Tulcence ?9

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele

Am revenit si eu inapoi pe forum dupa o absenta mai maricica dar motivata
Am reusit sa ne mutam pe Garii , am amenajat deja doua camere si am reusit si am pus si internetul
Am reusit sa citesc asa putin , ma bucur din sulfet ca sunteti bine in general , imi pare tare rau pt bebe Teo si Albert , sa le dea Dumnezeu multa sanatate si sa se faca bine repede .
Am sa revin cu forte proaspete cat de curand , pana atunci va pup si aveti grija de voi

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!!!

bine ai revenit dani! ma bucur ca v-ati aranjat cat de cat noul camin. te pup si pe tine si piticii...

o zi buna tuturor!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Salut,
ce mai faceti? sunteti bine, sanatosi? Noi suntem ok, Albert vad ca e destul de bine ( sper sa nu zic lucru mare!)
dani bine ai revenit, bine ca v-ati gasit in sfarsit linistea. Sper ca e ok apartamentul, pupici la cei mici
silvi bun si loganul cand e gratis. E adevarat ca puteati sa va luati altceva, poate urmatoarea masina
va urez un week-end placut tuturor

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

la multi ani, gabi!maine nu sunt pe forum asa ca iti spun de astazi, la multi ani, sa traiesti cu numele, sa fii sanatoasa, iubita si fericita!

deasemenea spun la multi ani tuturor sarbatoritilor din familiile voastre!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

LA MULTI ANI !!!! tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de fericire

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

multumesc pt urari silvi si dany, eu acum astept musafiri ( de fapt sper ca vor veni pt ca de invitat n-am invitat pe nimeni)
va pup pe toate si urez si eu sarbatoritilor la multi sni si multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

buna fetelor!
ieri andrei a facut 6 luni,iar eu si sotul am facut 2 ani de cand suntem impreuna.
de maine ne apucam de renovare.darmam peretivaruim....avem o groza de treaba.sper ca pana de sarbatori sa terminam.deci voi mai fi pe aici peste cateva saptamani.
va pup si va urez toate cele bune!

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

la multi ani gabi!sa traiesti cu numele si sa fii fericita!!!

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

neata
moruna la multi ani va urez si eu voua si lui bb Andrei, sa fiti sanatosi si fericiti. Spor la renovari, sa iasa totul asa cum va doriti.
o dimineata placuta pt toate ( eu tocmai am descoperit ca nu mai am cardul lui Albert pt alocatie-l-am pierdut ( eu sau Robert) zilele astea, asa ca trebuie sa ma duc sa-l declar pierdut ( sper sa mai aiba bani pe el)

Mergi la inceput

neata!!!

gabi, sper ca ai avut musafiri si v-ati distrat frumos!
la ziua onomastica nu se prea invita, toata lumea stie doar ca e ziua ta...

moruna, spor la renovari! va felicit ptr aniversarile din familie. sa fiti sanatosi toti 3 si te asteptam inapoi cand termini cu "santierul".

eu am fost la tara la ziua cumnatei mele, am fost si la bunica putin iar aseara am mai fost la o sarbatorita. deci tot week-end-ul ne-am distrat. si m-am si odihnit putin si vad ca astazi ma simt mai bine parca...sper dupa cateva ore de stat pe scaun sa nu o iau de la capat.

o zi minunata tuturor!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput