Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna!
Am vazut si eu o multime de poze si ma bucur tare cand vad ce frumos au crescut strumfii nostri. Felicitari mamicilor!
Carla de unde ai cumparat hartia aceea pentru masina de spalat? E ce-a despre care spunea Timi? Am patit-o si eu si m-ar interesa.
Luna te cred ca nu ai avut probleme cu hainutele spalate la 40 grade, dar asta pentru ca sunt de calitate. La noi se gasesc si multe „made in ” care sunt foarte proaste.
Iti tin pumnii sa iti gasesti ceva de lucru pentru acasa.
Andicu am patit si eu sa se scoale noaptea si sa planga sau sa stea mai mult timp treaz si am descoperit ca de foame facea asta. Ai incercat sa-i dai laptic?
Simo tu nu i-ai dat carnita pana acum? Eu i-am dat de pe la 6-7 luni, nu mai stiu exact…poate spun vreo prostie, dar la fel am patit. S-a chinuit saracutul mult timp pana am incercat cu putina miere in ceai sau cu ceaiul de musetel. La noi nu a functionat cu fructe si nici carnita nu puteam sa o scot definitiv. Acum nu prea se mai intampla sa se constipe, dar nu il mai las de pe o zi pe alta fara sa faca. Mai bine ii pun supozitor decat sa il las sa se chinuie. Nu imi fac probleme de dependenta pentru ca se intampla cel mult o data pe luna sa le folosesc. Sunt convinsa ca aceasta perioada a lasat urmari asupra lui pentru ca il vad oarecum speriat cand ii vine sa faca. Ii este teama de durere. Chiar a ramas cu o bucatica de piele desprinsa la fundulet. Nu este tocmai la exterior, dar se vede .
Toti medicii la care am fost mi-au zis ca totul tine de alimentatie, deci pana la urma a fost greseala mea ca nu am gasit mai repede o modalitate de a trata eficient.
Simo, Msfhbo am retinut ca e grav cand este sangele in kk nu pe el ca in cazut constipatiei.
Ati incercat cu fructele, poate functioneaza?
Raducu are nasul infundat de vreo saptamana si asta numai noaptea. Nu ii curge si nici alte simtome de raceala nu are, dar se trezeste noaptea complet infundat si se sperie foarte tare. Am cumparat ieri Colargol si Pulmex Baby si am pus si ser intr-o sticluta de Olynth ca sa ii pun mai usor in nas. Ma chinui un pic cu colargolul ca trebuie sa il pun cu pipeta si nu sta. Apropos, cate picaturi se pun?
O alta problema cu care ne confruntam e pipi de noapte care trece prin orice tip de scutec. Chiar nu imi explic ce se intampla. In timpul zicei face normal, iar noaptea da pe afara si trebuie sa-l schimb. Ma gandesc ca e posibil ca asta sa fie si motivul nasului infundat. Nu tot timpul sa trezeste imediat ce s-a udat si nici eu nu stau sa il controlez.
Voi cu ce ii incaltati ziua prin casa? Lui Raducu ii transpirau picioarele in tenesi si cand il decaltam avea sosetele ude asa ca am renuntat la ei si ii mai dau o pereche de sosete antiderapante.
Ati aflat ca e posibil sa se aprobe legea cu 85% in concediu de maternitate?

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am inteles ca au aprobat- o deja. Au dat la stiri, din ianuarue, da' la ce bun acum?

Timi, iepurasul face " tup, tup ".

Anto, unde ai scris de celule? ca eu nu am vaut. Sunteti mai bine cu raceala? Si- a dat drumul Sonia la mers bine? Te- alearga?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Aaaaaaaaa multumesc frumos!
Nu mai pove nimic de Daria?

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Timi la noi iepurasul facea "tite-tite", David avea un iepuras care canta cam asa si ariciul facea "tica-tica" ... acum nu mai fac , Mara turuie pe limba ei, nu prea o intelegem
se pare ca ne-a starnit Luna cu tortul ei ... eu am facut azi o incercare, nu stiu cum a iesit, acum e la racit ...
voi mai "tapetati" tortul cu ceva sau il lasati asa natur? eu am mai mancat tort de zahar ars si era tapetat cu frisca
cat timp il lasati la racit, adica dupa cat timp il rasturnati (poate Luna a scris si eu nu am fost atenta )

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

ianaiub eu ultima data cand am facut nu l-am tapetat cu nimic dar am avut frisca separat pt cine a vrut.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Hello si de la noi,

Andreea au aprobat legea, cica fara nici un vot impotriva, merge la promulgat deci e aproape sigura. Stiu ca te bucuri! yuhu, si eu ma bucur, inca nu m-am apucat de treaba dar acum cu siguranta pun "mana" la treaba.

Si eu tot sosete antiderapante si acum dresuri antiderapante ca oricat ar trage de ele nu si le poate scoate ca pe sosete

De vreo saptamana la fel am patit si eu cu pipi noaptea. DImineata era clar uda si trebuia sa schimb tot. Insa am cumparat acum din nou Pampers 5 (mie mi se parea ca 4 ii este foarte bun, si de la Huggies pe care le-am tot folosit de cateva luni incoace insa am incercat si nr 5 - e de la 11 kg la 25 si ea are oricum 11), si vreau sa spun ca nu mai trece nici un pic de pipi. Sau mai precis, fiind mai mare presupun ca are mai mare aria de absorbtie - pur si simplu mai mult scutec, sau alta explicatie nu stiu, insa clar copilul are hainutele uscate dimineata.

Sa va spun ce am facut ieri: am plecat cu copilul undeva mai departisor si era asa un trafic incat ne-am intors acasa pe la 10. Si pentru ca ea adoarme pe la 8:30 -9:00 de noapte, a bauit lapticul in masina si a adormit. Nu m-a lasat inima sa o trezesc asa ca fata mea a dormit azi-noapte cu o rochie sarafan, cu pulovaras scurt cu maneci lungi (deh, trendy fata mea), cu ciorapei lungi cu desen cu pinguin, adica pregatita pt a doua zi. Insa a dormit bine si asa. :-) nu am mai invelit-o.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

edit: sa o bolduiesc pe andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Andreea, multumim de sfaturi.
Cu trezitul noaptea-nu cred ca-i e foame, pt ca si ceaiul mi-l refuza daca i-l apropii de gurita. Vad ca azi-noapte a fost ok, n-a mai plans.
Pt Raducu: in picioare ii pun niste mocasini pe care i-am luat de la Targul de textile, din ciorap gros cu talpa de piele. Colargol, chiar acum cateva zile mi-a zis dr noastra sa-i pun cate 3 picx3 ori/zi, daca crezi ca nu e nevoie, pune-i doar seara la culcare.
Ai incercat sa-i pui ceva umed in camera? daca e calorifer cald, un vas cu apa sau un prosop ud, daca nu, un umidificator-poate de-aia are nasul infundat numai noaptea, e aerul prea uscat. Cu scutecul ud de pipi, noi am rezolvat cu Huggies Flex, chiar si clasic; sunt un pic mai plini si mai largi si nu mai avem problema asta; si Filip se uda rau seara de seara, obosisem sa-l tot schimb dimineata cu totul, si mai era si rece, normal daca era ud tot!

Lavi, intr-adevar, frumoase tricotajele, dar sunt ale lui Andutzy!
Super ca Lorinuta iubeste cartile! are si rabdare sa i le citesti? ca asa si Filip, are cateva carticele cu animalute, preferatele lui, pe care le imita la rand, asa, pagina cu pagina; cica el "citeste", dar mai avem si altele cu animalute si cu 2-3 randuri scrise, dar la alea n-are rabdare sa ma asculte cand i le citesc!
Ddanagh, mor de dragul Dariei! imi place asa mult cand povestesti ce bine va intelegeti!!

Apropos de legea noua, poate la urmatorul bebe...
Noi azi am socializat la o cafea, mamici si bebici de Constanta.
Ne-am mai vazut noi, dar mai mult in parc, insa am inceput sezonul vizitelor. Asa am facut si-n primavara, ne-am vazut pe la cate una pe-acasa, cu bbei cu tot, si a iesit mereu super.
Azi pt prima data l-am vazut pe Filip jucandu-se ca un baietel mare! fata la care-am fost are baietelul de 1an10luni, si tare frumos s-au jucat impreuna. Mi-a venit sa plang cand l-am vazut cu se alerga prin casa cu el si cum se jucau singurei la Darius in camera! f rar a venit sa ma caute! of, ce repede cresc!
Aaa, si tot azi, a deschis singur usa de la baie! iar -Premiera! sa vedeti de-acum, ca n-o sa mai pot sa-l izolez pe nicaieri in caz de nevoie!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an

Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Clau haioasa patanie cu dormitul ...

hai sa va arat cum se jucau copiii mei aseara

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Am inteles ca au aprobat- o deja. Au dat la stiri, din ianuarue, da' la ce bun acum?

Anto, unde ai scris de celule? ca eu nu am vaut. Sunteti mai bine cu raceala? Si- a dat drumul Sonia la mers bine? Te- alearga?

pentru urmatorul bb , sau mai bine ii zic urmatoarea ca as vrea fata...sa nu credeti ca e pe drum, doar in plan

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub
[hai sa va arat cum se jucau copiii mei aseara

Sunt asa de frumosi ca imi vine pofta sa ii fac un fratior Catarinei

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput