Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 5
Mirell@ spune:
pentru Silvia...
www.desprecopii.com/info.asp?id=sap19" target="_blank">saptamana 19 de sarcina
afla cum sta, cum creste si ce face copilul tau in burtica.
_
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 6 luni 02.03.2007
moruna spune:
salut fetelor!
ce mai faceti?sper ca sunteti bine.eu sunt cam in urma cu somnul,dar sigur recuperez la batranete
va pup si sper sa mai aud vesti de la voi!
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
moruna spune:
iar ati disparut
ce faceti?va invit la
sper ca sunteti bine!
andrei a mancat ieri piure de cartofi si i-a placut tare mult.azi ii voi da piure de cartof copt....sper sa ii placa.
pupici
mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
gabiu spune:
salut
moruna pofta buna lui Andrei, sigur o sa-i placa tot ce-i dai.
mirell@ spor la facut dulceata. Esti o gospodina, ce mai! Eu abia reusesc sa fac ordine in casa si mancare ( si inca am ajutor de nadejde in sotul meu, el ii face mancare lui Albert...., mai da cu aspiratorul...)
ce sa zic...rusine sa-mi fie
eu ma gandesc in ce zi sa chem femeia sa-mi faca curatenie. Sambata nu-mi convine ca suntem toti acasa iar in cursul saptamanii nu poate ea sa vina decat dupa 5 si nu prea vreau.
va pup pe toate.
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007
Mirell@ spune:
hmmm.... lasa ca nici eu nu fac prea multe... Am luat niste gutui de la tara si am facut-o seara cand era sotul acasa, ca asa nu pot. Abia gatesc printre picaturi cate o ciorbita. O pun la 9 si pe la 1 e gata. Nu ma lasa Teo. Nu sta singur ca se plictiseste si vine la mine la bucatarie si incepe sa traga. Asa ca dau la mic si merg sa-i fac jucarele si mai sta 15-20 de minute.... si tot asa. Cand doarme la pranz spal bucataria si . Se trezeste pe la 16, ii dau iarasi sa manance si apoi prin oras vreo 2 ore ca mai spre seara se lasa rece. Ajungem acasa, ne mai jucam un pic, pe la 20 facem apoi mancam din nou si ne pregatim sa vedem desene animate o ora si la somn cu inca o sticla de lapte. Se trezeste dimineata la 9. N-am ce sa mai comentez. Am un copil activ, foarte activ. Nu stiu ce o sa fac cand voi incepe serviciul. Mai este pana in septembrie 2009. Va pup.
Acum ne pregatim sa iesim in parc un pic.
Pe maine.....
_
silvi8 spune:
saluater fetele!
mirela, sa stii ca mie imi place programul vostru.
sa fie sanatos nepotul tau care e pe drum si poate o sa fie si nepoata sa te bucuri si mai mult. si eu am sa am un nepot /nepoata tort cam peste 8 luni, vreo 7 defapt...asa ca parintii mei vor avea 2 nepoti intr-un an.
multumesc pentru trimiterea la sapt 19 dar sa stii ca stiu pe de rost ce scrie acolo. in fiecare miercuri cand schimb saptamana intru sa citesc. si mai sunt si alte site-uri nu doar DC care prezinta sarcina pe saptamani.
moruna, imi place ca ai simtul umorului
gabi, spor la toate treburile! bine macar ca ai ajutor!
eu am fost in week-end la tara si am sarbatorit ziua sotului. a primit si un cadou mai deosebit...un logan tip 2 socrul meu a zis ca il cumpara pentru el si sa ii mai dam noi niste bani sa il achite.cand ne-am dus sa il ducem sambata a zis ca nu il vrea si il face cadou lu flo de ziua lui...
ieri am fost la medgidia la dr. ne-am intalnit cu bb dar tot nu stim ce e. dr a zis ca 80-90 la suta e fata. in rest e f bine 142 b/min, 362 grame...mi-a dat si un tratament preventiv ptr diveste boli...ma duc deseara sa i-au reteta de la farmacie.
pup toate fetele!si mai ales toti piticii!
silvi 19 +
VINE BEBE
POZE
gabiu spune:
salut,
silvi sa stapaniti sanatosi masina si sa nu aveti nici un incident cu ea. Frumos cadou n-am ce zice!
mirell@, lasa ca esti gospodina rau, nu ma pot compara cu tine ( eu nu am facut niciodata dulceata)
ieri am vb cu arissa care e bine la noul loc de munca si abia astepta sa ajunga acasa la Maya
va pup pe toate, burtici si mamici deopotriva, si nu numai
gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007
mirelaionut spune:
Buna, fetele!Eu de vineri am intrat in concediu, e superrr, ma rasfat, ma odihnesc, mananc, TV, citesc...tot ce vrea sufletelul meu. Sambata am fost la control la Buc, bebe s-a intors, e ok, mai fac o ultima ecografie pe 24 noiembrie, si apoi pe 19-20dec cezariana. Mi-a crescut burtica(am 32sapt), ma invart prin pat, nu mai sunt asa zvelta ca o caprioara
Silvi, stiu ca iti doreai baietel, dar nu conteaza sanatos sa fie, o sa va umple sufletul de bucurie oricum...ce tratament ti-a dat preventiv impotriva unor boli???
Pup toate fetele, spor la munca la "clasa muncitoare", haha, mi-a venit randul...
http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq
Mirell@ spune:
ohoooo frumos cadou Silvia. sa va bucurati de el si DD sa va fereasca de accidente!
Si la mine doctorii au zis ca e fata 80-90 la suta, pentru ca nu se vedea nimic atarnand. Imi doream enorm de mult un baietel. Chiar daca doctorii au zis ca e 90 la suta fetita, in adancul sufletului meu credeam ca este baiat... si pe deasupra eu stiam cel mai bine cand s-a intamplat... a fost o perioada cand in fiecare seara.... si conform geneticii era imposibil sa fie fetita. Dar poate ma inselam eu si putea intr-adevar sa fie fetita! Chiar cu o saptamana inainte de a naste, am fost din nou la eco la Barlad si Doctorul se uita la mine si-mi zice:"- Stiti ce o sa aveti?" I-am raspuns:"- O fetita." A inceput sa zambeasca si mi-a zis:"- Fetita dumneavoastra s-a transformat in baietel!" Uhhhhuuuuu ce bucurie pe capul meu ca atunci cand am iesit din cabinet mi-au dat lacrimile de bucurie. Fusesem aici in Tulcea la diferiti doctori in speranta ca macar unul imi va zice ca este baiat.
Acum,......povestea mea nu poate fi si povestea ta, dar eu iti doresc sa ti se implinesca dorinta ta. Succes!
Am mai facut o tura de dulceata aseara. Fac cate 2 kg ca iese mai bine!
Ce-am patit azi noapte......... la 3.30 Teo a vomat. Dupa o ora iar, si asa a tinut-o pana dimineata la 6 cand a adormit. Aseara pe la 7 a servit la masa niste ciorbita de pui. A mai luat si niste cubulete din dulceata si ma gandesc ca de la ele, .... le inghite aproape intregi. De mancacios ce este inghite mancarea mai mult intreaga. Deci eu la 1 si 8 luni ii pasez mancarea sa-i ajut stomacelul ca ... asa nu se poate. Asa mananca sotul.. cat mananc eu o portie el mananca 2 si un pic. Il mosteneste pe tata-su. Acum e bine. Ii dau Debridat si picaturi de Metroclopramid pt stoparea senzatiilor de voma. Sper ca in noaptea asta sa fie mai bine. I-am fiert orez astazi ca-i deranjat si la burtica! Asa sunt copiii.
Voua va doresc tot ce-i mai bine si va .
_
Mirell@ spune:
Verificare semnatura...
Nu a mai intrat nimeni pe-aici?
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007