Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaiub

hai sa va arat cum se jucau copiii mei aseara

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

ce fain...si eu visez sa se joacea ai mei asa

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:

Clau haioasa patanie cu dormitul ...

hai sa va arat cum se jucau copiii mei aseara

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Super filmuletul, ce dulci sunt si ce frumos se joaca impreuna! Abia astept sa aiba si Alessia un coleg de joaca.

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Na ca am facut o gafa deja. Andicule sper ca ma ierti Asa e daca raspund din amintiri Lori nu are prea multa rabdare sa-i citesc, in schimb e foarte interesata de rezumat . Ii povestesc varianta mea, uneori mai schimb, la Scufita rosie lupul nu are voia sa o manance pe fetita sau pe bunicuta, la Capra cu trei iezi, lupul joaca de-a v-ati ascunselea cu iezisorii si apoi cade ca aiuritul de pe scaun samd. Si asta pt ca am patit-o: i-am pus la calc clipul video animat cu cei trei purcelusi de la Disney. A avut cosmar noaptea si n-o puteam potoli. Asa ca ii mai imbunez povestile ca vad ca intelege mai bine decat credeam eu, eu am cam ramas in urma, tot bebe mic o cred.

Timi da, tup-tup face iepurasul, cu doua degetele saritoare

Nonna tare frumosi sunt baietii tai, mi-am delectat privirea cu mancatorul de perdea si cu zambitorul strengar Eu pozici nu prea mai pot face, pt ca Lori, cum vede aparatul foto, vine fuguta sa il ia. La fel si cu filmatul, nu pot chip sa o filmez si tare as vrea sa am pe filmulet cum face ea chit-chit, cum canta, cum mangaie papusa-bebe, cum ne iubeste, cum rade in hohote Am, in schimb, muuulte poze cu un degetel sau cu o manuta in prim-plan.

Anto pt Victoras, cu intarziere

Noi cu olita nu exersam. O avem, ca s-a gandit strabunica Lorinei sa-i cumpere (a auzit ea ca e fata mare si nu are olita). Inainte plangea daca o puneam pe ea, asa imbracata. Acum isi baga picioarele in ea, se asaza pe ea, dar cu funduletul gol nu sta, incepe sa planga. Asa ca nu ma strofoc, o mai las, tot vara astept si eu, poate o fi si mai mare si o intelege ce si cum.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Citat:
[hai sa va arat cum se jucau copiii mei aseara

Sunt asa de frumosi ca imi vine pofta sa ii fac un fratior Catarinei

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Acum am vazut si eu, ce fain

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui Timi07

ce fain...si eu visez sa se joacea ai mei asa

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

se vor juca si ai tai asa, peste vreo doi ani

Clau, Stefania, spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua..intai sa raspund si eu la ce stiu
colargol,i-am pus 2 picaturi de 3 ori pe zi...mi se pare tare bun, am inteles ca sticluta nu e valabila mai mult de doua saptamani.

eu folosesc pentru mihnea scutece pamapers,dar tare bune, cu o capacitate mare de a absorbi mi s-au parut cele de la happy.

stiu ca a spus cineva pe aici ca sange rosu,proaspat semnifica o fisura anala,iar sange inchis,cele digerat...sper sa nu gresesc si imi pare rau,nu stiu cine a scris.

ioanaiub,si eu am acele junghiuri,in dreapta sus,am observat ca le am cand sunt stresata sau obosita.

am fost la doctor sa ma conving ca fac bine ce fac si ca nu s-a agravat nimic la starea lui mihnea...si da,se pare ca e bine,ce aud eu ca fiind un harait/horcait sunt mucisori care din fericire n-au coborat in bronhii,mai mergem cateva zile cu ambroxol si colargol...ma declar fericita,am reusit sa le vin de hac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

musso17 s-ar putea sa fie de la stress, saptamana trecuta m-am enervat foarte tare si poate m-am "zdruncinat" putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Andicu nici Raducu nu bea ceai, dar laptele are succes intotdeauna.
Multumesc pentru raspunsuri. Am pus vas cu apa pe calorifer, dar nu a contat. O sa mai schimb scutecele.
Clau mi-o si imaginez pe Alessia cea cocheta in dormitor . Ce bine ca s-a aprobat legea...la mine ajung mai greu informatiile. Trebuie sa vorbim, sa vedem cand facem bb2, poate reusim sa nastem in aceeasi zi de data asta .
Ioana eu nu vad filmuletul de la serviciu

Andreea si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ioanaiub, frumosi foc si dragalasi puiutii tai.

Nonna, si pe voi v-am vizionat si mi-ati placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Anto, multumesc de raspuns.

Karli, oja de pe cada am scos-o cu fas-fasul acela mov-albastru pt toate depunerile din baie. Aaaaaaaa, in seara aia eram bucuroasa ca mi-am stramtat o fusta care la botez imi venea fixa. Mai, dar am taiat din ea cativa centimetri buni (din latime, nu lungime).

Luna, fetele mele au camere separate, dar in ultima vreme am vazut caprefera sa doarma impreuna si cum se adorm una pe alta, sunt cu totul de acord cu ele. Le vrific insa de mai multe ori pe noapte. Ma minunez insa, de cat de protectoare e Alexia chiar si in somn.

Azi am fost cu Ilinca la dr, pt ca a facut febra. Nu are rosu in gat, nimic pulmonar, doar viroza. Alta? Pai nu am scapat bine de muci si iar? Mi-a recomandat panadol si rynxyl si sa nu o duc in colectivitate ca sa o poata vaccina pe 25. Si mi-a zis clar ca trebuie sa o vaccinez ROR si ca ea ii face vaccinul ror inaintea celui de un an pt ca cu ROR-ul nu poate intarzia mai mult de 15 luni.Nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput