Tulcence ?9

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata
v-ati trezit?
sa aveti o zi buna si senina!
eu ma tratez cu un coldex acum. Ma incearca o raceala de o sapatamana dar o tin sper eu sub control si vad ca nu s-a declansat inca.
va pup pe toate ( Albert e bine, am inceput sa-i fac injectii pt imunizare cu cantastim si saptamana viitoare ii fac vaccin pt infectii ale urechii si pneumonii-Doamne ajuta sa-i fie bine)

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata!!!

gabi, mirela, va multumesc ptr urari! astazi trebuie sa ma interesez unde sa platesc taxa de prima inmatriculare/poluare, ce imi trebuie ptr inmatriculare etc

mireluta, ce bine de tine! chiar e bine venit acest concediu inainte de nastere sa ne relaxam ca apoi cine stie ce bb-i urlaciosi (asa zice flo)o sa avem.
pai inca n-am ajuns la farmacie ca ieri m-am dus direct acasa ca a venit firma cu repartitoarele sa le remonteze...si nu inteleg prea bine ce scrie pe reteta. in orice caz mi-a zis sa reiau acidul folic, ca am luat doar pana la 12 saptamani, asa mi se spusese la tulcea...si mi-a dat ceva preventiv pentru anemie dar nu stiu cum se numeste.

mirela, pai e posibil si la mine sa fie totusi baiat. nici nu mi-am pus inca caruciorul colorat la semnatura la 16 sapt parea baiat , la 20 fata asa ca cine stie?
bb teo! sa scape de voma si sa fie bine!

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

referitor la concediul prenatal( sau maternitate, nu stiu exact cum ii zice) care are 126 zile parca, e bine sa-l luati dupa ce luati concediul de odihna ( dc se poate dupa ce mai luati alte prime de vacanta, craciun, etc) pt ca banii se calculeaza tinand cont de media veniturilor pe ultimele 6 luni. Eu nu am intrat in concediu prenatal decat incepand cu ziua de nastere a lui Albert. De la serviciu am plecat in luna a 8-a dar am intrat in concediu de odihna. Astfel ca venitul meu pe primele 3 luni dupa nastere s-a ridicat la 22-23 milioane/luna pt ca s-a calculat in functie de salariu+ banii de concediu si prima de craciun.Daca puteti face acest lucru faceti-l. Mai vedeti ce contract colectiv de munca aveti ca poate vi se plateste salariul integral si pe perioada de concediu de crestere a copilului ( eu am beneficiat de asta)

Mergi la inceput

gabi, eu am sa intru in prenatal in ianuarie, deci dupa ce voi primi prima de craciun al 13-lea salariu...dar nu si concediu pentru ca eu mi-am luat deja tot concediu.
cat despre contractul colectiv de munca la tine e alta situatie, eu fiind la o institutie publica avem contract cadru la nivel de tara. oricum am sa iau mai multi bani decat iau acum cand vin la serviciu

o dupa amiaza minunata tuturor!
eu plec sa imi iau reteta si apoi fuga acasa ca vine curierul sa-mi aduca aparatul de ras pe care i l-am comandat sotului.

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Gabi, multumim de informatii. si eu acum mi-am luat 2 saptamani din concediu de odihna ramas pe 2008 si din 13noiembrie intru in prenatal o luna de zile si putin pt. ca o sa nasc pe 19-20dec (cezariana). Cu noua lege cu 85% din salariu m-ar avantaja, sper sa beneficiez, am auzit ca nu doar cele care nasc dupa 1 ianuarie se va aplica legea ci toate mamicile care sunt in concediu de maternitate(crestere a copilului), pot opta pentru cei 85% din salariu brut.

Pupici si sanatate la toti copilasii si la mamici!!

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

salut,
mirela, silvi, asa este, si eu am luat bani mai multi decat luam cand mergeam la serviciu ( ceva cu CAS -ul care nu se mai platea sau cam asa ceva). Pupici si sarcini usoare+bb-i sanatosi. Abia astept sa va vad cu carucioarele la primavara in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

buna dimineata!
am vazut ca v-ati intors pe aici
silvi sa stapaniti sanatosi masina si sa va bucurati de ea!
mai demult mi-ati zis ca ese un magazin cu haine pentru bebelusi pe babadag.unde mai exact???preturile cum sunt?am inteles ca sunt hainute de firma...daca sunt exagerate nu are rost sa ma arunc,dar daca sunt acceptabile mi-ar placea sa ii iau lui andrei cate ceva.
va pupam!multa sanatate voua si celor mici!

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

salutare!

mireluta, tu oricum poti sa optezi ptr 85% ptr ca tu intri in cresterea copilului dupa 1 ianuarie oricum. daca nasti pe 20 dec intri in concediu de lauzie care trebuie sa fie de cel putin 42 de zile si apoi in cresterea copilului. dar chiar daca intrai inainte de 1 ianuarie tot primeai 85 % dar numai de la 1 ianuarie. mamicile care sunt acum in cresterea copilului pot primi dupa 1 ianuarie 85% daca le avantajeaza dar nu primesc retroactiv...sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.

moruna, multumesc de urari!
despre magazinele de copii nu stiu ce sa-ti zic ca nu ma pricep inca. stiu unu in centru, langa tridentul mic, standurile din diana si mai stiu unu la pelican. de la pelican am luat eu o rochita superba ptr o fetita la care am fost la botez dar cam scumpa. defapt nu stiu care sunt preturile in general dar 65 ron mi s-a parut mult o rochita.
daca intra fetele te ajuta ele...

mai fetelor da dani ce o fi facand? oare nu s-a mutat inca, sau n-are net?

o zi minunata tuturor!!!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Silvi, da asa e dupa 1 ian se aplica legea, si toate mamicile ce opteaza pt. 85% din momentul acela va primi, nu retroactiv, oricum zic eu ca au facut un lucru bun cu aceasta lege, 600lei indemnizatia era putin (chiar daca se lua si alocatia copilului de 200lei)...
Silvi, scuze tot m-am tinut sa iti zic sa stapaniti sanatosi masina si noi tot Logan avem si e o masina f. buna, nu am avut pb cu ea pana acum...

Moruna daca vrei ceva mai simplu, din bumbac gasesti si la magazinele Telena(de pe Isaccea, Babadag , Piata Noua), acolo pe Babadag sunt mai scumpe hainutele pt bebe...

Pupici si va doresc o zi buna

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

mireluta, multumesc de urari! noi sincer daca stiam ca socru meu vrea sa ii faca cadou sotului masina mai puneam bani si luam altceva nu logan dar acum asta e. ne bucuram f mult si de ea.
medicamentul care mi l-a prescris dr. de la medgidia se numeste sorbifer dar din pacate nu l-am gasit nicaieri in tulcea. e de import si cica nu se gaseste. mi l-a trecut pe comanda si daca nu reusesc sa il gasesc am sa iau un inlocuitor si cand merg la ct iau de acolo.
astazi merg la medicul de familie sa imi dea o recomandare ptr reducerea timpului de lucru...cu tot no-spa-ul tot nu reusesc sa scap de contractii iar la munca deja de la pranz nu mai pot sa stau pe scaun din cauza durerii de mijloc.

m-am plans destul
va pupic pe toate!

silvi 20 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput