Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si eu cu voi la cafea. Am baut-o de la 7 de fapt inainte de a trimite copilul la gradi.Acum beau una virtuala si va citesc in timp ce Andrei face miscare.

Cafera eu am facut recoltare de celule stem cu Cord blood center.Si eu sper sa n-am nevoie de acele celule.

Tot citesc despre aerosoli si tot aud de copilasi cu probleme respiratorii. Eu multumesc lui DD ca baietii mei nu prea au probleme din astea.Am avut noroc la cit de indaratnica sunt in privinta medicamentelor.

Mie mi-e dor de Lia, de Aylin, de Lavinia, de Anya, de Ioana, de Nicole, de Valen. Multe din fete n-au mai scris demult.Unele chiar de foarte demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata,

!!! Am nevoie . Imi este un somn de nu mai pot. Anto multumim de cafea

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata..si eu am nevoi de multa cafea caci ne+am treZit devereme rau.nu stiu ce mi+a facut fii+miu la calculator ca s+au schimbat functiile la taste.

imi pare nespus de rau ca nu am facut recoltare de celule stem,n+am fost foarte convinsa de utilitate si nici prea informata,sa speram ca la urmatorul.

o zi buna va dorim,ma duc la manichiura...dupa vreo trei luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata,
si eu m-am trezit devreme, am trimis copilul la gradinita si din lipsa de ocupatie am vazut o bucata din Sex and The City ... mai am vreo jumatate de ora, vizionarea la pranz
mai fetelor, de vreo cateva zile am o durere in zona ficatului, asa niste junghiuri, uneori imi ajung pana la gat ... sa fie de la fiere sau vreo nevralgie intercostala? ... asta cu nevralgia e de "comedie", pe vremuri aveam o doctorita la circa, la ea ori aveai cancer ori nevralgie intercostala
alte simptome nu am, nu ma simt rau, doar ma inteapa ...

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata si de la noi!
Noi va citim, dar nu reusesc sa citesc tot din urma si ma simt asa de rupta de realitatea DC ca nu stiu de unde s-o apuc. Deci nu am curajul sa mai si scriu, ca sa nu fac gafe sau sa scriu in paralel cu ce scrieti voi

Nonna si mie mi-era dor de tine si de baieti, mai asteptam si niste pozici cu ochi frumosi de flacai dragi

Am vazut si muuuulte pozici, inclusiv cele cu Adeluta si tare mi-au mai placut toate. M-au impresionat si momentele frumoase de giugiuleala dintre Timi si Soph (Timi, esti frumoasa rau ) si zambete frumoase de-ale lui Saby, si filmulete haioase cu dragul de Matei si cu porumbeii si.... inca muuulte altele, dar sunt uituca
Noi suntem tot cu mucisori, fara febra insa, deci tratam cu colargol in continuare si cu multa indiferenta (ei, hai ca bravez aici, nu sunt chiar asa de indiferenta, ca parca tin prea mult mucii astia). Eu am avut o laringita de toata frumusetea, acum am ramas cu tusea expectoranta, of!

Andicule tare frumoasa pasiune, super caciulitele , la puloverase te pricepi?

In rest... ce sa va mai spun?... Lorinush e innebunita dupa carti, vine si mi le tranteste in brate sau chiar in fata ca sa ii povestesc, recunoaste toate personajele (are o memorie uimitoare pt mine, adica recunoaste toate personajele si decorurile din cartea luata ieri deja) si face ca toate animalele (iepurasul, magarusul, lupul, calul, ursul, pisica, soricelul, catelul, leul, cocosul, fluturasul face fliu-fliu etc.). Nu mai sta in carucior, in schimb merge de manuta cu mami pana se plictiseste, ii plac copiii la nebunie, e in stare sa plece fara sa se uite in urma la mami cu alti copii. Si cam atat imi aduc aminte.

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Lavinia , daca tot ti-era dor de baieti uite-i aici.

Dar tu poze cu belisima? Nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Io-mi tratez copilul babeste. Adica ii dau sirop de ceapa cu nuci si acum am pus sa fac niste sirop de ridiche neagra. Am tot citit cum ca nu e foarte indicat sa dai tot felul de siropuri la copii basca cica nu prea functioneaza, sau nu e dovedit clinic ca ar functiona asa ca am renuntat la ele. Oricum, pana acum nu am avut nimic grav, doar ca ne luptam cu ceva muci si tuse, dar nu foarte grav. Vreau sa-l scap cat mai repede sa-i fac si eu vaccinul ala de 1 an, inainte sa-mi expire in frigider.

in privinta olitei treburile nu functioneaza. I-am luat una acum cateva luni si statea pe ea. Am practicat EliminationCommunication si pentru scurt timp a functionat, la kk. Dar pe urma nu am mai stat pe acasa, nu l-am mai urmarit si au trecut cateva luni fara. Acum nici macar nu mai concepe sa se aseze asa ca il mai las cu scutec desi nu-mi convine prea mult. Vreau caldura ca sa-l tin in fundul gol prin casa!

Fug, pup

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

...nimic important, numai sa stiti ca sunt cu ochii pe voi!

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

lorinaoo1 multumesc. Dar zi-mi si mie cum face iepurasul ca n-o sa dorm la noapte.
Chiar daca nu reusesti sa citesti mai intra sa ne pove de Lorinush

Fianna cum faci siropul de ceapa cu nuci.Eu ridiche neagra n-am vazut pe aici-da citisem de ceva remedii naturiste cu zahar sau mire puse in scobitura facuta in prealabil in ridiche.

Am vazut pe bbc o reteta de praji cu cioco si chili , am gasit-o si la ei pe site dar ia cam mult timp-ce bine era daca mai era mama in Irl. Cred ca fac in weekend si eu tortul de zahar ars ca nu l-am mai facut de 2 ani.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Nonna ti-am admirat familia dar mai ales feciorii.Ce-mi place poza unde Vlad il tine protector pe Andrei.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput