nimic.Asa ca m-am last pagubasa.
Dar de hormonale nu stiu nimic pentru ca mie mi-a dat planul si pina in ziua9 de CM cind merg la ecograf nu ii mai vad.Dar nici data trecuta nu mi-au mai luat singe pina la punctie.
Stiu ca inainte de punctie mi-a zis ca mai trebuie sa-mi ia niste singe doar ca o fac prin acul ce la pus la anastazie ,pentru Hiv si hepatite.
In rest nu stiu prea multe de analize dar sa stii ca m-am enervat si o sa-i sun sa le zic sa-mi trimita un fax cu toate analizele care mi le fac!!!!!!
Arina,ne gindim la tine pentru miine,tinem pumnii si facem galerie

elenada spune:
KITTA cumpar eu dar cate fiole ca habar nu am
eu in 8 zile am facut hiperstimulare cu o doza de 150 ui acum zic eu ca nu o sa mai fac asa ca poate ajung la 10 zile de stimulare.
O sa mai cumpar eu macar pt inca 2 zile.
Moniland cand pleci?
O sa raman singurica pe acolo.
Toata lumea e inaintea mea.
Tu Kitta cand pleci?
Fetelor asa off topic tin sa va anunt ca duminica orele 18:00 pe postul Pro TV in cadrul emisiunii Romania te iubesc va fi difuzat un reportaj despre FIV realizat de Carmen Avram si cateva forumiste.
Pisix Arina 

bombonique spune:
Arina, ai iesit din punctie? cum a fost?
Pisix te-au sunat cei din clinica?
Va tin pumnii stransi! Plus inca 2 mai mici
!
Bafta fetelor in focuri!
Pupici!
Bq
13+
irinap75 spune:
<buna fetelor. Eu sunt bine, am foarte multi foliculi si vineri 24 Oct o sa am punctia. Va mai scriu dupa. Va pup pe toate si tin pumnii fetelor in focuri Arina, Pisix. Ne mai auzim.
Irina
elenada spune:
felicitari Irina
Fireyes pe unde esti.
Fetelor hai ziceti cum sta treaba
la raport cu voi