Tulcence ?9

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

buna dimineata va zic si eu.
astazi fac cinste:
e ziua sotului meu, facem si 8 ani de cand suntem impreuna iar bb face 19 saptamani

sper sa ajunga flo acasa pana deseara. oricum petrecerea e duminica la tara.dar eu vreau sa sarbatorim si noi la noi acasa amandoi. am pregatit de ieri carnea si astazi il astept pe flo cu o friptura de turda speciala!

o zi minunata fetelor!

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna dimineata fetele

LA MULTI ANI !!!! FLORIN sa fi sanatos sa te bucuri alaturi de familie si in curand si de bebe
Silvia sa-ti traiasca sotul , sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si petrecre frumoasa in doi
Sa porti sanatoasa si fericita cizmulitele
Moruna sanatate multa lui bebe Andrei , haraitul acela se aude din cauza mucilor ( scuzati descrierea) deci are o raceala .te pup si aveti grija de voi
Am fost ieri cu Andrei la vaccin , a fost bine ca nu are nimeni la cabinet , decat noi si asistenta , cand l-a intepat a inceput s aplanga pret de un minut dupa care i-a trecut , ieri l-am lasat la soacra ca sa putem noi face treaba in casa , adica sa strangem bagajele pentru mutat, si seara cand m-am dus sa-l iau era bine , iar cand am ajuns acasa la noi a inceput sa aiba frisoane , sa tremure , i-am pus un supozitor in fundulet si a dormit toata noaptea bine , facuse febra de aia i-am administrat supozitorul .Acums e simte bine desi schiopateaza el putin cu piciorul unde are vaccinul facut , o sa-l urmaresc azi sa vedem cum se manifesta .
Aseara am reusit si am fost la apartament , am dus deja din bagaje , am carat 8 saci cu haine si cateva genti , asta cu masina noastra , azi desfacem dormitorul in bucati, il facem placi ca sa-l putem transporta mai bine , azi mai caram restul de bagaje cu masina noastra si asa il duc pe Andrei la bunica si asa ca profit sa duc cate ceva acolo la ap , iar maine incercam sa ducem din mobila si aragaz , masina de spalat etc .
Restul fetelor ce faceti : arissa , gabi , aurora , miginuk ,mirell@ ? sper ca sunteti bine .
va pup , va doresc o zi frumoasa si mai revin acum cat mai am net ca pe urma stau pe tusa

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

dany, multumesc din suflet pentru urari!
ma bucur ca andrei a fost curajos. sper sa fie bine , sa nu faca reactii adverse!
spor la carat bagaje!

moruna,va tin si voua pumni sa nu fie nimic grav cu haraiala lu andrei.

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut fetele,
mirell@ imi pare rau ca am intrat in fata dar si dc nu ma lasau toti eu tot intram pt ca Albert avea febra si urla de durere de urechi. Si in in plus nu cred ca ne-ar fi lasat Luminita sa asteptam pt ca o cunosc f. bine, eu lucrez cu sotul ei si am fost la multe petreceri, revelioane impreuna.

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna fetele....

stati asa sa explic..... ca am creat confuzii. Sa incep cu Gabi careia ii zic sa stea linistita. Eu am si uitat. Nu-s genul de persoana sa tin pica pe om. Ce face Albert? E mai bine? Va pup.

Acum Silvia la rand.... sa nu crezi ca ma plang ca nu am camera pt bebe, dar le apreciez pe cele care au una. N-am vrut sa para asa, scuze. Ai mare dreptate ca mai importanta este educatia copiilor decat camerele. Stiu ce inseamna sa fie greu si de asta o incurajez pe Dana sa mearga inainte orice ar fi. Sa porti cu placere cizmulitele. Nu cred ca o sa te deranjeze tocul ca si eu am avut o pereche cu toc, bineinteles nu prea inalt ca eu deja sunt nalta.

Dana spor la carat bagaje si sanatate multa la toti. Saracutul de Andrei .... o sa se faca el bine dupa vaccin. Canta super andrei.

urechile mele sunt bine numai ca trebuie sa le intretin. Am o crema cu care trebuie sa ma ung. De Teo ce sa va spun.... e dragalas si il iubesc mult! A mai crescut si acum face pozne mai multe. In rest e ok. Stie cum il cheama si cati ani are, cunoaste animalele domestice si cum face fiecare, denumeste legumele si fructele principale, striga rudele pe nume, bineinteles le mai stalceste el, dar te poti intelege cu el. nu mai am aparat foto si i-am facut poze cu camera web (cu web sunt cele care sunt mai mici ca dimensiune). Le puteti vedea incepand de aici. Va pup pe toate...

_
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 6 luni 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

buna fetelor!
la multi ani sotului tau silvia!!!!
am fost cu andrei la dr.el nu avea un harait ci scotea un zgomot ciudat pe nas pe care nu-l pot descrie in cuvinte ci doar sa il imit euoricum....dna doctor a zis ca e un copil perfect sanatos si ca acel zgomot il scot mai ales baietii din cauza ca inca organele de vorbire si tot ce tine de ele nu sunt inca perfect dezvoltate ;acest lucru fiind normal la varsta lui.eu m-am dus ca sa fiu linistita si acum sunt multumita ca nu are nimc.
mirel@ nici noi nu avem camera pentrru bebe chiar daca stam intr-o casa mare.sotul cand a gandit casa era burlac si nici nu se gandea ca ar trebui sa fie in plan un copil.cand noi ne-am cuplat era deja ridicata casa;asa ca andrei doarme acum in dormitor si noi chinuiti pe canapeaua din sufragerie.vom imparti dormitorul nostru in doua si ii facem camera si lui.
gabi multa sanatate lui albert!
va pup!

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre

Mergi la inceput

neata fetele mele dragi!

moruna, multumesc ptr felicitari!
ma bucur ca andrei e ok. ai dreptate mai bine faci un drum la dr degeaba dar stai apoi linistita!

mirela, sper ca nu te-am suparat. defapt cred ca amandoua avem aceiasi parere defapt...e ok sa fie o camera speciala ptr bb da nu e o tragedie daca nu e.
l-am vazut pe teo in poze si mi-am inseninat ziua, ca eram cam suparata. imi plac tare cele cu ochelari si tuns chel. cred ca sunt mai vechi dar nu le-am vazut eu. si alea cu bananele sunt superbe...

si acu sa va zic de ce sunt suparata...aseara am ajuns acasa fara un cercel. nu stiu unde l-am pierdut, poate la serviciu, pe strada, la coafor...nu stiu. nu imi pare rau de valoare cat de faptul ca ii primisem cadou de la flo acum 2 ani de revelion.
asta e!
in plus au facut probe la caldura cu apa rece si s-a fisurat o teava intre mine si vecina de la 1 astfel ca s-au inundat si cei de la unu si cei de la parter...eu nici n-am stiut pana n-au venit la usa ptr ca la mine e ok, fisura fiind undeva intre etaje. problema e ca azi tre sa scoata flo plinta si cateva placi de parchet (pe care numai ce l-am montat)si sa sparga cimentul de sub parchet sa gaseasca problema si sa o repare...

o zi minunata tuturor!!!

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut va zic si eu azi
Astept sa plec pe teren si pana atunci am intrat sa vad ca mai ziceti. Vad ca vorbiti de camera lui bb. Ei bine...noi o avem dar dc vom avea 2 bb-i va dati seama ca nu va avea fiecare camera lui, asa ca vom fi cam in aceeasi situatie. Bine...nu e chiar situatia cu garsoniera dar nici fiecare cu camera lui nu va fi. Din fericire pentru noi avem un apartament luat de la primarie pentru care platim 2.5 mil/luna. Stiu ca e pomana curata si peste 8 ani vom deveni proprietari. Norocul asta nu-l are toata lumea. Totusi sanatosi sa fim cu totii ca restul.....

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

zi nebuna astazi. n-am avut timp nici sa respir...
am intrat doar sa vaspun week-end placut. revin marti. sper cu vesti bune...

silvi 19 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna

intru si eu repede ca am un pic de timp. Doarme Teo si vreau sa fac niste dulceata de gutui. Am mai facut intr-o zi, dar vreau sa mai fac ca a iesit buna si iarna e si mai buna.

week-end placut tuturor si pupici la burtici. O sa am si eu un nepotel/nepotica peste 8 luni. Ii doresc sanantate si o pup si pe el/ea. Nu conteaza ce este dar daca ar fi sa prefer ceva as prefera o fetita!

_
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 6 luni 02.03.2007

Mergi la inceput