Tulcence ?9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Babylina, bine ai venit printre noi!! Ii doresc multa sanatate mamei tale, sa auzim numai de bine!

Portugal, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, sa va bucurati de ea si eu mai am o luna si trebuie sa nasc, abia astept!

Luni am fost si noi la control la Bucuresti, am facut si ecograf bebelina e bine, are 2300g, peste 2 saptamani ma duc iar si eu raman la o prietena acolo pana cand o sa nasc...abia astept nu mai am rabdare, mi-a crescut si burtica, m-am saturat si de drumurile astea...dar ma topesc cand da un piciorus la mangaiat, e asa dragalasa, abia astept sa o tin in brate si sa o pup non-stop.

Silvi, asteptam maine sa ne dai numai vesti bune!!

Dany, am iesit si eu putin afara azi, e frigut, cred ca le-a inghetat nasucul la cei mici, pupici de la mine si bb!

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

buna dimineata fetele mele dragi!

astazi va fac "cunostinta" cu fiica mea CRINA

asadar ieri domnul doctor a confirmat ca e fetita.
bb-lina e f bine la toate masuratorile, f energica, s-a miscat continuu, e si f frumoasa, are 588 de grame si este perfecta dupa cum s-a exprimat chiar dl dr.
si acum partea urata...in 3 saptamani colul s-a scurtat cu inca 9 milimetri ceea ce spune dr ca este ingrijorator. si asta se intampla datorita contractiilor de care tot ma plangeam eu. prin urmare mi-a dat pe langa no-spa si gynipral ptr cateva zile si daca nu e nici o ameliorare ma asteapta sa ma interneze cateva zile ptr un tratament perfuzabil
pana atunci insa mi-a dat concediu si sunt consemnata la pat. din pacate am maine o sedinta importanta la munca si deabia dupa aceia pot sa stau in pat.

dany, mare dreptate ai cu astia de la DSP. si nu numai degeaba platim asigurarile de sanatate si alte tot felul de taxe...
sa stii ca bani prea multi nu am nici eu. ieri de exemplu am dat 4 mil pe eco morfofetala dar a meritat fiecare banut. nu am facut prea multe cumparaturi...asa cate ceva de mos neculai si mancare, fructe...ptr bb tot nu am luat nimic ca nu ne hotaram la culori.data viitoare vom sti insa...

babylina, multa sanatate mamei tale!

va imbratisez pe toate!

silvi 23+ mami deCRINA
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Silvi, ce ma bucur o sa ne plimbam cu mandrele noastre!!!Sa va traiasca dulceata Crina -imi place mult numele, pe fetita noastra o sa o cheme Mara Ioana.
Referitor la pb. cu scurtarea colului, ai grija si sa faci asa cum zice medicul, de acum o sa stai numai acasa sau o sa mai revii dupa o pauza la munca?Poate nu-sa te odihnesti si tu...iti tin pumnii si sa auzim numai de bine!

Pup toate fetele, daca era vara ma plimbam si eu dar asa-consemnata la domiciliu. Pupici la mamici si copilasi

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Silvia si Mirela, felicitari si sarcina usoara.
Silvia si eu am luat in sarcina Gynipral si no=spa ( no -spa-ul aproape ca pe bomboane. Gynipral mai am si acum in frigider o cutie. Plus stat la pat 2 luni de zile.
Trebuie sa stai la pat cumintica , ca sa nu ii vina lui Crina ideia sa te cunoasca mai devreme. Cel mai bine ii este la tine in burtica.
Mama mea este inca cu perfuzii . Inca nu i-au pus diagnostica. Nu stiu cum o pot trata fara sa gaseasca cauza. E de 2 zile in spital si abia daca a vazut-o un medic. Dar, se pare ca se simte mai bine.
Danybv imi pare rau pentru problema cu laptele.
Imbratisari si ganduri bune pentru toate.

Mergi la inceput

neata fetele!

mireluta, deabia stept sa se cunoasta printesele noastre. sa vezi ce o sa ne mai plimbam prin parc la vara...

babylina, multumesc de sfat! azi e ultima zi la serviciu. de maine stau si ma odihnesc. asa a zis si dr "ce vrei sa avem bb in ianuarie?"

acu am de predat o lucrare, cred ca ultimaapoi avem o sedinta si gata imi inchei activitatea ptr mult timp...

o zi buna tuturor!

silvi 23+ mami deCRINA
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut, n-am mai intrat de cateva zile pe aici pt ca am avut foarte mult de lucru la birou
babylina imi pare rau pt ca mama ta nu se simte bine
silvi si mirelaionut sa se faca mari puiutele voastre si sa treceti cu bine peste ultimele luni ( sapatamani) ale sarcinilor
danybv rezonez cu tine la pofta cumparaturilor din Carrefour.........
nu mai stiu cui ce trebuia sa-i spun asa ca va pup pe toate, week-end placut tuturor

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

gabi, multumesc!

mireluta, am vazut ca a fost ziua ta! si n-ai zis nimic...n-ai dat un pasar de sampanie, o felie de tort? la multi ani!!!

fetelor nu stiu cand ajung pe la voi asa ca va zic sa aveti grija de voi si sa fiti cumintele!
pupici si imbratisari

silvi 23+ mami deCRINA
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mamici, va astept cu drag la subiectul " Ajutoarele lui Mos Craciun", avem nevoie de idei si voluntari . Nu vrem sa ducem jucarii numai copiilor din Bucuresti, doreste cineva sa se ocupe si de copilasii de-acolo ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna fetele....

Babylina bine ai venit printre noi.
Sanatate multa memei ale si un pupic la pitic. Al meu are 1 an si 9 luni pe 2 dec.

Portugal, felicitari pentru Sara. Doresc sa creasca mare si frumoasa. Asteptam poze cu voi.

felicitari pt bebelusa Crina. Ai ales un nume frumos, o sa fie mandra fetita de acest nume pentru ca poarta cu el numele unei flori foarte frumoase, parfumate si gingase. Sarcina usoara mai departe.

Mirelus tu mai ai un pic. Stiu ca este greu i ultima luna... te misti greu, nu mai poti dormi bine, dar asta pentru ca acolo este cineva care asteapta sa se uite in ochii tai blanzi si sa-ti spuna "ce frumoasa esti mami!" Tin pumnii.

Numai fetite pe aici... Teo cu cine se joaca cu masinutele?.... Cred ca trebuie sa-l invat sa dea floricele la fetite!

hai ca va iau la rand ca n-am mai intrat de mult.
Dany, cu tine mai vorbesc pe mess, dar iti urez si aici sanatate multa la pitici si sa aveti grija sa nu raciti.

Gabiu, cum se mai simte Albert?

Arissa mai scrie-ne cate ceva...noi asteptam in fiecare zi sa te vedem din nou pe-aici.

Va doresc numai bine.

Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Buna fetelor,
La multi ani celor care sarbatoresc de Sf Andrei.
Dany sa iti traiasca baiatul, sa creasca mare si frumos si sa iti aduca numai bucurii.
Silvi, sper ca deja te-ai instalat confortabil in pat si ca stai cumintica acolo. E mai greu la inceput dar te obisnuiesti.
Mirrell@ bine te-am gasit .
Mama este inca in spital.S fapre ca a fost o mietricica de la rinichi. Inca trage la masea (inca ii mai baga perfuzii) dar starea ei este buna. E vesela , manaca, sper ca in 2-3 zile ii da drumul acasa.
Imbratisari si ganduri bune pentru toate.

Mergi la inceput