Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 13
arissa spune:
Buna, dragele mele!
Nu ma certati foarte tare. Inca nu reusesc sa ma adaptez la programul acesta de 8-4.30, dupa care am scoala de soferi si program administrativ acasa. Seara de cele mai multe ori adorm si eu cu fata cand merg sa o culc pe la 10. Altfel cred ca nu as face fata. Este putin mai greu pentru ca nu am pe nimeni, nici o bunica la indemana sa ma ajute cand si cand sau sa stea cu fata macar ocazional. Eu fac tot ce tine de casa, mancare, singura. Insa inainte de Craciun revine mama si sper sa fie un pic mai bine.
Eu de fapt am intrat acum pentru ca am visat azi-noapte o intalnire de mamici, dintre care am retinut-o doar pe Mireluta, care nascuse o fetita superba, cu par mult si ochii albastri si era foarte fericita si linistita ca nasterea a decurs fara nici un fel de probleme.
Babylina, bine ai venit!
Portugal, felicitari, sa-ti traiasca micuta, sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Silvico, as fi bagat mana in foc ca e fetita!!! De la o vreme am un feeling cu chestiile astea si tu esti a treia persoana la care se confirma presentimentul. Lasa-l incolo de serviciu, odihneste-te cat mai mult ca bebita trebuie sa mai stea cumintica acolo catava vreme.
dany, am vazut pozici, sunt niste frumosi amandoi! M-a trecut un fior cand am vazut pe Maria in picioare, de manuta...cum trece timpul. Nu fi necajita ca nu sunt bani...vin ei, bine ca sunteti sanatosi.
gabi, pupici tie si lui Albert!
Noi suntem ok, Maya creste, spune tot mai multe cuvinte, nu stiu cat intelegem noi din ce zice ea. Ieri, de exemplu, si-a bagat in bluza mai multi banuti si s-au dus in pampers o parte din ei. Dupa somn, s-a dus la taica-su si ii tot spunea "cate, cate"...el nu pricepea ca fiica-sa ii spunea sa scoata banutii de acolo. Face multe trasnai, are tot felul de crize de personalitate (specifice varstei) dar tot e foarte draguta. Eu personal sunt fericita ca nu am avut-o deloc bolnava, in ciuda anotimpului rece. A avut un pic de muci cateva zile cand s-a racit in casa, prin septembrie si atat. Sper sa continuam in acest mod.
La munca e bine, m-am obisnuit si imi prieste activiatea. Cumva, parca ma organizez mai bine in toate de cand am un program fix. Doar ca nu mai am timp de prea multe.
Pup pe toata lumea, incerc sa revin mai des.
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
arissa spune:
Sa nu uit!
La multi ani pentru Andrei al lui Dany!! Sa cresti mare si sa ai noroc in viata!
Si inca ceva: Mirell@, nu am gasit cd-ul cu windows prin casa, n-am mai apucat sa-ti spun.Ai rezolvat problema cu virusii?
danybv spune:
buna fetele
ooo ce ma bucur ca ati revenit in forta cu scrisul
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI !! tuturor celor care poarta numele Sfantului Apostol Andrei , sa le daruiasca dumnezeu multa sanatate , fericire si viata lunga
Multumesc fetelor pentru urarile facute lui Andrei , va pup pe toate 

LA MULTI ANI !!! si pentru mirelaionut imi cer iertare ca iti zic asa cu intarziere , sa fi sanatoasa ,sa ai parte de o nastere usoara si o fetita frumoasa si cuminte
Azi nu am timp sa citesc din urma dar voi reveni maine .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
gabiu spune:
La multi ani lui bb Andrei de danybv, sa cresti mare si sa fi sanatos( ca frumos esti !
)
arissa ma bucur ca ai mai scris, pupici multi lu' Maya vorbareata

Albert e bine, nu i-am mai facut nici cantastim-ul ca sa nu mai faca febra, Doamne ajuta!
va pup pe toate, sa va distrati de ziua libera![]()
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
danybv spune:
buna fetelor
LA MULTI ANI !!! tuturor romanilor de aici si de pretutindeni 
Multumesc fetele pentru urarile adresate lui Andrei 
Noi ieri nu am facut mare lucru , am fost de dimineata cu copii la biserica sa-i impartasesc , pe urma am stat putin in parc cu Andrei , l-am dat uta
Maria a dormit in carut , pe urma am sosit acasa si am luat masa in familie la socrii mei
am taiat si tortul lui Andrei ( e cumparat tortul ) iar seara l-am scos pe Andrei sa vada beculetele din oras .
Maria deja a invatat sa arate cu degetul la tot ce vrea , primul lucru pe care am invatat-o este sa arate unde-i Doamne Doamne
, am pus aici un filmulet cu ea cum arata cu degetul la DD, il putei vedea aici
Am pus si cateva poze facute ieri ,poze
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
babylina spune:
Buna,
La multi ani de ziua romanilor. Cum petreceti ziua de azi?
Noi ieri am fost la vot si putin pe la magazine (mai mult in plimbare). Azi aici este destul de urat afara, asa ca prefer sa serbez ziua asta prin munca.
Mirella@ pentru virusi se poate descarca (cumpara)KArpesky de pe internet.
Imbratisari si ganduri bune!
portugal spune:
gata fetelor am reusit de a pune pozele dar cu ajutorul lui dana
Mihaela
Mamy de
Sara Ines ( 13 Noiembrie 2008 ) si
Dragos Eduard ( 4 Iunie 1994 )
Poze cu noi
Poze cu Sara
arissa spune:
portugal, micuta este superba! sa-ti traiasca 1000 de ani!
Azi sunt la munca, fara prea mult chef, noroc ca nu e cine stie ce de facut. Mi s-a facut dor de sarbatori, le simt aproape si sper sa fim sanatosi si sa fie totul ok ca sa ne putem bucura de ele.
portugal spune:
mersi arisa cat de superba e atat de rea e zici ca sunt mici si nu stie dar cum o lasam singura
cand mergem la ia nu mai are nimic servici usor si multa sanatate
gabiu spune:
salut,
te inteleg f. bine cu cheful de sarbatori arissa. Si eu am fost azi cu chef mare, am chiulit putin de la serviciu ( de fapt am fost pe teren
) si mi-am schimbat abonamentul cu unul f. convenabil, prilej cu care am luat si un telefon ieftin ( desi nu vroiam). Acu ma chinui sa-l deblochez ( vreau gratis
) ca sa-i pot pune cartela de la telefonul de serviciu ( care nu-mi prea place
).
Mi-am cautat si cizme dar .....nu am gasit. Am piciorul f. subtire si nimic nu-mi vine bine. Am foit-o pe d-na vanzatoare si.....nimic
.
In rest....totul ok, Doamne ajuta!
va pup pe toate
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007