Tulcence ?9

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata, o cafeluta, ceai, ceva?
moruna are dreptate silvi, cand vezi cum arata la sfarsit uiti ce ai indurat.
silvi mai ai putintica rabdare, bb va fi bine. Odihneste-te cat mai mult.
Albert e mai bine, de fapt nu a facut decat febra fara alte simptome. In afara de rosu in gat nu a mai avut nimic. Sper sa scape si de asta cat mai repede.

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!
salutare fetelor! ce mai faceti?
eu noaptea trecuta am dormit si am scapat de durerea de cap. in schimb inca ma doare mijlocul si burta...
dany, gabi tot am vrut sa va zic si mereu uit...am inceput sa port de ceva timp hainutele de la voi. blugii albastri si rochita deocamdata, celelalte sunt inca mari. asa ca va multumesc inca odata...

sa aveti o zi minunata!

silvi 21 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Silvia sa porti sanatoasa si iubita hainutele
Gabi imi pare tare rau de bebe Albert,ii doresc multa sanatate si sa fie bine , asa sunt copii imediat racesc s-au culeg te miri ce virus de pe cine stie unde , un pupic mare de la noi
Moruna spor la treaba cu casa , cand o sa fie gata ai sa vezi ce bucurosi ve-ti fi toti ai casei
Mirell@ un pupic mare si aveti grija de voi
Mirelaionut sarcina usoara
Arissa unde esti ???????, mai da un semn de viata sa stim ca sunteti bine
Noi suntem bine toti , nu avem noutati momentan

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

neata fetelor!
haideti la un ceai, cafea, 3 in 1...fiecare dupa preferinta!

eu am reusit sa racesc iar. nu stiu cum si unde dar m-am trezit cu nasul infundat, durere de cap, gat, urechi...sper sa imi treaca repede!
in rest toate bune! de astazi intru in luna a sasea de sarcina. nici nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul...

o zi minunata tuturor!

silvi 22 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

oooo Silvia sarcina usoara in continuare si ai grija de tine si bebe si insanatosire grabnica iti doresc

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele! Tarziu dar va invit si eu la o cafea, ceai cu lamaie pt. gravidutze...

Noi suntem bine, ne odihnim (azi m-am trezit la 10.30-deja ma simteam vinovata), bebelina da din picioruse, se inconvoaie prin burtica, luni pe 24 mergem la control o sa-mi faca si ecografie sa vedem cat a crescut, daca e totul ok...off abia astept sa nasc si sa fie totul ok, ma rog la D-zeu ...

Silvi, imi pare rau ca iar ai racit (eu am avut un sistem imunitar super, nici o raceala, i-am si dat cu lamaie si miere in fiecare dimineata), sa te odihnesti cat poti de mult, sa nu te stresezi cu serviciul si sper sa scapi de durerile de spate si burtica.
Ma gandeam nu iti pui net acasa, noi cum o sa stim de tine cand o sa-ti iei concediu , sa vorbim de bebelusi...

pup toate fetele si pe toti copilasi

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

salutare fetelor!
zi infernala la serviciu...deabia astept sa scap dar mai e atat si vine decembrie cand e cea mai multa munca din an

dany, multumescsi eu...

mireluta, ceai , miere si lamai am mancat si eu dar eu oricum raceam f des. chiar e bine ca e a doua oara cand racesc de cand sunt insarcinata. iti tin pumnii sa fie totul bine la control!
acasa ca sa imi pun net tre sa imi iau intai calculatorpana acum chiar nu a fost o prioritate si chiar nu aveam unde sa il pun in ce haos era la mine. in functie de bani imi voi lua si calculator.

o zi minunata tuturor!

silvi 22 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

iar liniste pe la noi...

neata! trezirea!

m-am intalnit ieri la orange shop cu mirela si teo...nu va spun cat e de scump. si avea o sticluta de "tuc" si "dui ani".

ma apuc de treaba si mai revin...
o zi minunata tuturor!

silvi 22 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

tot eu...va urez un sfarsit de saptamana minunat! pe luni!

silvi 22 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna, primiti o tulceanca ratacita prin Bucuresti?

Mergi la inceput