Puiuti de Randunici 2008!! (113)
Raspunsuri - Pagina 8

Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Kyaai ascultat cantecelul pe care i l-am dedicat Sanzianei azi-noapte? E f funy,merita ![]() |
Pai tu ce crezi ca fredonam eu azi: Wie schoen dass du geboren bist, wir haetten dich sonst sehr vermisst!...

Raluca mamica de

God didn't bring me this far, to leave me here!

Olgutzika spune:
Cata, felicitari ! Tot asa si la clinice
! Noi repetam galeria, sa stii, si atunci
!
La Multi Ani, Sanziana!!!! Sa cresti mare si frumoasa si ochioasa!!!
Nici nu ai avea cum altcumva de la torturile lu' mami !
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Olgutzika spune:
Azi mi-am petrecut cea mai mare parte din zi pe tron ! Nu pot sa scot copilul afara...etc
Si uitam:
Simram, bun venit!!! Sa cresti mare si sa te faci ca Bubu !
Olga mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Kya spune:
Olgutza fata ca fata, dar sa vezi ce mare creste mami de la torturi...
Mimo am cautat si versurile, si acum numai asta imi suna in cap! E foarte draguta melodia!
Am facut aluatul pentru cornulete si acum sta la odihnit in frigider.
Raluca mamica de Sanziana
mititica

Olgutzika spune:
Kya, faptul ca am diarie, nu ma face sa nu poftesc ! Asa ca
si la tortul tau, si la cornuletzele tale
Si imi mai aduc aminte si de bulzul lu' Symo
....
Olga mamica de

Olgutzika spune:
Kitzy, Eric are reflux urinar, adica pishu din vezica se intoarce in rinichi. Va fi operat maine in Ungaria, iar noi ne rugam sa se intoarca cu bine acasa!
Liana, o dulcica atleta ta ! Ca si Bubu lu' Cami
! Eu nu-s dintre fanii premergatorului, si cand ma mai uit SI la pragurile de la multele usi pe care le am...nu imi imaginez copilul meu decat in cap.
Revin, ca ma duc sa imbrac copilul, il scoate tatal lui afara !
Olga mamica de

Kya spune:
i-am facut branzica si i-am amestecat-o cu fructe, dar e grunjoasa. I-o dau asa, sau o mai bag la blender?
Raluca mamica de Sanziana
mititica

adriuta spune:
Salut, azi noapte m-a trezit bebe la 2 si nu m-am mai culcat pana dupa 4 . Ma enerveaza ca nu mai pot sa adorm, si dimineata imi vine sa imi dau pumni. El saracu se culca imediat dupa ce papa, eu parca atunci is mai vioaie.
Mihutza cred ca daca l-as pune pe Adrian in saculet ar innebuni. Ma gandeam la o salopeta din aia gen sky dar in nici un caz nu-l poti tine cu picioarele in sacul de dormit...noooo nooo. Deocamdata e ok.
lianam NICI suc de morcov, NICI para...NICI avocado:) tot constipat. Felicitari pentru pozitia verticala. De azi ai incurcat-o, astia mici nu au obstacole.
nicoleta daca doctorul a zis nu antibiotic lasa-l, e inca ok si ISI CONSTRUIESTE IMUNITARUL. De aia racesc eu imediat ca mama n-a rezistat tentatiei.Chiar azi am discutat cu dr-ita despre asta.
clau imi pare sincer rau ca stai noptile treaza. Incearca da ii dai diseara un biberon inainte de culcare. jumatate lapte de vaca(fiert ), jumatate apa si gris. Eventual poti pune 2 bobite de zahar daca se stramba. Asta ca sa o saturi si sa nu o inveti la formula care are gust bun ca sa risti sa iti refuze sanul.
pucca ce pozeeeeeeeee....super. Ce toamna.... ce frumosi...
mstela felicitari si tie si la dintzishoasha.
kitzy ma bucur ca e mai bine Diana. Sanatate multa.
cami33 ce figura e bebele tau si ce frumos rade. Am vazut ce bine merge cu rotobilul.
pidana salut, chiar ma intrebam pe unde umbli?!
blankar fii tare mami, totul o sa treaca. D-D e cu voi.
Maia37 ce bine ca s-a reparat calculatorul.
KYA LA MULTI ANI! SANZIANA sa cresti mare si norocoasa. Mami e super bun tortul ...mama myaaa yam yam ...
Tuchita BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
fituici????? WOWWWWWWWWWWWWWWOWWWOWOOOWWW
MimoBine ca n-a fost pagina un numar mai mare.... oricum sa priveasca partea buna. Are temele facute.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya![]() Raluca mamica de ![]() ![]() God didn't bring me this far, to leave me here! |
In blander musai
Nu stiu versurile, pentru mine e un latrat continuu

Simona,mamica de Teo

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze