Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 9
silvi8 spune:
salutare!
moruna, sarcina e cat se poate de ok. adica tot am contractii dar cu no spa si odihna zic eu sa fie bine. deabia astept sa merg la dr. pe 26 ca sa ma linistesc...
gabi, imi pare rau sa aud ca albert iar e bolnavior...spuneai ca daca e un pic mai bine il vaccinezi/imunizezi. n-ati mai reusit sau nu a avut efect? multa sanatate!
pup toate fetele!
silvi
21 +
VINE BEBE
POZE
danybv spune:
fetelor azi fac cinste cu o felie de Tort si o cupa de sampanie 
din partea mea
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
gabiu spune:
danybv la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sotul copiii sa-ti fie mereu aproape, sa ai numai impliniri si sa fii mereu acelasi suflet frumos pe care l-am cunoscut

gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
neata!
dany, 

LA MULTI ANI!
am ratat ocazia sa iti urez la timp, sanatate, fericire, lumina in suflet si realizari alaturi de frumoasa ta familie!
sper sa primesti si azi urarile mele ptr ca sunt din suflet!
sper ca ati sarbatorit, mai ales ca s-a lasat si secul aseara.
fetelor astazi e sarbatoare mare: nu religioasa ci istorica 130 de ani de la revenirea Dobrogei la Romania. la 13 incepe spectacolul la sala sporturilor: mihai treistariu, cornelia si lupu rednic, laura lavric, los platanos, etnic, senzual...si parca atat. plus formatii din judet de dansuri si cantece populare. si tot la sala sporturilor expozitii de: obiecte populare, vinuri si produse alimentare.
tot azi la teatrul jean bart "orchestra de pe titanic"de boicev la ora 19
iar maine la jean bart la 11 teatru ptr copii "Tigrisorul purpuriu caruia ii placeau clatitele"
si tot maine de la 18 la jean bart spectacol de muzica folk: Nu acum, Arva Paul, Luacian Darie si in deschidere un tulcean bun prieten si coleg al meu mircea iordache.
tot ce am scris pana acum, toate spectacolele sunt gratuite!!!
daca nu aveti alte planuri puteti merge cu incredere ca noi am muncit o luna sa organizam aceste spectacole...
o zi buna tuturor!
silvi
21 +
VINE BEBE
POZE
danybv spune:
MULTUMESC TUTUROR FETELOR CARE M-AU FELICITAT DE ZIUA MEA 

danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
danybv spune:
Noi ieri de dimineata am fost cu Andrei si Maria la Billa .
Am pus si noi cateva poze, unele sunt facute la locul de joaca , le puteti vedea AICI
Am pus si un FILMULET cu ce face ea la locul de joaca
danybv
Mamy de
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut spune:
LA MULTI ANI, DANY!!!! Sa fii sanatoasa, voioasa, sa te bucuri de familia ta minunata si mereu sa fiti cu zambetul pe buze!!!Pupici multi !!!
http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq
Mirell@ spune:

LA MULTI ANI, Dany!

o data inceputa aniversarea, sarbatoarea ei tine pana la urmatoarea aniversare asa ca nu-i prea tarziu sa primesti si din partea noastra un calduros si sincer La multi ani! Fii fericita si atunci cand vor veni necazuri, zambeste, caci zambetul....fie el si fortat tot alunga deziluziile si necazurile. Te pup si te imbratisez cu drag.
Hey... burtici. Sunteti bine? Una dintre ele am vazut-o aseara (mirela), vei fi o mamica super. Se vede gingasia si blandetea in ochii tai. O sa ai cea mai fericita fetita! Sanatate si succes mai departe.
Gabi, imi pare rau pt Albert ca sufera din nou. Va pup sa treaca mai repede.
Teo acum vreo 4 zile dadea semne de febra si i-am facut de 2 ori masaj cu otet, rachiu, alcool sanitar si apa(cate 1-2 linguri din fiecare). Toata casa mirosea a otet, dar acum e bine. Am inceput sa-i dau sa bea ceaiuri pt raceala chiar daca nu este racit, ajuta mult. Portocale si mar la ordinea zilei + vitamina C pt copii. Sper sa-l mai tin asa o vreme buna, ca a racit destul pana acum. Vreau sa-i cumpar si niste berry nectar cu gust de caise sau mar de la "Forever". Are in compozitie si aloe vera. Ajuta la imunizare... dar sper sa ajung cat mai curand la barlad sa-i iau ca sora mea este reprezentant Forever.
Nu prea mai iesim pe afara ca este foarte rece. In rest toate bune si frumoase!
Salut toate fetele.
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca) 
............................................................................
Mirell@ mammy lui
Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007
moruna spune:
buna fetelor!
iarta-ma dany ca nu ti-am zis "la multi ani!"la timp.sper sa te bucure si acum daca nu e prea traziu....deci....La multi ani!iti dorim sa fii sanatoasa,fericita si sa te poti bucura de absolut tot ce este frumos in viata ta...de la cele mai banale lucruri pana la cele mai importante.iti doresc sa intalnesti de acum incolo in viata ta numai oameni frumosi si curati la suflet care sa fie mereu alaturi de tine si sa te iubeasaca cu adevarat!LA MULTI ANI!!!!!!
voi fetelor ce mai faceti?eu sunt disperata deja cu toata harababura asta din casa ....ioi ce naspa e.imi vine sa ma urc pe pereti!!!!!!ma mai amgesc cu gandul ca la final o sa fie frumos si curat si ma voi bucura din plin de asta.
sper ca sunteti bine si voi si bebelusii vostri din carut sau burtici
va pup!!!!!!!
mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
silvi8 spune:
neata!
ce faceti fetelor? cum ati petrecut in week-end?
eu nu ,a simt prea bine. continua contractiile, ma doare burtica si pe deasupra am inceput sa am si migrene si insomnii...deabia astept sa ajung saptamana viitoare la dr sa aflu macar ca bb e bine.
dany, ti-am admirat piticii la locul de joaca. sunt frumosi ca intotdeauna
moruna, sa stii ca atunci cand termini totul si vezi casa frumoasa si mai ales curata iti dai seama ca a meritat sa suporti tot santierul. sper sa termini pana la Craciun.
o zi minunata tuturor!
silvi
21 +
VINE BEBE
POZE