Tulcence ?9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Neata fetele,
poftiti la cafeluta, ceai, 3 in 1 sau cine ce pofteste.
babylina bine ai venit, povesteste-ne ceva despre tine ca sa te cunoastem

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!

gabi,am venit la ceai ca uite vin direct de la tara si n-am baut...aseara am fost la mama ca a si-a serbat ziua numelui care va fi miercuri, Sf Stelian si flo a baut iar eu nu voiam sa conduc noaptea mai ales ca am venit cu masina socrului asa ca am ramas acolo si am venit dimineata.
astazi sar peste ceai, in afara de asta viertual

a nins sambata la tara ca in povesti, era atat de frumos, zici ca eram la munte. cand am venit dimineata in tulcea, aici pic de zapada si noi cu masina plina de zapada...

babylina, am vazut ca ai deschis un subiect cu "bucurestence din tulcea" si chiar voiam sa te poftesc pe la noi...bine ai venit!

voi ce-ati facut in week-end?

silvi 22 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portugal spune:

buna fetele apar si eu dupa o pauza foarte lunga si va spun ca gata am nascut ancerc sa pun si foto cu Sara Ines

http://community.webshots.com/user/danas42

Mergi la inceput

neata!

ce faceti fetelor? azi se pare ca iese sorele, hai scoateti si voi capul din barlog

portugal, bine ai revenit la noi! felicitari ptr printesa. sa va traiasca si sa va bucure fiecare zi! deabia astept poze cu pitica. nu stiu daca ne-ai mai urmarit subiectul dar si mireluta asteapta o fetita in decembrie si astept si eu un bb in martie asa ca povesteste-ne cat mai multe...

o zi minunata tuturor!

silvi 22 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetele

In primul rand bun venit la noi babylina sper sa-ti placa aici la noi , te asteptam sa ne scri
portugal felictari mamico , sa-ti traiasca printesa Sara Ines , sa va bucurati de ea toata viata si sa va aduca numai bucurii
Silvia ce frumos zici tu acolo de zapada de la tara , ma bucur ca ai avut parte de asa ceva , noi inca nu , asteptam de sarbatori poate va ninge si la noi la oras sarcina usoara si ai grija de tine si bebelus
Gabi servici usor
mirelaionut sarcina usoara si cat de curand iti vom face galerie , abia astept
Mirell@ pupici de la noi
Mai fetelor, stiti ceva de Arissa ???? nu a mai intrat de mult timp
Noi suntem bine , nu avem noutati , mai iesim din cand in cand afara cu copii la plimbare dar asta cand este sotul liber in rest stam in casa la caldurica
Va pupicesc si aveti grija de voi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

dany, multumesc ptr grija! da, intradevar la tara a fost super da acum s-a topit si acolo...din pacate. poate macar de sarbatori avem parte de zapada. ma bucur ca voi sunteti bine cu totii. piticii!

daca intrati maine pe aici sa nu ma cautatiplec de dimineata la constanta ca la 8 avem programare la revizie cu masina socrului, apoi avem program de colindat prin carrefour, metro, real...si la 4 programare la medic la medgidia. deabia astept sa vad ce face bb!
o sa avem o zi plina...

sa aveti grija de voi! ne reauzim joi!

silvi 22 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

wwwoooww Silvia ce program frumos vei avea tu maine , te invidiez ( glumesc) pai atunci iti doresc drum bun , ai grija de tine si bebe , fi fericta iti vei vedea coplilul la eco , ce super, poate aflati si ce ai tu in burtica
Si eu vreau la Carrefour !!!! noi abia avem bani sa supravietuim din cauza ca am facut niste reparatii la acest apartament si am ramas pe liber cum se spune .

Si banutii care ii mai avem ii tinem pentru mancare si laptele Mariei, hotii astia de la DSP nu ne-au dat laptele luna asta si au zis ca nici nu cred ca il vor mai da deci trebuie sa cumpar eu acum lapte , dupa ce ca platim o viata intreaga toate taxele catre sanatate si cand vine vorba sa dea si ei 1 an de zile lapte pt copil , nu sunt in stare : russinneee lor !! , na ca mi-am spus si eu offfulll

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna fetelor,
Multumesc de frumoasa primire.
Sunt nascuta, crescuta in Bucuresti dar locuiesc de 12 ani in Bucuresti de cand m-am maritat. An 37 de ani si am un baietel de 1 an si 3 luni.
Am deschis topicul cu " Bucurestence din Tulcea"(dar nu a scris nimeni) pentru ca nu prea mai cunosc asa bine Tulcea ( ajung rar pe acolo si stau putin).
MA bucur sa fiu din nou printre Tulcencele mele

Mergi la inceput

buna fetele

Cam liniste pe forum azi , sa pare ca sunteti ocupate , noi suntem bine , am iesit ieri afara cu copii, ne-am plimbat prin parc , a fost bine pana cand a inceput sa bata tarte vantul pe urma am intrat in casa .
Am mai pus niste poze facute cu ceva timp in urma , le puteti vedea aici
Va doresc o zi buna si va astept sa mai vorbim

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna,
Azi am o zi proasta. Mama mea a fost internata in spital cu hematurie si eu nu pot merge acasa

Mergi la inceput