Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 8
gabiu spune:
salut,
silvi, asa e, nu se invita dar vorba ta, lumea stie si vine oricum. Am avut musafiri si sambata si duminica, ne-am reintalnit cu prieteni vechi ( mutati la Rm. Valcea) care au venit la o nunta si normal ca ne-au vizitat. A fost super, mancare, bautura, dulciuri, etc
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
neata!
ce faceti fetelor?
liniste pe la noi...faceti nani?
de dimineata m-am intalnit cu aurora si am mai povestit putin. noroc ca megem cu acelasi autobuz, doar asa ne mai intalnim si noi...
chiar daca am programul mai scurt astazi nu pot sa plec ca am o sedinta asa ca o sa stau chiar mai tarziu de 4...asta e, sper sa stea bb cumintel. de cateva zile am inceput sa il simt mai bine nu doar asa vag ca niste bule. se vede ca ne facem mari![]()
o zi minunata tuturor si
-ici la pitici!
p.s. daca aveti timp am pus in album cateva poze de la nunta fratelui...nu sunt cele oficiale ca lea sunt pe dvd si calculatorul meu nu citeste dvd.
silvi
20 +
VINE BEBE
POZE
danybv spune:
buna dimineata fetele
Silvia foarte frumoase pozele de la nunta 
Gabi ce ma bucur ca v-ati reintalnit cu cei dragi
Moruna la multe lunite lui bebe Andrei, iar voua sa fiti fericiti si sanatosi 
Mirell@, mirelaionut va pupicesc
aveti grija de voi Noi suntem bine , stam mai mult prin casa fiindca afara este tare rece
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
mirelaionut spune:
Buna, fetele!!
Gabi, sa traiesti cu numele, sanatate si numai bucurii!!! scuze, pentru intarziere, noi sambata am fost la o nunta si nu am mai intrat in weekend pe net. Deja nu prea mai tin la "distractie" cu burticuta mea, cu toate astea am stat pana la 4.30 la nunta ca a fost atmosfera placuta. Apoi, duminica nu m-am simtit asa bine, mi se contracta uterul mai mult timp decat de obicei, deja intrasem in panica...mai e putin si revin eu la formele initiale(abia astept
).
Silvi, ma bucur ca ti-ai prescurtat programul la servici, acum stai pana la 14.00?? De acum o sa inceapa bebe sa dea mai ager din picioruse, face valuri prin burtica, o sa vezi ce fain e...
Pup toate fetele si sanatate la copilasi...fug ca fac o mancarica de mazare...vb. mai tarziu
http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq
silvi8 spune:
dany
ma bucur ca sunteti bine. intadevar s-a racit vremea si nu prea mai e de plimbari...
mireluta, in mod normal ar trebui sa stau pana la 2 dar azi cred ca stau pana la 6
...acum la 3 am o sedinta care nu stiu cat dureaza. si n-o sa fie asta singura zi in care va trebui sa stau. asta e...
spor la gatit! ai grija de tine si odihnestete
silvi
20 +
VINE BEBE
POZE
danybv spune:
buna dimineata fetele 
va invit la o cafeluta
asta asa ca sa va mai inviorati ![]()
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
moruna spune:
saluuuut!
am net....s-a indurat sotul de mine si mi-a instalat netul la laptop ca si asa nu am ce face pana nu termina ei de darmat,pus rigips si varuit....de abia dupa aceea vine si randul meu

dany multumim de urari si va uram si voua multi ani!
de abia astept sa termine treaba baietii ca sa ma apuc e aranjat in casa si mai ales sa ma apuc sa ii pictez camera lui andrei![]()
![]()
![]()
![]()
pupici mari si mici!!!!!!

mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
silvi8 spune:
salutare!
iar am avut agitatie la birou...
dany, cam tarziu am venit asa ca sar peste cafea![]()
moruna,. stiu prin ce treci , la mine deabia s-a terminat santierul si sunt f bucuroasa ca am terminat si curatenia. mai am de aranjat diverse lucruri dar in mare e gata. si bineinteles am de decorat camera lu bb dar asta cand intru in prenatal sa am timp...
pup toate fetele!!!
silvi
21 +
VINE BEBE
POZE
moruna spune:
salutare!eu am baut deja cafeaua,dar nu ma deranjeaza sa mai beau una cu voi...asa ca va invit la o cafeluta mai tarzie sau un ceiut cu miere si lamaie pentru gravidute!
azi noapte am avut mai mult noroc la
ca domnisorul andrei s-a indurat de mine si s-a trezit cam la 2 ore jumatate.saru' mana
ioi!de abia astept sa termine cu bubuiala ,praful si toate cele ca sa ma apuc de curatenie si sa le vad pe toate la locul lor.
voi ce faceti?cum mai sunteti?
gravidutele ce fac?cum merge sarcina?
dany...cei mici ce mai fac?nu mai ai filmulete cu ei ca sa imi lumineze ziua?
gabi albert cum mai este?va doresc din toata inima sa fiti bine!!!
pupici pentru voi toate si pentru copilasii vostri!

mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
gabiu spune:
salut,
m-am saturat sa spun mereu ca Albert nu e prea bine
. Deci....ieri a facut febra fara alte simptome, am mers la dr si avea putin rosu in gat in rest nimic. Az astept sa se declanseze boala sau ce-o fi. Ma gandesc ca poate a facut febra si de la masele desi pana acum nu a mai facut din cauza asta. Nu stiu ce sa mai zic si ce sa-i mai fac ca sa stam si noi linistiti macar o luna.
Va pup oricum pe toate si s-auzim numai de bine
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007